KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 apr 2009, 00:16

Melo15 je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa zato napisah komentar. Nije kako god, necemo lupati napamet cisto gledajuci neki rezultat koji sam po sebi u konacnici potpuno nesto drugo sugerira. Al ne zaboravi kako je utakmica zavrsila, kojim rezultatom.
Publika je mogla gledati jednu vrhunsku predstavu, sigurno 4000 ljudi, izjednacena utakmica u zadnjim trenucima susreta i presudila je ta trojka jer je itekako digla momcad Bosne, i to je to, nakon toga je slijedio nazalost raspad sistema i zato je ovako nerealna razlika. Ja se nimalo ne slazem da se u takvim momentima pokusa obraniti, ili ako bas pokusavas to onda u slucaju da vidis da neces moci izdrzati do kraja, pravi faul i gotovo. Tko zna hoce li pogoditi ijedno od bacanja, uostalom, a on tebe jednostavno MORA faulirati jer si i dalje u prednosti. To se tako radi.
A to da Široki kao grad uvijek vise prati kosarkase naravno stoji, no to je stvar pristupa prema klubu, kao i kluba prema ljudima, uprave, itd. itd., da ne diseciram nadalje, al ev drago mi je da su se u to i ostali uvjerili koji su lupetali o nekim smijesnim malim ciframa nasih utakmica ili kvaliteti dvorane.
Posto sam slusao utakmicu i vise cuo navijace nego komentatora i BURNO NAVIJANJE vjerne publike ,,,i ako se na domacem terenu vodi izjednacena borba ili gosti preokrenu rezultat u svoju korist onda se lako PREPOZNA JACI.
Kao Bosna sa Partizanom ili Cibonom. Zar nisu navijaci SESTI igrac ? pozdrav jer je Siroki nas naj veci rival ...
Gle, ja sam rekao da je Bosna pokazala svoju mentalnu stabilnost i dramaticno vecu uigranost u ovom momentu, a odigrali su takodjer stvarno muski, i jedni i drugi, ali i dalje ostaje cinjenica da smo prokockali dobivenu utakmicu, jebga, svasta se u jednom sutu desiti moze, sve ti se preokrene, a dotad je bila neka druga slika. ;P Da je recimo promasio zadnji sut, bila bi apsolutno zasluzena pobjeda Širokog koji je vodio cijelu utakmicu. Tu veliku ulogu igra i sreca, medjutim i ''taktika'' trenera s kojom se nimalo ne slazem...
Al, naravno, nimalo ne umanjujem pobjedu Bosne.
Samo se nadam da cemo uzeti drugo mjesto u ligi 8 i igrati finale s Bosnom, mislim da je to u interesu svima.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 apr 2009, 00:20

Čestitke Bosni na pobjedi..odlicna tekma, preodlicna atmosfera..ovo je falilo cojel usezonu..Bosna spretnija i sretnija..Ikona pogodio u zadnjim sekundama, **** ga..slazem se trebal ose ici na faul, nije se islo i gotovo..nema se momcima sta prigovoriti..Joke nedorastao kao i dosta puta ove sezone..nista jos nije izgubljeno..ima se jos puni igrati..

čestitke bosnasima..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 apr 2009, 00:27

@ARS
samo da te posdsjetim ars
Zasigurno bolje od tebe znam, najavljivao i radovao se dolasku Vrbanca , Puljka i Masona, tri za iole veče ambicije potpuno nekorisna igrača.
Ocrnjivao si Masona i rugao se te ga uspoeđivao sa Tomovićem , večeras Mason : 18koševa 8 asistencija 8 koseva
protiv Slobode(prva mu tekma): 10 koševa, 7 skokova 6 ass
Viša sam ja vidio tekmi u Skenderiji nego ti u Širokom treninga, plaho mi se razumiješ u košarku šalješ izvješće o "pojačanju"Chesteru , bolan ne bio on ne bi mogao biti pojačanje ni ATAL Novom gradu.
Ako vam je on pojačanje, on� je i Sloboda apsolutni favorit protiv vas, još ako Albi�nić zaustavi �omasa i Grgata....
Puljko protiv Slobode 22 koša..večeras nije puno igrao nije ga islo..

Grgat protiv Slobode 20 koševa, protiv Bosne 29..

toliko o tvojim prognozama i znanju i neznam cemu...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 apr 2009, 00:28

Pusti bola doticnog, vidis da ide na zivce svojim ''znanjem'' kompletnom podforumu kosarka, neovisno o simpatijama prema ovom ili onom klubu. Ja bi mu osobno zabranio pisati jer je spamer i provokator koji vlastito neznanje prema kosarci i netrpeljivost prema ostatku pokusava maskirati laznom indiferencijom ili pokusajem izdizanja od ostatka u vidu neke elokvencije koja mu, ionako, bas i ne ide.
Ima dovoljno sposobnih i normalnih ljudi za raspravljati se ovdje od takvih.
...Život za Široki...

