Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
20 sati jos do tekme, ali ako ijedna baklja udje kazniti ce nas bez publike zapamtite to, nadam se da nece biti glupana koji ce to uraditi, jedno su gostovanja a drugo domace tekme,ako bude toga onda su naj....., bez publike protiv spanije i turske to je masakr, jedva oni cekaju to, nadam se da cemo se ponasati u granicama normale i da necemo padati na provokacije prije svega sudije. I ako budemo nedaj Boze gubili ili nerijeseno igrali treba biti normalan, ja sam zadovoljan bodom ali se nadam 3, sve je do spaniej ako ona dobiej bod nam je sada ko kuca, ma sve su to kalkulacije, samo polako.
joj mene strah da sutra ne kiksamo...bojim se 

I DOK SPAVAM TEBE SANJAM- CELIK 4 EVER
AAAAAAAA boge nabavio sam 5 istoka za 200KM.....
Jedan savjet pustite da cure pregovaraju za karte....

Mogul žene pregovarat?GoRaN je napisao/la:AAAAAAAA boge nabavio sam 5 istoka za 200KM.....![]()

Ma kakvi, sutra idem u Zenicu pa makar pratio ispred stadiona na onom LCD-u

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
Neki likovi ne mogu ili ne zele da shvate da je ovo forum,da svako ima pravo na svoje misljenje,pozitivno ili negativno,mnogi hoce da ovdje vlada jednoumlje,da svi nastavimo sa euforijom pred ovako vazan mec,na kraju krajeva,nece ni pozitivna ni negativna razmisljanja stici do naseg strucnog staba i igraca,strucni stab donosi konacne odluke i to je i meni jasno,ali ovdje smo da iznesemo svoja razmisljanja,sta nas brine,sta nas veseli,optimizam(ja podrzavam ako je on realan) i pesimizam.......mislim da je selektor Prosviro pogrijesio sto nakon povratka iz Belgije-ekipu nije odveo u neku manju sredinu,npr.Medjugorje i slicno,u Sarajevu su gotovo svi vazniji mediji,ovi nasi novinari ulizice(cast rijetkim izuzetcima) su dosadni,misle da su oni ti koji treba da su u centru paznje,igracima i strucnom stabu nedaju mira,stvaraju euforiju,neka se gone u sto PM.......Ammim je napisao/la:Mene samo interesuje hoce li ljudi ovde navlaciti crnjaka i kad(ne mislim ako)se plasiramo u JAR.Nije ovo dobro nije ono dobro pa dajte malo pozitive pobogu.Prije utakmice se pisalo po forumu kako ce nas Felaini raznijeti kako ce Sonk se nadavati golova a nasi ce eto gledati i moliti ih da ne napune mrezu do vrha kao da za nas igra neki tim iz kantonalne lige,a ne Misimovic i kompanija.Prije Genka sam rekao 3:1 za nas a taj mi rezultat nekako opet privlacan.
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma bice baklji, tu price nema,najgora kazna je igranje pred publikom,ne mogu nas diskvalifikovatiRz88 je napisao/la:20 sati jos do tekme, ali ako ijedna baklja udje kazniti ce nas bez publike zapamtite to, nadam se da nece biti glupana koji ce to uraditi, jedno su gostovanja a drugo domace tekme,ako bude toga onda su naj....., bez publike protiv spanije i turske to je masakr, jedva oni cekaju to, nadam se da cemo se ponasati u granicama normale i da necemo padati na provokacije prije svega sudije. I ako budemo nedaj Boze gubili ili nerijeseno igrali treba biti normalan, ja sam zadovoljan bodom ali se nadam 3, sve je do spaniej ako ona dobiej bod nam je sada ko kuca, ma sve su to kalkulacije, samo polako.
Hallooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nema baklji sutra
sad mozete mirno spavati

