FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

meecko
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la meecko » 03 avg 2018, 23:39

Mislim da se sa novim desnim bekom polako sapuna daska Terziću, moglo bi za koje kolo doći do "sporazumno raskida" ugovora. Na to mi sve nešto mirise, plus kur.. bolja dotičnog
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 avg 2018, 00:09

meecko je napisao/la:Mislim da se sa novim desnim bekom polako sapuna daska Terziću, moglo bi za koje kolo doći do "sporazumno raskida" ugovora. Na to mi sve nešto mirise, plus kur.. bolja dotičnog
Ako on stvarno ne zeli sada kada nije bilo novog ugovora po novim uslovima onda je tu samo on kriv i to vise govori o njemu. To samo pokazuje kakvi su igraci ljudi kada oni imaju ugovor, imaju redovno primanja, a zasticeni su kao polarni medvjedi i opet nisi nikad siguran sa njima. Nije njemu niko kriv za to sto se potpisivalo. Da se neko ponasa na poslu svom kao ovi fudbaleri u PL dobio bi momentalno otkaz.

A kada oni sabotiraju, rade za nekog van kluba, bojkotuju trenera, ne pruzaju maksimum, nisu spremni fizicki onda nema nikakvih sankcija za njih.
Kada savez ne moze dovesti ovu ligu na profesionalni nivo onda treba praviti pravilnik u klubu pa ih udarati samo po novcaniku. Jer kada oni mogu dobiti neke raskide ugovora zbog par plata i 250 zdravstvenog pa otici gdje zele onda mozes i ti njih par milja udariti onako ako ti se cefne.

I bezveze onda nasi ljudi iz kluba godinama moraju istupati i kvariti sebi reputaciju jer javnost uvijek nasjedne na price igraca i onda ljudi iz kluba dobiju status losih poslodavaca i krkana, a vecinom te price igraca nemaju veze s vezom.

Pravi primjer Zec. Frajer je ovdje minutazom maksimalno poguran jer je potpisao predugovor, a Veselinovic klupiran. Oduzio se tako sto je popusio niz nargila, napio se svaki drugi dan i na kraju uzeo papire i pobjegao u drugi klub gdje je zakuhao sa 2 trenera na treninzima. I vjerovatno ti njemu ne mozes nista, nemas mehanizma da dokazes da on nije postovao ugovor.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 04 avg 2018, 08:23

Napraviš dobar status, zbog kršenja discipline i ne pridržavanja kodeksa ponašanja ga kazni. Daš mu jedan primjerak kod potpisivanja ugovora i navedeš fino u ugovoru sve to. Naravno malo ga klupiraš, jedno 6 mjeseci. Zato redovno moraš isplaćivati plate. Sistem mrkve i štapa (za naše fudbalere malj) nagrada za uspijeh, kazne za majmune i gotovo.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 avg 2018, 08:27

samo da ne izgubimo sutra, poraz bi nas ucrnio dodatno.
kad pogledas sastav, azir povrijedjen, terzic, oni golmani ne ulijevaju povjerenje, smajic u engleskoj, todor otisao, said meda ne moze, samo natural braco samo natural i realno :lol: :crazy:
a onda nam dolazi sloga simin han. :roll:
a moze i navijacki ebacemo im nanu nanulicu ne sumnjam :lol: :opaopa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 avg 2018, 08:51

Sariel1987 je napisao/la:samo da ne izgubimo sutra, poraz bi nas ucrnio dodatno.
kad pogledas sastav, azir povrijedjen, terzic, oni golmani ne ulijevaju povjerenje, smajic u engleskoj, todor otisao, said meda ne moze, samo natural braco samo natural i realno :lol: :crazy:
a onda nam dolazi sloga simin han. :roll:
a moze i navijacki ebacemo im nanu nanulicu ne sumnjam :lol: :opaopa:
Dobijes nekako Sarajevo i onda protiv komsija imas odlicnu posjetu na Tusnju.

Idemo po prva 3 boda u novoj sezoni, znacilo bi to puno i igracima i Nalicu. Vrijeme je da krenemo pobjedjivati i malo euforije da se unese medju ljude.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 avg 2018, 09:10

Nali podrska u svakom slucaju i da nam donese i malo radosti
Sutra Sloboda igra idemo na Tusanj... :opaopa:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 04 avg 2018, 09:54

Imamo sansu sada uzeti 9 bodova i izbiti u sami vrh. Sada ili nikada.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 04 avg 2018, 10:09

Treba nam malo i sportske srece a moram priznati da je dugo nije bilo.

