FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 03 avg 2018, 19:58

Da si pratio akademiju znao bi da je kikser.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 03 avg 2018, 20:02

miky_hz je napisao/la:Gledam na youtube preglede ovih nasih klipova i smjesno je da malo moji klip prebaci 1000 pregleda(i to govori realno u kojem smo k.urcu svi kolektivno i koliko smo smijem da slobodno kazem i mali bez da se ko uvrijedi) .Medjutim ovaj sa Pavlovicem i izvinjenjen je skupio za 18 sati vec 10 hiljada pregleda :think:
Jednostavno. Klub nikad ne postavlja link za yt kanal već komplet video na fb.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 20:08

Mladost dovela Atajića, interesantno :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 avg 2018, 20:12

Sad valja u Tuzlu.
Kad se oni krkani naloze,polomice nas.

Namibija
Kontakt:

Post Postao/la Namibija » 03 avg 2018, 20:19

Nakon skoro 24 sata od utakmice, utisci se pomalu sliježu.

Mislim da nema veze što sam ja navijač Sarajeva, ali ovaj rezultat nije realan i ne znam što ga prihvatau svi kao takvog.

Najbolji primjer i najbolji ekvivalent ovoj utakmici je drugi baraž naše reprezentacije protiv Portugala.

U Zenici se odigralo 0:0 s njima, umalo ih ne dobismo i odemo tamo maksimalno nafurani. U prvom baražu, Portugalci nas jesu obe dobili, ali nisu nas osramotili i svi se nadali nekoj igri koju smo imali jedne godine na stadionu Luž.

I odemo tamo i desi se potop, 7:2, najgori u historiji reprezentacije, Ronaldo i Nani ti daju golove kakve viđaš samo na PES-u i igraju neku svoju igru.

Niko me ne može uvjeriti u razliku u kvaliteti ni u toj, ali ni u ovoj utakmici. Toliko golova je apsolutno nerealno, čak sam trener Atalante je to rekao.

Jednostavno se desilo da se sistem raspao, naši igrači su bili jednostavno kao bez glave, ali priča koja se potencira u tolikoj svemirskoj razlici je smiješna.

Bila je Atalanta superiorna i u prvoj utakmici, u drugoj je bila superiornija, ali jednostavno su psihički rasturili ekipu Sarajeva, koja je primala sve što je ušlo u šesnaesterac. To se prečesto desi, pa reprezentacija Brazila je na Svjetskom u svojoj zemlji doživila takvo nešto.

Sramota jeste, oborimo glavu i skoncentirešemo se na prvenstvo, vraćanje na ovu utakmicu je bespotrebno, ali neka bude lekcija za ubuduće.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 avg 2018, 20:20

miky_hz je napisao/la:
High je napisao/la:Kodro je odbio pseudoradnike kad su ga htjeli za trenera.
Jeste to je sad nedavno bilo, nakon sto ih je odbio oni Krmarevica uzeli ,cak je i u medijima to potvrdio.

Zašto ste odbili ponudu Fudbalskog kluba Željezničar?

- Ne znam... Odakle znate za to?

Iz naših izvora bliskih klubu s Grbavice...

- Ne znam šta bih odgovorio. U tom trenutku mi je izgledalo da će biti nekih drugih, boljih opcija. Sve to mi se desilo nekako rano, odmah nakon završetka minule sezone.

Je li bilo teško prijeći s Koševa na Grbavicu?

