HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 03 avg 2018, 11:58

Ajme majko, jos ako Luka ljubav naša predje u Inter sta cemo od para... :crazy:
Hajde Danko baci jednu hidrogensku da se povaljamo ko ono drvece u Tunguziji!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 03 avg 2018, 14:55

UstanikSBII je napisao/la:Evo do cega je dovelo glupiranje Ultrasa vecim djelom a i jednim djelom Skripara da se stvara bespotrebno rivalstvo koje prelazi granice normalnog! Zbog 5% ljudi sad moguce da svi ispastaju! Znaci velika vecina obicnih ljudi nije za to da Zrinjski igra na Pecari zbog velike mogucnosti nereda? Pa kome to treba?! Umjesto da navijaci obje strane sjednu za stol i izglade odnose u skubo se ovlaci i obican navijac! Al eto ocito nemoze drukcije ... Sad pijem kavu sa momkom iz Ljubuskog koji je onako simpatizer SB kaze lik pa neka igraju u Zenici bolje nisu zasluzili! Problem je sto ovo ide bas u krajnost sve vise i vise i ako se ne sreze dok jos moze, moze svega biti! A ruku na srce sve je pocelo od one utakmice 3;2 u Mostaru! Evo gdje nas je to dovelo, poznajem par Ultrasa jer sam i rodbinski vezan za Mostar i sami kazu da je vecina protiv ali ima jaka grupica koja je za i naravo da se "skuce u vlasritim redovima" moraju dokazati! Jer eto to je fazon navijacke price! Ma pusti mi gluposti! Al mozda i bolje tako ako nam je svima prvi susjed najveci neprijatelj onda bolje i nismo zasluzili!
Kojim djelom Škripara?
...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 03 avg 2018, 15:53

Orjuna je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:Evo do cega je dovelo glupiranje Ultrasa vecim djelom a i jednim djelom Skripara da se stvara bespotrebno rivalstvo koje prelazi granice normalnog! Zbog 5% ljudi sad moguce da svi ispastaju! Znaci velika vecina obicnih ljudi nije za to da Zrinjski igra na Pecari zbog velike mogucnosti nereda? Pa kome to treba?! Umjesto da navijaci obje strane sjednu za stol i izglade odnose u skubo se ovlaci i obican navijac! Al eto ocito nemoze drukcije ... Sad pijem kavu sa momkom iz Ljubuskog koji je onako simpatizer SB kaze lik pa neka igraju u Zenici bolje nisu zasluzili! Problem je sto ovo ide bas u krajnost sve vise i vise i ako se ne sreze dok jos moze, moze svega biti! A ruku na srce sve je pocelo od one utakmice 3;2 u Mostaru! Evo gdje nas je to dovelo, poznajem par Ultrasa jer sam i rodbinski vezan za Mostar i sami kazu da je vecina protiv ali ima jaka grupica koja je za i naravo da se "skuce u vlasritim redovima" moraju dokazati! Jer eto to je fazon navijacke price! Ma pusti mi gluposti! Al mozda i bolje tako ako nam je svima prvi susjed najveci neprijatelj onda bolje i nismo zasluzili!
Kojim djelom Škripara?
Objasnice vam penke u pp...
Hajde prti!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 03 avg 2018, 17:33

Ako nece dat ne moraju idemo u Zenicu,al nek se sjete gdje su igrali play off 99 godine,nisu sigyrno u SB.

Sto se tice nategnute situacije istina je uvjek na pola,kod 3-2 oni u Mostaru,pa poslje toga na SB 2 momka i 3 cure razbijeno auto,pa onda u Sirokom nasi,pa onda kamenovanje u Mostaru,pa auta polupana na parkinzima u SB,istina je uvjek na pola i tu niko nije pobjednik . . .

