FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
uvijek ti pesimista daj jednom pozitiveChinaglia je napisao/la:ljudi moji, batje ce nas sarajevo 1-2

fukare
- transandino
- Kontakt:
citam po forumu sarajeva.. ne ocekuju pobjedu i sjebaniji su od nas dosta mislim da je veceras 3 boda u nasem dzepu
AVANTI LIBERTA 1919
Pa ko ovo vodi, cuj zvanicna stranica isto djeciji fan profil, momci jestel realni?

-
- Kontakt:
Ma brate ne igraju navijaci, nego igraci. Oni da su 20-0 izgubili od Atalante, plata im je ista i dobit ce je, to im je bitno. Boli njih briga za svu sramotu. Na Pavloviću su se kola slomila. Oni ce veceras odigrati standardno, pa ako bude dovoljno za pobjedu, bude, ako ne, opet plata u dzep.transandino je napisao/la:citam po forumu sarajeva.. ne ocekuju pobjedu i sjebaniji su od nas dosta mislim da je veceras 3 boda u nasem dzepu
Ne znam koliko ste pratili treninge, dolaskom Nalica igraci i na treningu jedu teren, dokazuju se pred njim. Nadam se samo da ce i veceras to uraditi i to je ono sto nas moze izvuci i dovesti do tri boda.
Smiješno.75000 je napisao/la:Pa ko ovo vodi, cuj zvanicna stranica isto djeciji fan profil, momci jestel realni?

-
- Kontakt:
Ma ovo je pokusaj sa onim slovima za ispisivanje naziva drzava, vjerovatno, vidis negdje je slovo, negdje amblem drzave.75000 je napisao/la:Pa ko ovo vodi, cuj zvanicna stranica isto djeciji fan profil, momci jestel realni?
Meni je odlicno ovo sa stikerima sto rade. Upecatljivija objava na naslovnoj, a normalno ne trebaju pretjerivati.
Ma gdje je odlicno prijatelju, pogledaj ostale zvanicne stranice klubova kako rade, ne mozes ovo stavljat ko ce te ozbiljno shvatit.
Cuj stikeri...
Cuj stikeri...
Ove crveno-crne krugove mogu i shvatit, al' ostalo.. Mramore ba de malo reaguj, šta je ovo? 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Čitaju sigurno, vidjet ce onda da se ljudima ne svidja to.
A Mramora su izgleda opet nagazili, dok piše protiv
A Mramora su izgleda opet nagazili, dok piše protiv
Nadam se da ce makar iskoristit umor i pritisak igraca Sarajeva nakon blamaze,da nam se ne ponovi kao sa Zrinjskim !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Presareno ebo vasar u puracicu. Jel to taj novi decko u pr grupi??momak mojne ovo ba vise neozbiljno totalno.75000 je napisao/la:Pa ko ovo vodi, cuj zvanicna stranica isto djeciji fan profil, momci jestel realni?
-
- Kontakt:
Pitanje. Hoce li se moci kupiti sezonske pred stadionom danas?
Nikako ugodit vrijeme sa njihovim. Par put sam vec poljubio vrata tamo.
Hoce.Pisalo je da ce biti.Sariel1987 je napisao/la:Pitanje. Hoce li se moci kupiti sezonske pred stadionom danas?
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Okej vidjecemo
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa ovaj smrad Husara je svaki danom sve vece smece. Nevjerovatno sta komentarise po fb za Smajica, ono ne dolikuje seljacini sa Mont Everesta, a kamoli "sportskom radniku". Pa onom spadalu treba zabraniti ulaz u Tuzlanski kanton, ustvari moze on do Banovica, ipak je njihov.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma dobro u svaku utakmicu treba ulaziti sa stavom da se dobije. Pa sta bude. Ali nakon ove veceras ne treba praviti frku ako se ne pobjedi jer nema nikakvih pravila. Utakmica Sarajeva sa Atalantom ne mora nista da znaci. Jedina prednost je eto sto nece imati Pavlovica na golu vec iznenada prave promjenu tu pa onda mozemo ocekivati neki kiks i neiskustvo. Ali opet ne mora nista znaciti, ti njihovi igraci su za ove lige odlicni i nije iskljuceno da nam prodaju koju foricu u pobjede ovo veceras.
Liga 12, za svaku treba maksimalno zapeti da bi se uzeli bodovi, a i kada zapnes ne mora nista da znaci. Mnogo faktora ti se mora poklopiti da imas jednu uspjesnu ekipu koja osvaja bodove u kontinuitetu. Prije 3-4 godine sa onih 16 ekipa u ligi je bilo vec utakmica kada si kuci mogao lagano da protiv nekog uzmes 3 boda bez pola muke.
Liga 12, za svaku treba maksimalno zapeti da bi se uzeli bodovi, a i kada zapnes ne mora nista da znaci. Mnogo faktora ti se mora poklopiti da imas jednu uspjesnu ekipu koja osvaja bodove u kontinuitetu. Prije 3-4 godine sa onih 16 ekipa u ligi je bilo vec utakmica kada si kuci mogao lagano da protiv nekog uzmes 3 boda bez pola muke.
ma zulja ga smajic, obzirom da ga je malac, narodski receno, odje*ao...
zvijezda vodi na gostovanju protiv gosk-a, dva gola zabise, a uzeli su i bod na gostovanju kod mladosti... mozda oni i nisu toliko losa ekipa, sto sam pomislio nakon tekme protiv slobode, gdje smo objektivno bili dosta bolja ekipa (u fazonu: nismo mi ovako dobri, oni su bas losi)
ta igra protiv zvijezde mozda govori i o nasoj ekipi (zrinji nismo nista napravili, al nisu niti oni nama), tako da ce vecerasnja tekma biti dobra prilika da jos malo upoznamo ovu ekipu i uporedimo vecerasnje izdanje s onim protiv zrinje i zvijezde
ta igra protiv zvijezde mozda govori i o nasoj ekipi (zrinji nismo nista napravili, al nisu niti oni nama), tako da ce vecerasnja tekma biti dobra prilika da jos malo upoznamo ovu ekipu i uporedimo vecerasnje izdanje s onim protiv zrinje i zvijezde
Trenutno korisnika/ca: IbrahimAga075 i 9 gostiju.