- Ne znam, svašta mi se u tom trenutku motalo po glavi. Možemo li razgovarati o nekoj drugoj temi?
Po meni najbolji trener kojeg smo mogli imati i ne mogu prežaliti da smo pustili tek tako olako takvog gospodina. Samo da nije došo u onom trenutku kad je bila ona klan ekipa cugera. Idealan trener bio za akademce. Idealan. Da biram između njega i Husa, vazda bi Kodru izabrao. I nije mu lako pao odlazak sa Koševa. Toliko znam.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 20:23

amypitar je napisao/la:Sad valja u Tuzlu.
vjerovatno, mada mislim da je prvi put da imaju trenera koji nije krkan...pffft kad bi izašli i pokušali igrat fudbal, mislim da bi možda naši mogli do boda...
Stroj1946 je napisao/la:
Po meni najbolji trener kojeg smo mogli imati i ne mogu prežaliti da smo pustili tek tako olako takvog gospodina. Samo da nije došo u onom trenutku kad je bila ona klan ekipa cugera. Idealan trener bio za akademce. Idealan. Da biram između njega i Husa, vazda bi Kodru izabrao. I nije mu lako pao odlazak sa Koševa. Toliko znam.
ma htio bi završit šta je započeo ubijeđen sam, a bgm nema boljeg trenutka sa ovoliko mladih talenata za trenera poput njega da ih nauči radnom odnosu, pristupu, itd.

neće ih ovaj rikom ničemu naučit....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 avg 2018, 20:42

DenchiNL je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Sad valja u Tuzlu.
vjerovatno, mada mislim da je prvi put da imaju trenera koji nije krkan...pffft kad bi izašli i pokušali igrat fudbal, mislim da bi možda naši mogli do boda...
Stroj1946 je napisao/la:
ma htio bi završit šta je započeo ubijeđen sam, a bgm nema boljeg trenutka sa ovoliko mladih talenata za trenera poput njega da ih nauči radnom odnosu, pristupu, itd.

neće ih ovaj rikom ničemu naučit....
A sta brate oni Mehi da ponude, dobru platu, mogucnost izbora pojacanja, sta ce ovi klosari nesposobni ikom normalnom ponuditi da dodje ,
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 avg 2018, 20:47

:thumbup:
Namibija je napisao/la:Nakon skoro 24 sata od utakmice, utisci se pomalu sliježu.

Mislim da nema veze što sam ja navijač Sarajeva, ali ovaj rezultat nije realan i ne znam što ga prihvatau svi kao takvog.

Najbolji primjer i najbolji ekvivalent ovoj utakmici je drugi baraž naše reprezentacije protiv Portugala.

U Zenici se odigralo 0:0 s njima, umalo ih ne dobismo i odemo tamo maksimalno nafurani. U prvom baražu, Portugalci nas jesu obe dobili, ali nisu nas osramotili i svi se nadali nekoj igri koju smo imali jedne godine na stadionu Luž.

I odemo tamo i desi se potop, 7:2, najgori u historiji reprezentacije, Ronaldo i Nani ti daju golove kakve viđaš samo na PES-u i igraju neku svoju igru.

Niko me ne može uvjeriti u razliku u kvaliteti ni u toj, ali ni u ovoj utakmici. Toliko golova je apsolutno nerealno, čak sam trener Atalante je to rekao.

Jednostavno se desilo da se sistem raspao, naši igrači su bili jednostavno kao bez glave, ali priča koja se potencira u tolikoj svemirskoj razlici je smiješna.

Bila je Atalanta superiorna i u prvoj utakmici, u drugoj je bila superiornija, ali jednostavno su psihički rasturili ekipu Sarajeva, koja je primala sve što je ušlo u šesnaesterac. To se prečesto desi, pa reprezentacija Brazila je na Svjetskom u svojoj zemlji doživila takvo nešto.

Sramota jeste, oborimo glavu i skoncentirešemo se na prvenstvo, vraćanje na ovu utakmicu je bespotrebno, ali neka bude lekcija za ubuduće.
:thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 avg 2018, 20:58

Imamo li snage za pobjedu u Tuzli, makar to bilo 0:1?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 21:03

Inijesta je napisao/la:
A sta brate oni Mehi da ponude, dobru platu, mogucnost izbora pojacanja, sta ce ovi klosari nesposobni ikom normalnom ponuditi da dodje ,
2-3 sezone rada u miru
ja bih pristao da pokuša čovjek sa ovom djecom nešto napraviti

