Hajde Danko baci jednu hidrogensku da se povaljamo ko ono drvece u Tunguziji!
Kojim djelom Škripara?UstanikSBII je napisao/la:Evo do cega je dovelo glupiranje Ultrasa vecim djelom a i jednim djelom Skripara da se stvara bespotrebno rivalstvo koje prelazi granice normalnog! Zbog 5% ljudi sad moguce da svi ispastaju! Znaci velika vecina obicnih ljudi nije za to da Zrinjski igra na Pecari zbog velike mogucnosti nereda? Pa kome to treba?! Umjesto da navijaci obje strane sjednu za stol i izglade odnose u skubo se ovlaci i obican navijac! Al eto ocito nemoze drukcije ... Sad pijem kavu sa momkom iz Ljubuskog koji je onako simpatizer SB kaze lik pa neka igraju u Zenici bolje nisu zasluzili! Problem je sto ovo ide bas u krajnost sve vise i vise i ako se ne sreze dok jos moze, moze svega biti! A ruku na srce sve je pocelo od one utakmice 3;2 u Mostaru! Evo gdje nas je to dovelo, poznajem par Ultrasa jer sam i rodbinski vezan za Mostar i sami kazu da je vecina protiv ali ima jaka grupica koja je za i naravo da se "skuce u vlasritim redovima" moraju dokazati! Jer eto to je fazon navijacke price! Ma pusti mi gluposti! Al mozda i bolje tako ako nam je svima prvi susjed najveci neprijatelj onda bolje i nismo zasluzili!
Objasnice vam penke u pp...Orjuna je napisao/la:Kojim djelom Škripara?UstanikSBII je napisao/la:Evo do cega je dovelo glupiranje Ultrasa vecim djelom a i jednim djelom Skripara da se stvara bespotrebno rivalstvo koje prelazi granice normalnog! Zbog 5% ljudi sad moguce da svi ispastaju! Znaci velika vecina obicnih ljudi nije za to da Zrinjski igra na Pecari zbog velike mogucnosti nereda? Pa kome to treba?! Umjesto da navijaci obje strane sjednu za stol i izglade odnose u skubo se ovlaci i obican navijac! Al eto ocito nemoze drukcije ... Sad pijem kavu sa momkom iz Ljubuskog koji je onako simpatizer SB kaze lik pa neka igraju u Zenici bolje nisu zasluzili! Problem je sto ovo ide bas u krajnost sve vise i vise i ako se ne sreze dok jos moze, moze svega biti! A ruku na srce sve je pocelo od one utakmice 3;2 u Mostaru! Evo gdje nas je to dovelo, poznajem par Ultrasa jer sam i rodbinski vezan za Mostar i sami kazu da je vecina protiv ali ima jaka grupica koja je za i naravo da se "skuce u vlasritim redovima" moraju dokazati! Jer eto to je fazon navijacke price! Ma pusti mi gluposti! Al mozda i bolje tako ako nam je svima prvi susjed najveci neprijatelj onda bolje i nismo zasluzili!
I mene je to zanimalo, ali sad sam vidio da u Europa ligi "ruta za prvaka" ima 10 utakmica, odnosno 10 ekipa ce ici dalje, a ovdje vidimo da je u LP 6 u CP, a 4 u LP, tako da je sve jasno.hskzmostar je napisao/la:Celtic (SCO) v AEK Athens (GRE)
Salzburg (AUT) v Shkëndija (MKD)
Crvena zvezda (SRB) v Spartak Trnava (SVK)
Qarabağ (AZE) v BATE Borisov (BLR)
Astana (KAZ) v Dinamo Zagreb (CRO)
Malmö (SWE) v Vidi (HUN)
League path
Standard Liège (BEL) v Ajax (NED)
Benfica (POR) v Fenerbahçe (TUR)
Slavia Praha (CZE) v Dynamo Kyiv (UKR)
PAOK (GRE) v Spartak Moskva (RUS)
Moguci nasi protivnici su oni koji izgube u LP-a. Samo ne znam mogu li nas zapasti ovi jaci iz league path
Upravo tako, uvijek i svugdje je bilo i.diota a najveci su oni koji upiru prstom u druge a ne vide sebe.Ja bih volio Pecaru a ako ne onda idemo u Dugopolje,ako Uefa dopusta.Blize nam je nego Zenica a napunili bi onaj fini stadioncic.GradKamena2 je napisao/la:Ako nece dat ne moraju idemo u Zenicu,al nek se sjete gdje su igrali play off 99 godine,nisu sigyrno u SB.
Sto se tice nategnute situacije istina je uvjek na pola,kod 3-2 oni u Mostaru,pa poslje toga na SB 2 momka i 3 cure razbijeno auto,pa onda u Sirokom nasi,pa onda kamenovanje u Mostaru,pa auta polupana na parkinzima u SB,istina je uvjek na pola i tu niko nije pobjednik . . .
Dena94 je napisao/la:I mene je to zanimalo, ali sad sam vidio da u Europa ligi "ruta za prvaka" ima 10 utakmica, odnosno 10 ekipa ce ici dalje, a ovdje vidimo da je u LP 6 u CP, a 4 u LP, tako da je sve jasno.hskzmostar je napisao/la:Celtic (SCO) v AEK Athens (GRE)
Malmö (SWE) v Vidi (HUN)
League path
Moguci nasi protivnici su oni koji izgube u LP-a. Samo ne znam mogu li nas zapasti ovi jaci iz league path
Uglavnom svi ovi gore navedeni su potencijalni protivnici Zrinjskog.mirko1905 je napisao/la:Dena94 je napisao/la:I mene je to zanimalo, ali sad sam vidio da u Europa ligi "ruta za prvaka" ima 10 utakmica, odnosno 10 ekipa ce ici dalje, a ovdje vidimo da je u LP 6 u CP, a 4 u LP, tako da je sve jasno.hskzmostar je napisao/la:Celtic (SCO) v AEK Athens (GRE)
Malmö (SWE) v Vidi (HUN)
League path
Dena ,meni tek sad nista nije jasno.Sumnjam da ce nam trebat ali iz kojeg dijela nama dolazi protivnik.
mikel48 je napisao/la:Zrinjski je dobrodošao na Pecaru, prepucavanja ima kad igramo jedni protiv drugih ali sad ih sigurno neće bit vidimo se na Pecari bez obzira na rezultat prve utakmice
Lillard je napisao/la:Dolazi li sinjski dijamant?
PiazzaGrande je napisao/la:Lillard je napisao/la:Dolazi li sinjski dijamant?
Sinjski dijamant radi ciganluka, al nam treba Koljic.Lillard je napisao/la:PiazzaGrande je napisao/la:Lillard je napisao/la:Dolazi li sinjski dijamant?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.