edukuju malo.Mokes je napisao/la:.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
edukuju malo.Mokes je napisao/la:.
nije los al nije ni nista posebno, ja sam ocekivao puno visemiki_92 je napisao/la:vrijedi li trosit vrijeme na Astroworld, ili je overhyped smece
Zašto si očekivao više? Travis nije dovoljno zanimljiv i raznovrstan sam po sebi da održi pažnju sat vremena koliko traje album, a da je glavna uloga. Može funkcionisati ako na velikoj većini pjesama sjedne na mjesto suvozača, i pusti feature da vozi, zato je Rodeo toliko dobar. I zato je Birds toliko **** dosadan. Ovdje je napravio neki balans, neke je pustio da preuzmu pjesmu kao npr Drakea, 21, Gunna (ko god ovaj lik bio, preuzeo je pjesmu sa najboljom imitacijom Young Thuga koju sam čuo do sad) dok recimo imaš pjesmu na kojoj su pored njega Weeknd, Kevin Parker (Tame Impala) i Pharrell Williams, gdje je odlučio iz nekog razloga da sebe stavi u prvi plan i gle, prosjek pjesma, a imao je potencijalnu pjesmu godine da je pratio formulu iz Rodea. Halo ba, Weeknd preko Tame Impala i Pharrell produkcijeharden je napisao/la:nije los al nije ni nista posebno, ja sam ocekivao puno visemiki_92 je napisao/la:vrijedi li trosit vrijeme na Astroworld, ili je overhyped smece
Album je OK, a ja sam očekivao da će biti nešto više od OK. Nije ni meni ništa zaparalo uši ali nisam čuo ni nešto wow, predobro. Recimo, meni je BITTSM bolji album od ovoga.Donnie Darko je napisao/la: Meni je ok album. Bolji je, tačnije zanimljiviji od Birds. Ima nekoliko baš jakih pjesama, dok je ostatak otprilike na istom nekom ok nivou. Nije mi ništa zaparalo uši da kažem da ne valja.
I BITTSM je ok, samo je dosadan, jer skoro sve pjesme zvuče isto (osim Pick up the Phone koja i nije njegova pjesma, al et, streamovi). I svi hajlajti na tom albumu su featuri. Ovdje bar ima par pjesama koje se izdvajaju a da je sam. Ovo je lagana sedmica, BITTSM je solidna šestica.harden je napisao/la:Album je OK, a ja sam očekivao da će biti nešto više od OK. Nije ni meni ništa zaparalo uši ali nisam čuo ni nešto wow, predobro. Recimo, meni je BITTSM bolji album od ovoga.Donnie Darko je napisao/la: Meni je ok album. Bolji je, tačnije zanimljiviji od Birds. Ima nekoliko baš jakih pjesama, dok je ostatak otprilike na istom nekom ok nivou. Nije mi ništa zaparalo uši da kažem da ne valja.
Koje su tebi baš jake pjesme ovdje?
Sa ovog albuma mi je trenutno najbolja. Ostale su prosjek. Sarma mi je nahajpovao album, očekivala sam više. Možda će mi biti bolji na neko drugo slušanje.Donnie Darko je napisao/la: Stop Trying to be God je potencijalno najbolja njegova pjesma u zadnje 3 godine.
A kako ocjenjujes Birds? Isto sedmica?Ziggs je napisao/la: 7/10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.