NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Sa Slobodom nece biti bas dobar teren,jer igraju se dvije utakmice u 2 dana na Pecari,Mjesne i cigani,pa odmah vikend Plavi.
Nece ni njih biti vele kad ih aBd Bugari naprde 3-4:0
Nece ni njih biti vele kad ih aBd Bugari naprde 3-4:0
Samo jedno ime
Ja ne znam koji qrac vise pustaju te mjesne na Pecaru. Redovno sataru teren,ne mogu ljudi trcat na velike,nikako nije isti sport i najvaznije mi smo jedini koji to igraju na pravom igralistu!
SAMO ŠIROKI!
Ovo je zadnja godina da se igra na Pecari,od sad ce biti finale i za 3.mjesto Klanac/GSD
Samo jedno ime
Imam svoje razloge zašto ne želim da Zrinjski igra na Pecari,neke od tih razloga već su ovdje momci pisali,i da se mene pita,ali ne pita nažalost,ni pod koju cijenu ne bih dopustio da zaigraju na Pecari.Naši uvijek glume neku gospodu,udovoljavaju svima u svemu,a ne onima kojima bi trebali.Boga ti draga nama se nemože osigurat dio donje tribine u Mostaru kad igramo dolje u gostima,a mi njima dajemo u prvenstvu cijelu tribinu,pa i dvije,a sada i cijeli stadion,bježi tamo...
A dobro znamo da će bit provokacija i gluposti,a nadam se da neće biti težih posljedica.
A dobro znamo da će bit provokacija i gluposti,a nadam se da neće biti težih posljedica.
Igraj Široki ti si najbolji!
E bas to,sad bi ja njima uvjet postavio. Svako iduce gostovanje 500 mjesta na donjoj tribini odvojeno. Pa ako hocete izvolite96BadBoy je napisao/la:Imam svoje razloge zašto ne želim da Zrinjski igra na Pecari,neke od tih razloga već su ovdje momci pisali,i da se mene pita,ali ne pita nažalost,ni pod koju cijenu ne bih dopustio da zaigraju na Pecari.Naši uvijek glume neku gospodu,udovoljavaju svima u svemu,a ne onima kojima bi trebali.Boga ti draga nama se nemože osigurat dio donje tribine u Mostaru kad igramo dolje u gostima,a mi njima dajemo u prvenstvu cijelu tribinu,pa i dvije,a sada i cijeli stadion,bježi tamo...
SAMO ŠIROKI!
I ti si na to ponosan jel...pa zao mi ti se i rugat.Shullenta je napisao/la:Eto vi cete se pitat sta i kako...bice kako covke kaze...
SAMO ŠIROKI!
Eto vidis bad boy sam sebi u usta skaces...fino smo vas ugostili kada ste na livadi igrali, sada pokazite gostoprimstvo i vi nas ugostite.
Veca je nasa sramota da igramo na pecari nego vasa al eto...
Daj mi furadana!
Kako ćete vi nas ugostiti na tuđem stadionu?Shullenta je napisao/la:Eto vidis bad boy sam sebi u usta skaces...fino smo vas ugostili kada ste na livadi igrali, sada pokazite gostoprimstvo i vi nas ugostite.
Sa ovom si zadnjom rečenicom sve rekao, upamti sad što ću ti napisati. "Naši" lopovi su izgradili stadion, dvoranu, kamp, koji ostaju svima nama, i na kojima moja i druga djeca igraju nogomet, košarku, rukomet, te objekte nitko ne može odnijeti, oni ostaju zauvijek, a "vaši" lopovi su postavili semafor, nekoliko stolica, zadnje, veće ulaganje napravio Jole Musa, "vaši" lopovi su do sada nekoliko puta zavrnuli pare za dvoranu, ona rugoba je posebna priča, svi vi to znate ali će vam uvijek kriv biti netko drugi, škutur, đaka, konjičani, nikad mostarac.Shullenta je napisao/la:Eto vidis bad boy sam sebi u usta skaces...fino smo vas ugostili kada ste na livadi igrali, sada pokazite gostoprimstvo i vi nas ugostite.
I nemoj porediti onu utakmicu sa Sa pod BB sa ovom, svi znamo kakva je to utakmica bila i kakav je naboj nosila za sve Hrvate u BiH.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Bola djaba vam nikad necete biti veci od Mostara, vidjljiva je tiha patnja nazalost. To neces vidjeti u Citluku, Medjugorju, Ljubuskom, Capljini, Posusju ili Stocu. Samo kod vas vjecita opsesija Mostarom.Meni je vas iskreno zao al jbg nisu svi normalnih shvacanja. Eto vam vrlog novinara Danijela Ivankovica i njegovih istomisljenika pa uzivajte u jadu...