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 01 apr 2009, 00:48

Gledao sam noces Igokeu i nisam nesto pretjerano inpresioniran njihovom igrom, doduse i mi smo lose odigrali protiv Leotara, ali cini mi se da njihov trener iz ove ekipe nece znati izvuci maksimum. I volio bih da bude tako, neka ih u svome selu kod gazde Mila, a mi i Siroki dogodine u NLB.
Cestitke VV i igracima na pobjedi, hvala i Kevinu na cestitkama, cestitke i ARS-u, mozda se Mile krije iza njegovog nicka ;)

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 01 apr 2009, 00:49

napadnut autobus sa igracima bosne,kamenjem ih gadjali,izvukli su se uz pomoc policije

IH!
Kontakt:

Post Postao/la IH! » 01 apr 2009, 01:06

Izvinjavam se :mrgreen:
Zadnja izmjena: IH!, dana/u 01 apr 2009, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 01 apr 2009, 01:08

Kvragu, pa pusti malo. :p
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 apr 2009, 01:11

ŠB_Fidelis je napisao/la:Kvragu, pa pusti malo. :p
admine brisi zadnja 3 dok nisu vidjeli drugi.. :mrgreen:

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 01 apr 2009, 01:18

ŠB_Fidelis je napisao/la:
bandit je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:...no, zna se sta je Široki za BH kosarku, pa i hrvatsku reprezentaciju (i ne mislim to kao provokaciju, jer, to je vise problem KSBiH nego bilo koga drugog).

Ma znaci ce Široki jednog dana i BiH reprezentaciji ... bice nekad skarta u mladjim selekcijama koje ni hrvatski selektori nece htjet' ... 8-)
Nije to poanta. : p poanta je apsolutni nemar, pa evo to se vidi i u nepostojanju prijenosa na drzavnoj tv, forsiranju KSBiH nekih drugih, i slicno, no, eto. U svakom slucaju, nije postavljeno kao neka provokacija nego jedan od razloga zasto je to sve tako kako jest.

Znam da nije provokacija ... zato se i ne brinem za Široki i pored nemara KSBIH ... HKS ce sve to pozlatit' ... ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 apr 2009, 01:19

Cestitke Bosni i Vukoicicu,definitivno najboljem treneru Bosne poslije rata! Utakmicu smo dobili zahvaljujuci iskustvu i igranju jake NLB lige,bar je to moje misljenje! Ovcina je tek poceo trenirati i sigurno ce mu trebati jos 2-3 utakmice da udje u pravu formu,nadam se da ce u Aleksandrovcu biti na nivou,mada je i u Sirokom odigrao dosta dobro obzirom na odustvo sa parketa vise od mjesec dana! Ova pobjeda nam puno znaci,i nadam se da cemo dobiti i u Aleksandrovcu,Igokea ima istant ekipu koju je veoma tesko uigrati,iako tu ima dosta dobrih igraca!
-Ne znam za kamenovanje autobusa Bosne,ali ako je to istina onda je za svaku osudu! To je odlika provincijskih sredina! Iskreno volio bi da Bosna i Siroki odu u finale!
-Vrankovic je uzeo titulu u sred Skenderije i ne bi bas rekao da je los trener,iako je daleko od kvaliteta jednog Vukoicica!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 01 apr 2009, 01:23

bosnas_ je napisao/la:Cestitke Bosni i Vukoicicu,definitivno najboljem treneru Bosne poslije rata! Utakmicu smo dobili zahvaljujuci iskustvu i igranju jake NLB lige,bar je to moje misljenje! Ovcina je tek poceo trenirati i sigurno ce mu trebati jos 2-3 utakmice da udje u pravu formu,nadam se da ce u Aleksandrovcu biti na nivou,mada je i u Sirokom odigrao dosta dobro obzirom na odustvo sa parketa vise od mjesec dana! Ova pobjeda nam puno znaci,i nadam se da cemo dobiti i u Aleksandrovcu,Igokea ima istant ekipu koju je veoma tesko uigrati,iako tu ima dosta dobrih igraca!
-Ne znam za kamenovanje autobusa Bosne,ali ako je to istina onda je za svaku osudu! To je odlika provincijskih sredina! Iskreno volio bi da Bosna i Siroki odu u finale!
-Vrankovic je uzeo titulu u sred Skenderije i ne bi bas rekao da je los trener,iako je daleko od kvaliteta jednog Vukoicica!
Je kad mu je sve Dželalija pripremio...imao je uigranu ekipu...