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 03 avg 2018, 18:58

hskzmostar je napisao/la:Celtic (SCO) v AEK Athens (GRE)
Salzburg (AUT) v Shkëndija (MKD)
Crvena zvezda (SRB) v Spartak Trnava (SVK)
Qarabağ (AZE) v BATE Borisov (BLR)
Astana (KAZ) v Dinamo Zagreb (CRO)
Malmö (SWE) v Vidi (HUN)

League path
Standard Liège (BEL) v Ajax (NED)
Benfica (POR) v Fenerbahçe (TUR)
Slavia Praha (CZE) v Dynamo Kyiv (UKR)
PAOK (GRE) v Spartak Moskva (RUS)

Moguci nasi protivnici su oni koji izgube u LP-a. Samo ne znam mogu li nas zapasti ovi jaci iz league path
I mene je to zanimalo, ali sad sam vidio da u Europa ligi "ruta za prvaka" ima 10 utakmica, odnosno 10 ekipa ce ici dalje, a ovdje vidimo da je u LP 6 u CP, a 4 u LP, tako da je sve jasno.
The Nobles ⚔

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 03 avg 2018, 19:03

GradKamena2 je napisao/la:Ako nece dat ne moraju idemo u Zenicu,al nek se sjete gdje su igrali play off 99 godine,nisu sigyrno u SB.

Sto se tice nategnute situacije istina je uvjek na pola,kod 3-2 oni u Mostaru,pa poslje toga na SB 2 momka i 3 cure razbijeno auto,pa onda u Sirokom nasi,pa onda kamenovanje u Mostaru,pa auta polupana na parkinzima u SB,istina je uvjek na pola i tu niko nije pobjednik . . .
Upravo tako, uvijek i svugdje je bilo i.diota a najveci su oni koji upiru prstom u druge a ne vide sebe.Ja bih volio Pecaru a ako ne onda idemo u Dugopolje,ako Uefa dopusta.Blize nam je nego Zenica a napunili bi onaj fini stadioncic.
I molim vas nemojte se prepucavati sa susjedima to nikom ne koristi izuzev zna se kome.
Ludogorec ima 9 brazilaca te nekoliko reprezentativaca Bugarske,Rumunjske ,Dominikanske republike itd.Vrijede 50 mil. eura.Pa hajde da vidimo gdje smo mi u odnosu na ozbiljne europske klubove.Nisam prevelik optimist ali bio bih zadovoljan da skupo prodamo kozu.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 03 avg 2018, 19:07

Dena94 je napisao/la:
Malmö (SWE) v Vidi (HUN)

League path

Moguci nasi protivnici su oni koji izgube u LP-a. Samo ne znam mogu li nas zapasti ovi jaci iz league path
I mene je to zanimalo, ali sad sam vidio da u Europa ligi "ruta za prvaka" ima 10 utakmica, odnosno 10 ekipa ce ici dalje, a ovdje vidimo da je u LP 6 u CP, a 4 u LP, tako da je sve jasno.

Dena ,meni tek sad nista nije jasno.Sumnjam da ce nam trebat ali iz kojeg dijela nama dolazi protivnik.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 03 avg 2018, 20:57

mirko1905 je napisao/la:
Dena94 je napisao/la:
Malmö (SWE) v Vidi (HUN)

League path

Dena ,meni tek sad nista nije jasno.Sumnjam da ce nam trebat ali iz kojeg dijela nama dolazi protivnik.
Uglavnom svi ovi gore navedeni su potencijalni protivnici Zrinjskog.
EDIT: To je bio moj logicki zakljucak jer se poklapa, 10 timova iz EL, na 10 timova iz LP. Ali sad sam pronjusko na UEFI-noj stranici i vidio da to nije tako. "The ten winners from the third qualifying round in this path (which concludes on 16 August) are joined by the six teams eliminated from the UEFA Champions League third qualifying round champions path (ending on 14 August)". Tako da ovi iz League path otpadaju (Ajak, Benfica, Paok...). Samo mi nije jasno kako ce onda biti odrednjo nositeljstvo, jer 10 timova je u EL, a iz LP ispada samo 6 sto znaci da bi 2 kluba iz EL trebali biti nositelji.

