Ma ja mislim da njih nema tako po nekim mjesnim zajednicama zato sto su kolko se sjecam trazili određen broj korisnika.Marsal je napisao/la:Dragi anelle u kojoj ti vukojebini u Tuzli živiš?anell je napisao/la: Znam to, ali u Tuzli nema jos telemacha na svim mjestima dok Total mozes imati bilo gdje.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- LAZARUS2000
- Kontakt:

Bs player sam skida titlove ti samo podesiš da ti skida srpski hrvatski i bosanskiCaptain4 je napisao/la:Nikad nisam skidao filmove, pa može li mi neko reći kako subtitle staviti u film? Treba li neki program ili?
Hvala.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako koristis BS, skines direktno preko BSa.uNbx je napisao/la:Ako koristiš VLC, BS, GOM. Skineš titl i jednostavno ga prevučeš u prozor playera.Captain4 je napisao/la:Nikad nisam skidao filmove, pa može li mi neko reći kako subtitle staviti u film? Treba li neki program ili?
Hvala.
Može i tako, ja preferiram manualno skidanje, jer titlove, kad koristim naše, skidam od provjerenih prevoditelja, pogotovo za serije.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Što to radiš? Kad Bs skine 100 prevoda za minutuNbx je napisao/la:Može i tako, ja preferiram manualno skidanje, jer titlove, kad koristim naše, skidam od provjerenih prevoditelja, pogotovo za serije.
Zato što imam 6-7 prevoditelja za koje znam da su pouzdani do kraja, jer se bave time preko 15 godina, i znam da će svaku riječ, sleng, i sve živo prevesti vjerodostojno. Inače, zadnjih godina gledam skoro isključivo sa engleskim titlovima pa onda gulim drito sa bs-a.LAZARUS2000 je napisao/la:Što to radiš? Kad Bs skine 100 prevoda za minutuNbx je napisao/la:Može i tako, ja preferiram manualno skidanje, jer titlove, kad koristim naše, skidam od provjerenih prevoditelja, pogotovo za serije.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nije svegami do mene nego do TelemachaMarsal je napisao/la:Dragi anelle u kojoj ti vukojebini u Tuzli živiš?anell je napisao/la: Znam to, ali u Tuzli nema jos telemacha na svim mjestima dok Total mozes imati bilo gdje.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Danas izgleda bez kise u Sa 

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Tacno. Bolje je da ga nema nego nesto raditi na silu. Nemoguce je komunicirati na temi ovog imena a da one dvije teme se ne spomenu.Osim13 je napisao/la:Tačno izgubi tema šmek, vrati te nam stari čhet
Kako ste?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Samo sam pretpostavio, ali opet se izvinjavam.Penaltiky je napisao/la:Ti brišeš i skačeš samo kad neko potkači nekog tvog forumskog jarana.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisam ja brisao ništa tako mi Allaha, zamolio bih bez neosnovanih optužbi, inače slijedi tužba za klevetu.Vijadukt je napisao/la:Ja nisam nista obrisao. To je, ko da gledam, uradio rio.
I da, heler jedini budan
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Ko meso na skupu veganaKanye je napisao/la:Kako ste?
- Nerminovic
- Kontakt:
Ko mu je jaranPenaltiky je napisao/la:Ti brišeš i skačeš samo kad neko potkači nekog tvog forumskog jarana.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisam ja brisao ništa tako mi Allaha, zamolio bih bez neosnovanih optužbi, inače slijedi tužba za klevetu.Vijadukt je napisao/la:Ja nisam nista obrisao. To je, ko da gledam, uradio rio.
I da, heler jedini budan

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- legenda reala
- Kontakt:
Radimo na tome da chatu vratimo pravi sjaj, prvi korak ka tome je skidanje ova dva nesposobna moderatora
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nastavi sa komentarisanjem rada moderacije i chat će opet biti zatvoren, ovaj put zastalno.Penaltiky je napisao/la:Ti brišeš i skačeš samo kad neko potkači nekog tvog forumskog jarana.rio_Ferdy88 je napisao/la:Nisam ja brisao ništa tako mi Allaha, zamolio bih bez neosnovanih optužbi, inače slijedi tužba za klevetu.Vijadukt je napisao/la:Ja nisam nista obrisao. To je, ko da gledam, uradio rio.
I da, heler jedini budan
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Priznaj da sad imaš erekciju nakon ove izjave.rio_Ferdy88 je napisao/la: Nastavi sa komentarisanjem rada moderacije i chat će opet biti zatvoren, ovaj put zastalno.

Nije valjda toliko lose?LAZARUS2000 je napisao/la:Ko meso na skupu veganaKanye je napisao/la:Kako ste?
Nemoj Ria. Tuzice te.LAZARUS2000 je napisao/la:Priznaj da sad imaš erekciju nakon ove izjave.rio_Ferdy88 je napisao/la: Nastavi sa komentarisanjem rada moderacije i chat će opet biti zatvoren, ovaj put zastalno.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Nemoj se onda upuštat u diskusije i glumit advokata i nrću te ni komentarisat.rio_Ferdy88 je napisao/la: Nastavi sa komentarisanjem rada moderacije i chat će opet biti zatvoren, ovaj put zastalno.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 52 gosta.