Pratiš li stranice Mimologija, Prosječna komunjara i vox, te lik i djelo Harisa ZahiragićaRamiy je napisao/la:Kako ona stranica Bosnjaci pljuje Becirovica na sve strane, ali djaba im je lik glat uzima.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pratiš li stranice Mimologija, Prosječna komunjara i vox, te lik i djelo Harisa ZahiragićaRamiy je napisao/la:Kako ona stranica Bosnjaci pljuje Becirovica na sve strane, ali djaba im je lik glat uzima.
Pa ti si stranačka ličnost. U javnosti moraš jedni misliti drugo govoriti treće raditirio_Ferdy88 je napisao/la:Ja sam se referisao na dio gdje mu zamjeraju što je otišao da bi zaradio za svoju porodicu, što bi uradio svako normalan da mu se pruži prilika.
A to se slažem da je lakše sa udaljenosti govoriti o sistemu, isto kao što je meni i tebi lakše iza nicka nego iza svog pravog imena
Ferdo je napisao/la:Evo Hendina raja u Pakistanu zapalila 11 škola za dječake i djevojčice. Nek crknu islamofobi i dušmani, tako se to radi pa ja.
Ekstremisti zapalili 11 škola u Pakistanu
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/ekst ... /180803028
Neki dan vidim lika istetoviranog u ljiljane, mjesece i ostale stvari koje idu uz to.Sage je napisao/la:Ej al ovi dijasporci su mi ono krkani zesci: poslala me zena u bingo da nesto kupim i ide rodjo, mjesec i zvijezda zlatna, ko tanjiric od soljice za kafu u bijeloj potkosulji a u kolicima jedno 80 tuzlaka i Stock i pored njega sincina cirka 13 godina, takodjer kajla i ljiljan a zena trci za manjim sinom i dere se" Semine obuj šule"...mali se izuo pa valjda patika =šule(o.a)... kad sam doso kuci rekoh zeni e hvala ti mada sam prvobitno bio ljut sto moram ici iz kuce.
Mogo je maline sadit nije moro ici.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja sam se referisao na dio gdje mu zamjeraju što je otišao da bi zaradio za svoju porodicu, što bi uradio svako normalan da mu se pruži prilika.
A to se slažem da je lakše sa udaljenosti govoriti o sistemu, isto kao što je meni i tebi lakše iza nicka nego iza svog pravog imena
Šta je govorio za genocidnu naciju i brkatog luđaka?JackTheStripper je napisao/la:Mahsuz selam, evo vratio sam se nakon duzeg tamnovanja u Banovicima. I to zbog toga sto sam se drznuo protiv krivde (blacenje Turaka i Erdogana od strane izvjesnog NiftyDribbler).
Na forumu nista novo, koliko mogu uociti. Ista pesudofina gradska raja ordinira.
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 5 gostiju.