Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Doveli su Markovica iz Celika,ali evo je klupiran iz nekog razloga.Vjerovatno je los bio protiv Sirokogarelinho je napisao/la:Oni su mnogo izgubili odlaskom Fejzića. Ovaj je i prošle godine griješio kada je dobio šansu da brani.
Bio je los protiv Sirokog, a stigao je poslije lose polusezone.miky_hz je napisao/la:Doveli su Markovica iz Celika,ali evo je klupiran iz nekog razloga.Vjerovatno je los bio protiv Sirokogarelinho je napisao/la:Oni su mnogo izgubili odlaskom Fejzića. Ovaj je i prošle godine griješio kada je dobio šansu da brani.
realno i ekipa im je tanka..Rauber33 je napisao/la:Nermin Šabić najveća trenerska ubleha u bh ligi
Njima Ferguson ne moze pomoci a kamoli Sabic..prisonbreak je napisao/la:realno i ekipa im je tanka..Rauber33 je napisao/la:Nermin Šabić najveća trenerska ubleha u bh ligi
prvotimac mi kaze to je to, musiju ovo vise ne interesuje, covjeku doslo preko glave..arelinho je napisao/la:Valjda ova Mladost ispadne ove sezone i više se nikada ne vrate.
Udario igrača Tuzle namjerno nogom u leđa. Što je najgore kramponima i onda govori kako nije. Sreća da je to vidio sudija.avenija je napisao/la:prvotimac mi kaze to je to, musiju ovo vise ne interesuje, covjeku doslo preko glave..arelinho je napisao/la:Valjda ova Mladost ispadne ove sezone i više se nikada ne vrate.
sta je to andjusic uradio ?
čovjek je tražio da ide u Čelik, prije par dana slika Bilino i objavljuje na svom storyutareizo je napisao/la:ko sisa andjusica Sarajevo ga od j.ebalo,kod nas mogo bit i kapiten(izgotivili ga),a onda sam sebi unisi karijeru ode u klub koji zivi samo kako je jednom covjeku ceif(mada su vrlo dobri i simpaticni bili valjda se oporave)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.