Elvir1919
Kontakt:

Post Postao/la Elvir1919 » 04 avg 2018, 10:28

Ako nebudemo pravili greske i bude borba kao protiv Zrinjskog za svaku loptu ne sumnjam u pozitivan rezultat....samo imamo li mi igrace koji mogu naprijed nesto napraviti obzirom da protiv Zrinjskog bilo gotovo bez suta na gol do 80.min

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 avg 2018, 11:41

sutra guza brat daje pitama go
il civic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 avg 2018, 11:44

Sariel1987 je napisao/la:sutra guza brat daje pitama go
il civic
Kakav guza, donijece Husref kutiju kolača iz Metropolisa i ostavit mu kod Limenke, neće ni doć na utakmicu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 04 avg 2018, 11:47

ima on s njima nekih nerasciscenih racuna.
sutra il nikad.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 avg 2018, 13:33

Svidja mi se i moram pohvaliti ovaj marketinski potez u posljednje vrijeme, a u pitanju je dobitak ulaznica za tekmu. Kako su najavili nagradjivace i ubuduce i taj potez mora se pohvaliti. Samo jako.

075 ❤

Elvir1919
Kontakt:

Post Postao/la Elvir1919 » 04 avg 2018, 13:55

Beduin je napisao/la:Svidja mi se i moram pohvaliti ovaj marketinski potez u posljednje vrijeme, a u pitanju je dobitak ulaznica za tekmu. Kako su najavili nagradjivace i ubuduce i taj potez mora se pohvaliti. Samo jako.
Sve super....mislim da bi se moglo jos i vise ...evo ja cu kupiti i pokloniti nekome sezonsku i mislim svi mogu uciniti bar po nesto da se klub pomogne koliko moze...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 04 avg 2018, 13:57

Elvir1919 je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Svidja mi se i moram pohvaliti ovaj marketinski potez u posljednje vrijeme, a u pitanju je dobitak ulaznica za tekmu. Kako su najavili nagradjivace i ubuduce i taj potez mora se pohvaliti. Samo jako.
Sve super....mislim da bi se moglo jos i vise ...evo ja cu kupiti i pokloniti nekome sezonsku i mislim svi mogu uciniti bar po nesto da se klub pomogne koliko moze...
Ako budeš seksoru, njemu VIP uzmi.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Elvir1919
Kontakt:

Post Postao/la Elvir1919 » 04 avg 2018, 14:03

Penaltiky je napisao/la:
Elvir1919 je napisao/la:
Sve ce biti super samo da se uprava konsoliduje i da se svi ujedine i rade u interesu kluba a ne zataskavaju koliko su para uzeli za transfere i sl. Kad znaju kukati da jw tesko onda bi bilo lijepo i da se obznani kdhe i na sta se trosi lova

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 avg 2018, 14:45

Penaltiky je napisao/la:
Elvir1919 je napisao/la:
Ali kad je Sloga SH domacin.

Ma hajde, covjek hoce instant rezultat i dosta mu vise obecanja, sve ja to razumijem, ali mu nije trebalo ono za VIP kupovinu. Valjda nije znao da Mario prati forum. :mrgreen:

075 ❤

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 04 avg 2018, 15:00

Penaltiky je napisao/la:
Elvir1919 je napisao/la:
Degen ostaje degen. Zbog ovakvih kaki si ti retardu sutra ce bit duplo vise HZ na tribinama . A druze nemoj kupovat sezonsku daj ovom debilu pare da uplati struju da moze gledat sportski pregled i vidit golove.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 04 avg 2018, 15:03

Penaltiky je napisao/la:
Elvir1919 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 avg 2018, 15:05

xeksor je napisao/la:Degen ostaje degen. Zbog ovakvih kaki si ti retardu sutra ce bit duplo vise HZ na tribinama . A druze nemoj kupovat sezonsku daj ovom debilu pare da uplati struju da moze gledat sportski pregled i vidit golove.
svaka cast sexor-e brate moj, nabodi seljacinu

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.