"Draw procedure

Clubs eliminated in the third qualifying round of the UEFA Champions League are seeded with the full seeding groups announced before the draw (the winners of each tie take the coefficient of the seeded team).
Seeded clubs are drawn against unseeded clubs until there are no seeded or no unseeded clubs". Ovdje mi nesto nije jasno :crazy:
The Nobles ⚔

mikel48
Kontakt:

Post Postao/la mikel48 » 03 avg 2018, 23:49

Zrinjski je dobrodošao na Pecaru, prepucavanja ima kad igramo jedni protiv drugih ali sad ih sigurno neće bit vidimo se na Pecari bez obzira na rezultat prve utakmice
.

Orjuna
Kontakt:

Post Postao/la Orjuna » 04 avg 2018, 00:37

mikel48 je napisao/la:Zrinjski je dobrodošao na Pecaru, prepucavanja ima kad igramo jedni protiv drugih ali sad ih sigurno neće bit vidimo se na Pecari bez obzira na rezultat prve utakmice
:ljepota: :ljepota: :ljepota: :bow: :puke:
...

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 avg 2018, 08:57

Hoćemo golove
Hoćemo pobjede
Hoćemo titulu
I ove godine!

@mikel :salut:
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 avg 2018, 13:18

Hvala Bogu zavrsi se ova storija sa Sovsicem, a prije par dana sam posumnjao da ce nam ga Sarajevo uzeti...
:D
Kao sto sam pretpostavio, cekao se rasplet utakmica EL..

Jos bombi!
Volim te bola'!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 avg 2018, 13:45

Dolazi li sinjski dijamant?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 avg 2018, 13:58

Lillard je napisao/la:Dolazi li sinjski dijamant?
:nene:
Volim te bola'!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 04 avg 2018, 14:00

PiazzaGrande je napisao/la:
:cry:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 04 avg 2018, 14:58

Dobro je sto Sovsic ima BH papire...
Jbt.u cetvrtak idemo na noge momcadi koja u svojim redovima ima sedam-osam brazilaca, tri-cetiri afrikanca i jos pola tuceta legionara a mi moramo paziti da nemamo vise od cetiri stranca u momcadi, glupo ih je placati da bi sjedili na tribini...
Sta radis klubovima saveze, jesi li svjestan, umjesto da povecaju broj stranih igraca oni smanjuju...
Volim te bola'!

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 04 avg 2018, 15:38

Otic u Brazil dovest 20 djece od 15 godina,za 3-4 im godine sredis drzavljanstvo i nek sajbaju.

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 04 avg 2018, 17:38

Lillard je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:
:cry:
Sinjski dijamant radi ciganluka, al nam treba Koljic.
The Nobles ⚔

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 04 avg 2018, 20:43

Kakav Vukusic, taj se nigdje nije vele zadrzao,
broj njegovih golova zadnjih godina mozes na jednoj ruci izbrojati :nene:
a taj Koljic bi nam vec legao kao budali samar :tokralju:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 04 avg 2018, 21:12

Pobjednika dvoboja između Ludogoretsa i Zrinjskog u playoff rundi čeka netko od ovih momčadi koje su amještene u Skupini 2.
Tako će Plemići u slučaju da prođu bugare igrati protiv nekog od ovih klubova:

Poraženi iz utakmica kvalifikacija za Ligu prvaka:
Malmö (SWE) - Vidi (HUN)
Celtic (SCO) - AEK (GRE)
Qarabag (AZE) - BATE (BLR)

Pobjednik iz utakmica kvalifikacija za Europsku ligu:

Sheriff (MDA) - Valur (ISL)
Spartaks Jurmala (LVA) - Suduva (LTU)
TNS (WAL) - Midtjylland (DEN)
Torpedo Kutaisi (GEO) - Kukës (ALB)

Ždrijeb playoff-runde je već prekosutra, u ponedjeljak od 13 sati kada će Plemići saznati i točno tko će im biti suparnik u playoffu, ako do njega dođu.
The Nobles ⚔

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.