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 01 apr 2009, 01:57

bosnas_ je napisao/la:Cestitke Bosni i Vukoicicu,definitivno najboljem treneru Bosne poslije rata! Utakmicu smo dobili zahvaljujuci iskustvu i igranju jake NLB lige,bar je to moje misljenje! Ovcina je tek poceo trenirati i sigurno ce mu trebati jos 2-3 utakmice da udje u pravu formu,nadam se da ce u Aleksandrovcu biti na nivou,mada je i u Sirokom odigrao dosta dobro obzirom na odustvo sa parketa vise od mjesec dana! Ova pobjeda nam puno znaci,i nadam se da cemo dobiti i u Aleksandrovcu,Igokea ima istant ekipu koju je veoma tesko uigrati,iako tu ima dosta dobrih igraca!
e jes dobro si, to se kod nas u sarajevu nikad nije desilo :D

inače što se ostalog tiče, dijelim tvoje mišljenje ;)

A slično kao i za fudbalsku reprezentaciju, kritičarima i "poznavaocima" igre je nemoguće čak i rezultatom zapušiti usta.

jpg Siroki
Kontakt:

Post Postao/la jpg Siroki » 01 apr 2009, 02:18

Cestitke bosni na pobjedi. Mislim da ste imali vise srece od nas,napravili smo puno gresaka a pogotovo u zadnjig 20 sec. Igracima Sirokog svaka cast na borbenosti,jos kad nam se Thomas i Spralja vrate bit cemo puno jaci.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 01 apr 2009, 05:55

@kelecevic
"Ne znam zasto toliko mrzite dodikovce vjerovatno sto ih se bojite."

Ne brini, niko se ne boji. Cak ni onda kada su igrali u sastavu Perisic, Karadzic, Kukanjac, Mladic i Arkan nije bilo straha a kamoli sada. Vrlo perfidne insinuacije ali se lako citaju. U istom stilu moze neko reci da ako Igokea prodje u ULEB kup u novoj sezoni igrace domace tekme u Hagu.

Meni se cini pretjerano reci da je Bosna "razvalila" Siroki ali je uzela bodove. Ocekivao sam pobjedu bez produzetaka jer sa ovim bodovima je manje pritiska. Oni nisu bili kompletni a mi smo imali par rovitih. Svaka cast timu i treneru. Treba spomenuti Rakica koji je iz drugog plana dao znacajan doprinos.

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 01 apr 2009, 08:29

Čestitke igračima Bosne na borbenosti i novoj pobjedi.Nadam se da će neki ljudi na ovom forumu shvatiti da nije stvar u jednom ili dva pa čak ni pet košarkaša iz startne petorke.Utakmice dobija tim.Kad to shvatite znaćete da su svi igrači u timu bitni i da Bosna sa dolaskom W ima konačni TIM koji se bori do poslednje ali bukvalno poslednje sekunde utakmice.Zato svaka čast momci.Širokom brijegu više sreće protiv Igoke-e.Ipak su Široki i Bosna dva prijateljska kluba ali uvijek su bili i biće sportski rivali na terenu!

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 01 apr 2009, 10:02

Kevin je napisao/la:@ARS
samo da te posdsjetim ars
Zasigurno bolje od tebe znam, najavljivao i radovao se dolasku Vrbanca , Puljka i Masona, tri za iole veče ambicije potpuno nekorisna igrača.
Ocrnjivao si Masona i rugao se .....
Odg. Mason je jučer , bar po riječima Joke, početnički ispao iz igre i omogućio Ikoniću TRICU za produžetak. BTW, koliko je trica postigao isti , jel bolji od Tomovića..... :roll:

Puljko protiv Slobode 22 koša..večeras nije puno igrao nije ga islo..
Odg. Tu si SVE rekao sam , jasno je da se radi o šupljifikat igraču..... :lol: :lol: :lol:

Vrbanca si ZABORAVIO, on koliko vidim BRILJIRA.... :lol: :roll: ;)
Ako vam je on pojačanje, on� je i Sloboda apsolutni favorit protiv vas, još ako Albi�nić zaustavi �omasa i Grgata....
Grgat protiv Slobode 20 koševa, protiv Bosne 29..

Ako si čitao moje postove prije meča onda ti je jasno da sam i očekivao da će Grgat oderati Ovčinu, kao što je i Albijanića. Grgat je jako dobar igrač, tako da njega ne stavljam u vezu sa ovom trojicom prethodnika Vrbanca , Puljka i Masona.

Siguran sam da Grgata Zima može bez većih problema zaustaviti, ali to je do VV koji treba dati šansu Zimiću da igra prvog centra i kada se ima odgovarajuća minutaža Zima je onda jako bitan igrač.

Nego, za kraj, gdje vam je uglađenost i zapadne manire prilikom dolaska i odlaska Kk Bosne,mislim na kamenovanje autobusa, ili to još nije stiglo kao pravilo ponašanja u Lišticu. :o :shock: :roll:

t

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 01 apr 2009, 10:17

@zerosent,
Hvala na infu, nijesam znao da je košarka kolektivni sport. :)

Inače, do mišljenja tebe i @samo naprijed držim kao i do lanjskog snijega, nema potrebe za dalje elaboriram.... :D :lol: ;)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 apr 2009, 12:09

daj ba ars smiri se. nema potrebe za uvredam na nacionalnoj osnovi, zanima me kada cemo to u bosni prevazici i zivjeti kao normalni ljudi.
You are someone else I am still right here

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 01 apr 2009, 12:19

gluposti pobrisane. akteri pauziraju.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.