Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Orao pao. Diktatura proletarijata bilježi neuspjeh. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Klizavo danas
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahhha nema cile mile s adminom. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
uNbx je napisao/la:Orao pao. Diktatura proletarijata bilježi neuspjeh.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
cek, ovaj neki nazovi pjevac Sloba Radanović fkt stavio @sampanjactatica kao IG handle 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
@champagnepapi sings Laku noc by Adil
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Donnie Darko
- Kontakt:
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Da, tema će postati noćna mora. Doni koji nas smara svojim lošim ukusom i svi vi koji drkate na to.Sarmelino je napisao/la:Klizavo danas

Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Zar ti još nisi banovan, jel mogućeLAZARUS2000 je napisao/la: Da, tema će postati noćna mora. Doni koji nas smara svojim lošim ukusom i svi vi koji drkate na to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- JackTheStripper
- Kontakt:
Jel ko imao problema sa stršljenovima u kuci? Zadnjih par dana ih vidjam cesto.Bojim se da nemaju negdje gnijezdo blizu
Meni su par ljeta bili oko kuće često dok nismo otkrili gdje im je gnijezdo, pa pokušajte naći i nekako zatvoriti, pobiti ih, nešto skontajte. Čula sam da vole jabuke, pa možda negdje oko drveta nekog, ako ih imate?MElloo je napisao/la:Jel ko imao problema sa stršljenovima u kuci? Zadnjih par dana ih vidjam cesto.Bojim se da nemaju negdje gnijezdo blizu
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imaju 100%. Uzmi onaj sprej u radnji i nadji gdje su..MElloo je napisao/la:Jel ko imao problema sa stršljenovima u kuci? Zadnjih par dana ih vidjam cesto.Bojim se da nemaju negdje gnijezdo blizu
Miris sirceta najvise...Izrezi flasu od 2 litra negdje pri dnu i naspi sirce unutra. Okaci je naopako tu negdje u blizini i utusiti ce se tu. Ako je negdje u blizini gnijezdo, tu ti najbolje moze pomoci iskusni pcelar, jer ce ih znati sve sabrati u gnijezdo i uhvatiti recimo u vrecu od smeca. Jedino paljevina pomaze. Nije se zezati s njima, jer ako neko od ukucana ima alergijsku reakciju i 15 minuta od ujeda moze biti kobno.Aerials je napisao/la:Meni su par ljeta bili oko kuće često dok nismo otkrili gdje im je gnijezdo, pa pokušajte naći i nekako zatvoriti, pobiti ih, nešto skontajte. Čula sam da vole jabuke, pa možda negdje oko drveta nekog, ako ih imate?MElloo je napisao/la:Jel ko imao problema sa stršljenovima u kuci? Zadnjih par dana ih vidjam cesto.Bojim se da nemaju negdje gnijezdo blizu
Inace, za ujed pcele ili strsljena, ko nije alergican, pokvasis aspirin ili andol i drzis na mjestu uboda minutu. Puno manje otekne i boli.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Gadan im je ujed strašno. Mene je jednom samo zakačio, nije me čak kako treba ni ujeo, pa brate mili, to prži ispod kože, o otoku da ne pričam. Poslije čak i kad se počešeš, nastavi da prži k'o da te friško ujeo.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nemaju gnijezdo u kuci nego trazi negdje van kuce, najvjerovatnije na najblizem drvetu. I kad vidis zovni nekog iskusnog, nemoj se ti zayebavati s tim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.