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 avg 2018, 21:04

Marinović >>> Kodro.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 21:08

Mokes je napisao/la:Marinović >>> Kodro.
dobro mislim da su tu negdje obojica, ali mislim i da je Mehu lakše dovesti nego Vinka...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 03 avg 2018, 21:09

MortemHz je napisao/la:Imamo li snage za pobjedu u Tuzli, makar to bilo 0:1?
Naravno da imamo, samo nam ostaje da vidimo šta će biti od svega toga. Mrtva Sloboda je u raspadu, stoji to da će se oni nabrijati i navlažiti jer dolazi klub iz Sarajeva, jer imaju takve komplekse, ali nikakve izgovore ne treba imati. Oni ako ne crknu do 50-60 minute, ja dajem ruku.. Bilo kakva pobjeda će dobro doći, dok se ne dohavizaju od ovog poraza, tako da pobjeda je od krucijalne važnosti.

Evo opet o Kodri.. Tjerao se i on kao i svi drugi. Još samo čekam kad se počne prizivati Jarni i Ješić, ovi svi drugi su ispucani. Otjeran Kodro, sad ponovo u trendu, otjeran Čala, sad opet u trendu, otjeran Uščuplić, sad opet u trendu, otjeran Ibraković, pa se i on prizivao itd. Spustite loptu malo, Kodro je bio preveliki gospodin za ovu ligu i amaterizam koji vlada u svim porama našeg fudbala i neka je otišao da ne mora trpiti brđansko ponašanje prema njemu. Bolje mu je u Mijanmaru raditi nego ovdje. Kod nas je bitniji jedan klan od gospodin stručnjaka i ovdje se prihvaćaju kvazi treneri poput Mulalića, Hurtića, Adžema i sličnih bolida.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 avg 2018, 21:11

DenchiNL je napisao/la:
dobro mislim da su tu negdje obojica, ali mislim i da je Mehu lakše dovesti nego Vinka...
Nisu tu negdje. već je Vinko Ferguson za Kodra ;)
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 03 avg 2018, 21:12

Mokes je napisao/la:Marinović ili Kodro.
mozda se moze ubaciti jos Sablic
ovo su koliko toliko provjerena imena ostali ne dolaze u obzir
ako bi slucajno sad Musemica otjerali (nista cudno ni prvi ni zadnji da mu pruze podrsku pa ga nokautiraju) a doveli Dzenu i sl. onda poduzeti nesto ili nastavljamo tamo gdje smo krenuli prije 3/4 godine
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 21:16

Mokes je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Nisu tu negdje. već je Vinko Ferguson za Kodra ;)
nekim ljudima je grehota odgovarati :thumbdown:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 03 avg 2018, 21:20

1-3 ili 0-2 uzimamo... Nije Sloboda ništa posebno.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 avg 2018, 21:21

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
1-3 ili 0-2 uzimamo... Nije Sloboda ništa posebno.
3-1 ili 2-0 prije...mi nemamo golmana

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 03 avg 2018, 21:23

svi govore nije isto izgubiti 4:0 i 8:0
e pa nije isto ovo juce ili da smo se otvorili grizli cupali pa zijanili 8:0 a ne onako
ne boli mene osmica koliko boli ponasanje vecine
koliko boli to sto se ne nazire bolje stanje
juce ako se moze dati prolazna ocjena nekome to bi bili pidro i handzic
halilovic i pidro su veoma kompaktibilni na lijevoj strani da bar imamo jos jedan par za desnu dobro bi bilo
sisic i hebibovic za nazad nisu a za naprijed neka sredina bude neki bljesak al slabo dok ovi se nadopunjavaju i naprijed i nazad i fino znaju iznijeti loptu
poslije prve utakmice vidjelo se da su nas mogli ubit i tamo ali sreca je bila na nasoj strani kad je barow fulio haman prazan go pocetkom drugog poluvremena i sve one silne sanse
da se prva utakmica igrala ovdje svi bi ocekivali ono sto se juce desilo
ali ovako smo se digli nabili glupi pritisak i sjebali se da gore ne moze
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.