Denis, Alena, Samper, Gomes i Rafinha imaju upitan status, ja sam siguran da Rafinha ostaje, Samper i Denis mi smrde malo, ne mislim da ce Alenu dirati, iako s ovom ozljedom posudba u ekipu tipa Betisa ili nesto slicno bi bilo odlicno za njega.
Gomesa treba odmah prodati West Hamu pa makar i ispod iznosa koji se trazi, rijesis se igraca koji za 2god nije nista pokazao, na terenu kao opanak a ne kao igrac.
Coutinho i Denis se mogu racunati kao krilni igraci, kao i Roberto kao bocni.
Svi ovi sto hoce da se Rafinha proda, Rafinha ima vise uspjeha u Europi i dokazaniji je kao igrac u Europi nego Paulinho, Gomes, Denis, Alena, Samper, Arthur, itd.
Njegov igracki kvalitet normalnom covjeku nije upitan, jedino sto je upitno je njegovo zdravlje, igrac koji vrhunski pokrije poziciju ofanzivnog veznog/krila, centralnog veznog igraca, tehnicki odlican, takticki odlican, fizicki odlican, to je igrac kakvog Valverde citav zivot ima u ekipi i igrac kojeg svaka ekipa treba imati.
Ali ukoliko se ne mogu prodati Denis, Gomes, Samper, mjesto se mora osloboditi jer ce ekipa biti prevelika i bit ce puno nezadovoljnih igraca.
Suarez, Messi, Paco, Munir, Malcom i Dembele uz Coutinha, Rafinhu, Denisa, Alenu koji mogu pokriti krila je pretrpan i napad.
Munir ili Paco moraju otici, Alena ili posudba ili redovna igra sa A ekipom, on od B ekipe vise nema koristi i samo ce propasti.
Ova opcija da se dovede Pogba, a Dembele da se proda i nije tako strasna jer dobijes vrhunskog dokazanog igraca, Dembu obozavam i smatram da ima sve da bude top igrac na svijetu.
A vi papci sto pljujete po momku, 10 dana prije je dosao sa odmora, udarite si samar