Gle, ja sam rekao da je Bosna pokazala svoju mentalnu stabilnost i dramaticno vecu uigranost u ovom momentu, a odigrali su takodjer stvarno muski, i jedni i drugi, ali i dalje ostaje cinjenica da smo prokockali dobivenu utakmicu, jebga, svasta se u jednom sutu desiti moze, sve ti se preokrene, a dotad je bila neka druga slika. ;P Da je recimo promasio zadnji sut, bila bi apsolutno zasluzena pobjeda Širokog koji je vodio cijelu utakmicu. Tu veliku ulogu igra i sreca, medjutim i ''taktika'' trenera s kojom se nimalo ne slazem...Melo15 je napisao/la:Posto sam slusao utakmicu i vise cuo navijace nego komentatora i BURNO NAVIJANJE vjerne publike ,,,i ako se na domacem terenu vodi izjednacena borba ili gosti preokrenu rezultat u svoju korist onda se lako PREPOZNA JACI.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa zato napisah komentar. Nije kako god, necemo lupati napamet cisto gledajuci neki rezultat koji sam po sebi u konacnici potpuno nesto drugo sugerira. Al ne zaboravi kako je utakmica zavrsila, kojim rezultatom.
Publika je mogla gledati jednu vrhunsku predstavu, sigurno 4000 ljudi, izjednacena utakmica u zadnjim trenucima susreta i presudila je ta trojka jer je itekako digla momcad Bosne, i to je to, nakon toga je slijedio nazalost raspad sistema i zato je ovako nerealna razlika. Ja se nimalo ne slazem da se u takvim momentima pokusa obraniti, ili ako bas pokusavas to onda u slucaju da vidis da neces moci izdrzati do kraja, pravi faul i gotovo. Tko zna hoce li pogoditi ijedno od bacanja, uostalom, a on tebe jednostavno MORA faulirati jer si i dalje u prednosti. To se tako radi.
A to da Široki kao grad uvijek vise prati kosarkase naravno stoji, no to je stvar pristupa prema klubu, kao i kluba prema ljudima, uprave, itd. itd., da ne diseciram nadalje, al ev drago mi je da su se u to i ostali uvjerili koji su lupetali o nekim smijesnim malim ciframa nasih utakmica ili kvaliteti dvorane.
Kao Bosna sa Partizanom ili Cibonom. Zar nisu navijaci SESTI igrac ? pozdrav jer je Siroki nas naj veci rival ...
Al, naravno, nimalo ne umanjujem pobjedu Bosne.
Samo se nadam da cemo uzeti drugo mjesto u ligi 8 i igrati finale s Bosnom, mislim da je to u interesu svima.