Športski pozdrav iz grada prvaka!
Daj mi furadana!
KompleksiiiiiShullenta je napisao/la:Bola djaba vam nikad necete biti veci od Mostara, vidjljiva je tiha patnja nazalost. Meni je vas iskreno zao al jbg nisu svi normalnih shvacanja. Eto vam vrlog novinara Danijela Ivankovica i njegovih istomisljenika pa uzivajte u jadu...
Uzmi furadana,očito ti je potreban,možda i pomogne.
Sportski pozdrav sa sela.
Samo ti mislis da mi želimo bit "veći od Mostara"Shullenta je napisao/la:Bola djaba vam nikad necete biti veci od Mostara, vidjljiva je tiha patnja nazalost. To neces vidjeti u Citluku, Medjugorju, Ljubuskom, Capljini, Posusju ili Stocu. Samo kod vas vjecita opsesija Mostarom.Meni je vas iskreno zao al jbg nisu svi normalnih shvacanja. Eto vam vrlog novinara Danijela Ivankovica i njegovih istomisljenika pa uzivajte u jadu...
Ne znam kako neki ljudi mogu imat takve glupe zamisli
SAMO ŠIROKI!
Nije puno proslo...Evolve je napisao/la:Zadnji put kad smo sve imali na broju bili na čelu tablice, lani, 10/11mjAndroid je napisao/la:Jel moguce da cemo nedjeljnu utakmicu docekati u punom sastavu? Kad je zadnji put bilo tako![]()
Ceka nas teska utakmica, oni su noseni pobjedom nad Zeljom, ali realno, imamo kvaliteniju ekipu, ne smijemo si dopustiti kiks na domacem terenu. A mozda stignemo do pozicije broj 1, nadam se nekom miroljubivom remiju na Grbavici

Hoce li zenicani moci podnijeti visoku temperaturu i cist zrak?

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Čemu ložiona oko ovoga? Normalno da će Zrinjski igrati na Pecari.
Šta je s vama, pa neće meni misljenje o Mostaru i Mostarcima krojiti par wannabe skinheadsa, sitnih dilerčića ili propalica poput @PiazzaGrande i @Shulentta koji su vjerojatno gola kur*ina u svom gradu pa to u cijelosti pripisuju Sirokobrijezanima koji su im kao uzeli poziciju. Što se dogodilo nekim momcima razbijanja, tuče to neka rjesavaju posvadjene grupice izmedju navijacke skupine medjusobno, ne smijemo mi svi navijaci ispastati zbog vas.
Kao sto napisah na vasoj stranici svi normalni navijaci Zrinjskog dodjiten podrzite svoj klub prosli dabogda i ako uhvatim vremena i ja cu na Pecaru, necu valjda za Bugare navijat.
A sad Mostarci ako nemate sta pametno za rec otprci s teme!
Šta je s vama, pa neće meni misljenje o Mostaru i Mostarcima krojiti par wannabe skinheadsa, sitnih dilerčića ili propalica poput @PiazzaGrande i @Shulentta koji su vjerojatno gola kur*ina u svom gradu pa to u cijelosti pripisuju Sirokobrijezanima koji su im kao uzeli poziciju. Što se dogodilo nekim momcima razbijanja, tuče to neka rjesavaju posvadjene grupice izmedju navijacke skupine medjusobno, ne smijemo mi svi navijaci ispastati zbog vas.
Kao sto napisah na vasoj stranici svi normalni navijaci Zrinjskog dodjiten podrzite svoj klub prosli dabogda i ako uhvatim vremena i ja cu na Pecaru, necu valjda za Bugare navijat.
Potpisujem sve. Nas Hrvata je vrlo malo i ako sami budemo podjeljeni, jos ce nas lakse terorizirat ovi iz Sa.sretan123 je napisao/la:Čemu ložiona oko ovoga? Normalno da će Zrinjski igrati na Pecari.
Ali također slazem se da nasa uprava sada ovu nazovimo uslugu treba uvjetovati time da nasi navijaci dobiju 500 mjesta na donjoj tribini gdje ce biti osigurani da ih neki balavac od 16 godina tipa ovaj @Shulentta nece pogodit bocom pive
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2 i 17 gostiju.