FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
vrijeme je da se krene u Tuzlu
K'O DIJETE JA SAM S TOBOM OSJETIO BOL ..
K'O DIJETE JA SAM S TOBOM OSJETIO BOL ..
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Said nije baš spreman?katarakta je napisao/la:Ignjatovic umjesto Salihovica, Terzic je out i tu bi mogao mali Beganovic, ili ce Livancic na tu poziciju. Vezni red ce biti pojacan sa jos jednim destruktivcem kako bi se Said malo rasteretio, jer nije bas spremanMortemHz je napisao/la:Čokorilo
Ivetić Vasiljević Salihović Terzić
Hadžanović Alispahić
Baraban Husejinović Livančić
Vidović
Nimalo naivan sastav Slobode, ne znam hoce li sta mijenjati. Mozda ubace Civica u prvu postavu jer je on i zabio gol Zvijezdi proslo kolo kada je usao sa klupe.

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
tucakovic na golu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Znaci necehilmo je napisao/la:Moja TValacious je napisao/la:Hoce biti prenosa negdje danas ?

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- robertkosar
- Kontakt:
Pa ova ekipa je vec osvojila titulu sa treneromHigh je napisao/la:Ta ko smo mi da sudimo Legendi!joker90 je napisao/la:Dok je Husref tu mi smo prvi kandidat za titulu! Ovaj put je on tu od pocetka!High je napisao/la:Imamo li šansi za titulu?!

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Bravo DOKTORE !!!! Najaci post u zadnjih tri mjeseca.Pitar6785 je napisao/la:Stante ljudi samo neka negativa, ja da sam trener FK SARAJEVA ja bi totalno ignorirao sta dolazi svana i furo svoje i gotovo. Taman niko ne doso nikad na utakmicu.
Ok izgubili od atlante al smo igrali nerjeseno u prvoj utakmici a prije 12 mjeseci ispalo od zarije. Skretnica dva puta kitu dobili znaci 2 poraza od 5x slabije ekipe i njima ok.
Pa prije 15 dana su svi govorili kako Handzic razvaljuje kako ahmet igra ko ibrahimovic kako adukor trga, kako mujakic ovo pidro ovo resic sad niko nevalja. Nemozemo mi bit prvaci ako vec nakon dvije utakmice pravimo tu neku negativu kofu mi nismo zadovoljni ovi il onim. Jedino gdje zrinjski i mozda prosjaci sa socijalnog su bolji upravo u ovom jer nisu vjeciti pesimisti i placonje mozda imaju boljeg golmana i to je to. Prosle godine nas jeste skretnica dobioa 3 od 4 utakmice al posteno receno jedino su bili bolji po snijegu ( kad je utakmica bila pomaknuta) one 3 utakmice smo cak bili i bolji. Zrinjski smo 2 puta tukli itd. Sta hocu da kazem sta je tu je nemozemo svake sezone crnjacit moramo podrzat bit pozitivni pomoc igracima i strucnom stabu da donesu bodove na svakoj utakmici a ako nemozes bit pozitivan baj budi neutralan nemoj svoj tim unistavat stavam je ljudi. VOLIM TE SARAJEVO
P.S da se mene pita ja bih isforsirao tog Vladana na golu do polusezone, pa ako ne bude dobar, nista klupa nego odmah ispisnica
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- BordoSarajevo
- Kontakt:
benko21 je napisao/la:tucakovic na golu

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Šta znam, u pripremnim je normala bio xd
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- robertkosar
- Kontakt:
Tko je bio trener Sarajeva protiv Besiktasa u Istambulu??
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Znači ako i danas omanu ne treba reagovat, treba ih pustit još jedno desetak utakmica da se oporave pa će onda valjda konačno zaigrat? Ovim primadonama treba upast na trening ko što su manijaci uradili i objasnit im neke stvari i za koga igraju...Stroj1946 je napisao/la:Bod je danas dovoljan, igramo na strani kod neugodnog protivnika. Ako pobijedimo, odlično, jer ova ekipa sa mentalitetom i karakterom kakav ima, plus onaj rezultat, teško će se vratiti oni, ne treba se zavaravati i očekivati previše od njih danas. Šteta što nije Šofranac krenuo, jer je lik dva nivoa bolji od Dupovca. Al ne igra kod nas ko zna i ko je bolji, nego ko mora....
Ahahajah e yebem ti svijet, nikad mi golmana nećemo izbacit. Daj samo otpatke prekodrinskih klubova. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Što, šta je bilo?uNbx je napisao/la:Ahahajah e yebem ti svijet, nikad mi golmana nećemo izbacit. Daj samo otpatke prekodrinskih klubova.
- muhamedhulk
- Kontakt:
ja mislim da ce odigrati danas sasvim solidnu utakmicu. rezultat nemam pojma ali ako bih se kladio..onda 1:1.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
@sire, jel obavio zadatak ovaj kurir-Hadžić, odnese li kesu gore? Ima li gdhe onog Alfreda jarana mu? Pobjeda nam treba danas!DenchiNL je napisao/la:siroliver69 je napisao/la: Pa ovaj Hadzija je onda samo za toga da obiđe ove što imaju masne plate, Husa prvog, poskida im po milju, i sebi naravno i odnese sutra sudiji ili dvojci igraca Slobode iz odbrane da se naše bebe ne pate. Pa jel tako, koji ce nam k. za drugo kad evo rekoše samo to zna i nije daleko to od istine.
FujBordoSarajevo je napisao/la:benko21 je napisao/la:tucakovic na golu
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
znao je husref uvijek izvuci 2-2 na gostovanju i fasovat kucirobertkosar je napisao/la:Tko je bio trener Sarajeva protiv Besiktasa u Istambulu??

You are someone else I am still right here
Je li to onaj Rundin golman na golu? Onaj decko iz pekare ili kako vec rekose pojedini na temi? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Isti sastav kao protiv Atalante,Kovacevic na golu.
nadam se da ce kovacevic poceti a ne onaj pekar
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijelisampion, mosarajvosa83 i 6 gostiju.