Kad dođeš u Tuzlu javi se da pokupiš nagradnu šamarčinu.Sarmelino je napisao/la:Sto je Stella Artois onako ruzno pivo?
Gledam emisiju na Nacionalnoj Geografiji, jes Madona žnaru bila i mlada.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad dođeš u Tuzlu javi se da pokupiš nagradnu šamarčinu.Sarmelino je napisao/la:Sto je Stella Artois onako ruzno pivo?
Razumijem administratore.Vijadukt je napisao/la:Kakva diskriminacija prema bosnjacima, nas forum i ne dozvoljava se rasprava od vitalnog interesa za naciju. E naivni bosnjo.
Zato na onim amano sve mogu pisati, samo bosnjo hoce da bude raja (gradska, fina).![]()
Jedino TotalTV.artemis77 je napisao/la:Jel ima u Tuzli ijedan TV paket da ima SK programe, a da nije telemach?
Imal kakav odvjetnikRokoko87 je napisao/la:Prijavljen si
Prc. Telemach je vlasnik totala.anell je napisao/la:Jedino TotalTV.artemis77 je napisao/la:Jel ima u Tuzli ijedan TV paket da ima SK programe, a da nije telemach?
Otkud ti ideja da je forum vaš bosnjacki? Jel mu vi bosnjaci placate odrzavanje, servere, razvoj, pa da je nekako vas i treba biti u funkciji vitalnih interesa nacije?sekerbay je napisao/la:Razumijem administratore.Vijadukt je napisao/la:Kakva diskriminacija prema bosnjacima, nas forum i ne dozvoljava se rasprava od vitalnog interesa za naciju. E naivni bosnjo.
Zato na onim amano sve mogu pisati, samo bosnjo hoce da bude raja (gradska, fina).![]()
Jbg, podijelimo se i počne svađa i prepucavanje.
Oni uvijek govore da se može pisati o politici, ali da to bude onako otpuštena rasprava.
Daj boze da je monitormiki_92 je napisao/la:kako divan pocetak mjeseca, odmah 300 KM minusa za novi monitor
Meni je lap top. To neka epidemija jbtmiki_92 je napisao/la:kako divan pocetak mjeseca, odmah 300 KM minusa za novi monitor
admin je napisao/la:Otkud ti ideja da je forum vaš bosnjacki? Jel mu vi bosnjaci placate odrzavanje, servere, razvoj, pa da je nekako vas i treba biti u funkciji vitalnih interesa nacije?sekerbay je napisao/la:Razumijem administratore.Vijadukt je napisao/la:Kakva diskriminacija prema bosnjacima, nas forum i ne dozvoljava se rasprava od vitalnog interesa za naciju. E naivni bosnjo.
Jbg, podijelimo se i počne svađa i prepucavanje.
Oni uvijek govore da se može pisati o politici, ali da to bude onako otpuštena rasprava.
Forum je moj, nije bosnjacki.
Ovo si obrisao sam, pa cu ti progledati kroz prste, dalja slicna rasprava o vitalnim interesima ce rezultirati udaljavanjem.
i kod mene crko laptop, a nedavno ga kupio.miki_92 je napisao/la:kako divan pocetak mjeseca, odmah 300 KM minusa za novi monitor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.