Sloboda-Radnik 0-1 prva domaca utakmica prosle sezoneMakabiTuzla je napisao/la:A pazi, jos kaze da je sezonsku kupio pred utakmicu sa Radnikomfukaratz je napisao/la:kvaris im furku, pusti jos malo da cujemo jos koju pametnuzlajci je napisao/la:Sutra ko plitak potok i ide gazi pitare i to.
Off topic, jel stvarno ne kontate da su Elvir i DamirT ofirni trolerimeni je dosad najjaca ona kad pita imal se gdje kupiti sezonska i gostujuci dres, neki forumas mu odgovara da ima ispred stadiona a on govori kako je tu kupio vec domaci dres i SEZONSKU ali ga interesuje gostujuci (bijeli)
Sloga nema sezonske, a slobodas ne ide na utakmice tog kluba. Cudi me da se nije zajebao pa kupio bijeli dres. Ono malo plavo ima po njemu, ali to je to
Sezonske se mogle kupiti na ulazu po cijeni od 60KM...
A dres sam kupio tu gdje mi je covjek rekao da ima UG prijatelju FK Sloboda...ja pratim i navijam za Slobodu od kad znam za sebe a to sto ovdje ima likova koji misle da su pametni i sve znaju to je njihov problem...nemam razlog da se pravdam vama ali imam podrebu zbog ostalih da obrazlozim ovo sto vi smatrate da sam tamo neki sa strane...ja jesam novi na forumu ali u krvi mi je sloboda vec odavno.. a vi i dalje budite pametni i mislite da znate sve...kao po obicaju