I nije te stid to napisati? Ovu upravu mogu tjerati samo oni koji vise nemaju licne koristi od kluba, zavrnute pipe. Ili ovi drugi koji ne znaju gdje su suplji..irfo je napisao/la:Uprava napolje!EdisMulalic je napisao/la:MISIMOVIC SENAD!!!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
EdisMulalic je napisao/la:I nije te stid to napisati? Ovu upravu mogu tjerati samo oni koji vise nemaju licne koristi od kluba, zavrnute pipe. Ili ovi drugi koji ne znaju gdje su suplji..irfo je napisao/la:Uprava napolje!EdisMulalic je napisao/la:MISIMOVIC SENAD!!!!!

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Ali vam samo ostaje da serete po forumu, misevi 

Otvorit posebnu temu “Uprave.” Navijaci svih mogucih uprava neka pisu tamo. Ovu ostavit za navijace Zelje i to je to. Bolje svima 

1921
Nabijem i njega i tebe na znaš već šta.EdisMulalic je napisao/la:MISIMOVIC SENAD!!!!!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Po meni smo prošli dobro sa Zakarićem, 150k eura za igrača koji ima ugovor još pola godine je dobar posao, bez obzira što je on jedan od najboljih igrača lige, znate i sami da to ne vrijedi nešto previše u svijetu fudbala.
Druga stvar je što smo imali duplo bolju ponudu od drugog kluba, a on nije htio ići. Yebiga, ima i on nekakva prava da bira, ne bih ga ja zbog toga osuđivao. Valjao nam je više nego Stevanović, zaradili smo na njemu više nego na Stevanoviću, sam Stevanović nas je relativno ispalio i izradio, i opet će neko pljuvati više po Zakariću nego po Miri.
Meni je samo žao što mi nismo taj nivo da možemo produžiti ugovor sa igračem i uzeti veće pare na obeštećenju, jednostavno moramo birati između toga da ostane i igra za qurac ili da ga prodamo za neki mizeran novac, al' to nije toliko problem igrača kao pojedinca, to je problem nekvaliteta i neatraktivnosti lige.
Druga stvar je što smo imali duplo bolju ponudu od drugog kluba, a on nije htio ići. Yebiga, ima i on nekakva prava da bira, ne bih ga ja zbog toga osuđivao. Valjao nam je više nego Stevanović, zaradili smo na njemu više nego na Stevanoviću, sam Stevanović nas je relativno ispalio i izradio, i opet će neko pljuvati više po Zakariću nego po Miri.
Meni je samo žao što mi nismo taj nivo da možemo produžiti ugovor sa igračem i uzeti veće pare na obeštećenju, jednostavno moramo birati između toga da ostane i igra za qurac ili da ga prodamo za neki mizeran novac, al' to nije toliko problem igrača kao pojedinca, to je problem nekvaliteta i neatraktivnosti lige.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Prozva direktno @irfu.
Ja sam uvijek govorio da je najbolji bek lige.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Zbog povrede Kolašinca, Adi će biti prvi Robijev pik na lijevom beku u ligi nacija.Rokoko87 je napisao/la:Prozva direktno @irfu.

Čovjek igra stopera u Ukrajini, pola godine mu nismo znali naći pravu poziciju
Šalu na stranu, u prvih par utakmica fino je on odigrao na protivničkoj polovini, ne boji se lopte, al' je u odbrani baš propuh. Kasnije se izgubio i u ofanzivi, pa je kao takav bio katastrofa u oba smjera.
Evo npr Pavić za sada nije pokazao nešto specijalno u ofanzivnom smislu, al' je zato u defanzivi baš dobar i čvrst.

Šalu na stranu, u prvih par utakmica fino je on odigrao na protivničkoj polovini, ne boji se lopte, al' je u odbrani baš propuh. Kasnije se izgubio i u ofanzivi, pa je kao takav bio katastrofa u oba smjera.
Evo npr Pavić za sada nije pokazao nešto specijalno u ofanzivnom smislu, al' je zato u defanzivi baš dobar i čvrst.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja sam vidovit.braco je napisao/la:Zbog povrede Kolašinca, Adi će biti prvi Robijev pik na lijevom beku u ligi nacija.Rokoko87 je napisao/la:Prozva direktno @irfu.

viewtopic.php?f=2&t=387&hilit=Mehremić&start=45200
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Juniori u 17:30 igraju prvu tekmu u sezoni. Slavija nam gostuje.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
Oo konobar 2, dobar dan zelim. Porucujem, u rupe misevi do daljnieg, GRANDE MISKE ni milimetra!Virtu4l je napisao/la:Nabijem i njega i tebe na znaš već šta.EdisMulalic je napisao/la:MISIMOVIC SENAD!!!!!
Rokoko87 je napisao/la:Ja sam vidovit.braco je napisao/la:Zbog povrede Kolašinca, Adi će biti prvi Robijev pik na lijevom beku u ligi nacija.Rokoko87 je napisao/la:Prozva direktno @irfu.
Ja sam uvijek govorio da je najbolji bek lige.![]()
viewtopic.php?f=2&t=387&hilit=Mehremić&start=45200

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sve cu da otjeram sto valjaRokoko87 je napisao/la:Prozva direktno @irfu.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ljudi su nerealni - ONO nabije loptu u korner s centra, a najblizi igrac mu je na kilometar.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Doveli Odu da im spasi guzicu bas me zanima sta ce bit nakon sto sutra kiksaju.Ja stvarno ne vidim nacin kako mi ili neki klub iz lige moze parirat Zrinjskom za prvo mijesto.
23
Nosi frajer nick Edis Mulalic a velica Milimetra
valjda placenik se ne sjeca kako je gosn Milimetar se popisao po liku cije je ime uzeo za nickname 

-
- Kontakt:
3. kolo Koljić 5 golova. wtf
Trenutno korisnika/ca: tiagofaria25 i 48 gostiju.