sad mozete mirno spavati
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
ako budemo igrali i 70 % one igre iz Genka pobijejujemo sigurno, to je to ukratko
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
rezultat u belgiji ponisten, nije smio bajramovic da igra, 3:0 registrovan, dobro ovo je aprilska sala.
Pazite na karte, neki ce ubiti radi njih samo da dodju do njih, zapamtite to.
Pazite na karte, neki ce ubiti radi njih samo da dodju do njih, zapamtite to.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 01 apr 2009, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svaka cast!Jedan savjet za sve,budite oprezni sa kartama,ima svasta i likovi su spremni na sve pa i na to da podvale fals karte!!GoRaN je napisao/la:AAAAAAAA boge nabavio sam 5 istoka za 200KM.....![]()
aaaaaaaaa konju jedan aaaaaaa gledam koji **** sad omg kako me prepade pretrazio sam sve stranice hahahaRz88 je napisao/la:ODGODENA UTAKMICA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
APRILILILILILILIL
Idemo ih dobiti sretno BiH-
hahaha ev sad citam na **** da ce od sad fifa oduzimat osvojene bodove ako bude belaja opet ko u genku..
- lolo d pitar
- Kontakt:
aprililililililiGoRaN je napisao/la:AAAAAAAA boge nabavio sam 5 istoka za 200KM.....![]()
defender je napisao/la:aaaaaaaaa konju jedan aaaaaaa gledam koji **** sad omg kako me prepade pretrazio sam sve stranice hahahaRz88 je napisao/la:ODGODENA UTAKMICA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
APRILILILILILILIL
hahaha ev sad citam na **** da ce od sad fifa oduzimat osvojene bodove ako bude belaja opet ko u genku..
hahaahah, e jbg, samo sto bas "konju", to je malo ruzno, ipak je 1 april.
Izvini a sto ti mene to citiras?Ja nisam euforican vec pet mjeseci pisem o tome da Mozemo pobjediti Belgiju u Genku ako se sve poklopi.Ciro je pozvao najbolje sto smo trenutno imali i sve se postavilo kako treba.Uz nasu gromoglasnu podrsku momci su odigrali fantasticno.I ako neko misli da nisam u pravu tj.da smo imali srece to je njegovo misljenje(i misljenje trenera Belgije).Meni samo smeta navlacenje crnjaka i trazenje dlake u jajetu a protiv argumentovanih postova nemam ama bas nista.pozdravlopta je okrugla je napisao/la:Neki likovi ne mogu ili ne zele da shvate da je ovo forum,da svako ima pravo na svoje misljenje,pozitivno ili negativno,mnogi hoce da ovdje vlada jednoumlje,da svi nastavimo sa euforijom pred ovako vazan mec,na kraju krajeva,nece ni pozitivna ni negativna razmisljanja stici do naseg strucnog staba i igraca,strucni stab donosi konacne odluke i to je i meni jasno,ali ovdje smo da iznesemo svoja razmisljanja,sta nas brine,sta nas veseli,optimizam(ja podrzavam ako je on realan) i pesimizam.......mislim da je selektor Prosviro pogrijesio sto nakon povratka iz Belgije-ekipu nije odveo u neku manju sredinu,npr.Medjugorje i slicno,u Sarajevu su gotovo svi vazniji mediji,ovi nasi novinari ulizice(cast rijetkim izuzetcima) su dosadni,misle da su oni ti koji treba da su u centru paznje,igracima i strucnom stabu nedaju mira,stvaraju euforiju,neka se gone u sto PM.......Ammim je napisao/la:Mene samo interesuje hoce li ljudi ovde navlaciti crnjaka i kad(ne mislim ako)se plasiramo u JAR.Nije ovo dobro nije ono dobro pa dajte malo pozitive pobogu.Prije utakmice se pisalo po forumu kako ce nas Felaini raznijeti kako ce Sonk se nadavati golova a nasi ce eto gledati i moliti ih da ne napune mrezu do vrha kao da za nas igra neki tim iz kantonalne lige,a ne Misimovic i kompanija.Prije Genka sam rekao 3:1 za nas a taj mi rezultat nekako opet privlacan.
-
- Kontakt:
Na sve treba biti spreman,pa i na lose sudjenje,mislim da ce sudije dobiti instrukcije od smradova iz Uefa-e,da od pocetka pocnu sa losim sudjenjem,i da tako naloze raju da pocnu bacati upaljace i slicno,a onda bi na scenu stupio delegat,treba biti pametan i ne nasjedati na to,ali hajde ti to reci pojedinim drogiranim navijacima i onim sto ce biti abortus pijani do pocetka tekme.....opet za mene su najgori ovi navijaci,tj.starije generacije,vidim da glavonje kupuju karte,a po glavi ih prepoznam da samo povrsno prate fudbal i nasu repku,ali hoce likovi da budu vidjeni,da mogu se pohvaliti kod komsije(pogotovo ako komsija nema kartu i mora tekmu da gleda kod kuce) da imaju karte,od takvih likova nemas gotovo nikakve koristi sto se tice navijanja,malo se proderu Bosna,Bosna i to je to,vecinu vremena provedu tako sto se deru na sudiju i slicna s.anja,od takvih ce prije poletjeti opaljac nego od pravih tifoza,misle glavonje da oni trebaju biti u centru paznje a ne igraci na terenu......
izvinjavam se !Rz88 je napisao/la:hahaahah, e jbg, samo sto bas "konju", to je malo ruzno, ipak je 1 april.defender je napisao/la:aaaaaaaaa konju jedan aaaaaaa gledam koji **** sad omg kako me prepade pretrazio sam sve stranice hahahaRz88 je napisao/la:ODGODENA UTAKMICA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
APRILILILILILILIL

Prihvatam hehehe, 1 april je.
nadam se da ce Bosna za 1 april , jesmo odabraili datum kad cemo dobiti hahaha, to je ko neka sala.
@defender
vidio sam da si i onda napisoa nego zezo raju okolo ehehe
nadam se da ce Bosna za 1 april , jesmo odabraili datum kad cemo dobiti hahaha, to je ko neka sala.
@defender
vidio sam da si i onda napisoa nego zezo raju okolo ehehe
Vjeruje li meni iko da ja od one utakmice nikako ne spavam...Nadam se da ćemo sutra dobiti pa ja ne morao spavati sve do septembra...
Volim te Bosno,a tebe Hercegovino još više...
bayer 04 je napisao/la:Vjeruje li meni iko da ja od one utakmice nikako ne spavam...Nadam se da ćemo sutra dobiti pa ja ne morao spavati sve do septembra...
Znam kako ti je, u mene na comp uplajena ona pjesma igra Bosna odkako je izasla, samo nju slusam, a za nepovjerovat je da je ne znam napamet...lalalalalalal jao euforije ove lol
Je..ćemo i ja i svaki normalan Bosanac i Hercegovac mater onome ko ubaci baklju,pa mi makar to babo bio...Nemojte raja molim vas...Molim vas...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.