Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nakon ispisa sa faxa ili zavrsetka istog ides na biro gdje imas zdravstveno godinu dana nakon cega ti ono istice. Moras naci posao i da te neko prijavi da bi ga kasnije ponovo imao. I tek nakon toga mozes biti na birou cijeli zivot i imati zdravstveno "vjecno". Takav zakon.
To je to znači.Finn je napisao/la:Nakon ispisa sa faxa ili zavrsetka istog ides na biro gdje imas zdravstveno godinu dana nakon cega ti ono istice. Moras naci posao i da te neko prijavi da bi ga kasnije ponovo imao. I tek nakon toga mozes biti na birou cijeli zivot i imati zdravstveno "vjecno". Takav zakon.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Pola raje na forumu nema pojma o osnovim stvarima, a mi se čudimo što nam je država ovakva
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Poenta sve price je naci fin posao, a kad dodje plata onda ne citas zakone i pravila, jedino pravilo koje gledas je semafor.
Znam sta je. Cudan mi ogroman minus za Tursku, i 0 za Srbiju i Ukrajinu. Mada evo gledam sad petogodisnje i po njima je Ukrajina cak u plusu. Ko bi htio otici tamo.ASD je napisao/la: https://www.cia.gov/library/publication ... 2rank.html
Poljska je na 118.mjestu, mi smo 119.mjestu
Ovo je net migration rate, odnos odlazaka i dolazaka, uracunati su Ukrajinci koji dolaze.
A vjerujem da je stvarno stanje i gore od ove cifre, po Njemackoj ih je bruka koji ilegalno rade, neprijavljeni.
Pa imas ilegalaca i u Poljskoj tako da bi to na isto izaslo. Opet to nije ogroman problem. Duplo je veci bio 2005.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- ASD
- Kontakt:
Srbija je u plusu jer ovi iz manjeg entiteta idu tamo.Kanye je napisao/la:Znam sta je. Cudan mi ogroman minus za Tursku, i 0 za Srbiju i Ukrajinu. Mada evo gledam sad petogodisnje i po njima je Ukrajina cak u plusu. Ko bi htio otici tamo.ASD je napisao/la: https://www.cia.gov/library/publication ... 2rank.html
Ovo je net migration rate, odnos odlazaka i dolazaka, uracunati su Ukrajinci koji dolaze.
A vjerujem da je stvarno stanje i gore od ove cifre, po Njemackoj ih je bruka koji ilegalno rade, neprijavljeni.
Pa imas ilegalaca i u Poljskoj tako da bi to na isto izaslo. Opet to nije ogroman problem. Duplo je veci bio 2005.
Mislim da cak od svih drzava iz BiH ljudi idu u Srbiju, to sam negdje procitao i bas se sokirao.
Za Ukrajinu ne znam koliko je statistika tacna zbog rata.
Ali da Poljska ima ozbiljne probleme po pitanju imigracije ima.
Ne znam sta te cudi za Tursku, nije valjda da si nasjeo na one nebuloze o Erdoganovom ekonomskom cudu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Turska voli prodavati pricu, realnost je nesto drugo.
To možda ako si vozač, pješaci ne gledaju semafore nego oko sebe, da ih neki debil koji ništa ne gleda ne bi pokupio.sljivo je napisao/la:Poenta sve price je naci fin posao, a kad dodje plata onda ne citas zakone i pravila, jedino pravilo koje gledas je semafor.

Opet mi je mala baza manji entitet. Onda statistika i za nas dolazi u pitanje.ASD je napisao/la:Srbija je u plusu jer ovi iz manjeg entiteta idu tamo.Kanye je napisao/la:Znam sta je. Cudan mi ogroman minus za Tursku, i 0 za Srbiju i Ukrajinu. Mada evo gledam sad petogodisnje i po njima je Ukrajina cak u plusu. Ko bi htio otici tamo.ASD je napisao/la: https://www.cia.gov/library/publication ... 2rank.html
Mislim da cak od svih drzava iz BiH ljudi idu u Srbiju, to sam negdje procitao i bas se sokirao.
Za Ukrajinu ne znam koliko je statistika tacna zbog rata.
Ali da Poljska ima ozbiljne probleme po pitanju imigracije ima.
Ne znam sta te cudi za Tursku, nije valjda da si nasjeo na one nebuloze o Erdoganovom ekonomskom cudu.
Za Ukrajinu mi nema nikako smisla.
Ma nisam nasjeo na tu pricu. Fazon je sto granice sa zemljama koje su u ratu i znam da ih je dosta ostalo u Turskoj. Mozda se oni ne racunaju u ovo.
Nisam strucnjak pa me zanima koja je cifra ozbiljan problem? Meni ovih 0.4 izgleda malo. Svakako da nije dobro, al racunam i da nije katastrofa. Opet je to najvise istok zemlje gdje su plate malo vise nego kod nas. Cijene su im na nasem nivou. Cak je i jeftinije dosta stvari. Generalno standard zivota dosta nizak u odnosu na ostatak drzave. Razumijem zasto bi neko otisao u Njemacku iz takvog stanja. Znam da im vecinu toga popune Ukrajinci. U Ukrajini je 1000 puta gore nego kod nas cak.
Sreca pa si postavio ovo. Nasao sam dosta korisnih info.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Onda je bolje generalisati na pravilo 'sirom otvorenih ociju', kako za prilike koje ti se ukazuju za posao tako i na prelazu. A ako dodjes u Sa, to sa sirom otvorene oci mozes vise vidjeti prilika.
Ma da ja prvo sa svojom Tuzlom završim što imam, poslije ću ganjati širom otvorenih očiju Sarajevo. 
Oduševljena sam što ima raje po Tuzli koja sluša genijalca.
Što se nisam okrenula da se upoznam.

Ispustila si sansu da upoznas posebnu osobu. Doduse, ako je pravi Kanye fan vjerovatno bi te odyebao/odyebala kad bi tako prisla.Aerials je napisao/la:Ma da ja prvo sa svojom Tuzlom završim što imam, poslije ću ganjati širom otvorenih očiju Sarajevo.
Oduševljena sam što ima raje po Tuzli koja sluša genijalca.![]()
Ma nije bila samo jedna osoba. Grupica, prava raja ljudi.Kanye je napisao/la: Ispustila si sansu da upoznas posebnu osobu. Doduse, ako je pravi Kanye fan vjerovatno bi te odyebao/odyebala kad bi tako prisla.
To je ko da ubicorna vidis. Gdje su se nasli.Aerials je napisao/la:Ma nije bila samo jedna osoba. Grupica, prava raja ljudi.Kanye je napisao/la: Ispustila si sansu da upoznas posebnu osobu. Doduse, ako je pravi Kanye fan vjerovatno bi te odyebao/odyebala kad bi tako prisla.
Zato mi i jest ovako krivo sad. Trebam češće na trg ići, možda se opet ukažu. 

Evo ga ide priča "prava" vjerakobe24 je napisao/la:Islama, muslimana i pokrivenih muslimanki ce biti do Sudnjeg dana. One ce nositi i hidzabe i nikabe i toga nikad nece nestati. Ti mozes crknuti od muke, ali to je tako. Meni je sve ovo samo jos jedan dokaz da je islam prava vjera, jer svi bolesni umovi poput tvog na sve moguce nacine pokusavaju da je omalovaze, a muslimana je iz dana u dan sve vise. Islam ce imati neprijatelje uvijek jer je to jedina ispravna i kod Boga priznata vjera, ali sve to je nece ni okrznuti.Ferdo je napisao/la:kobe24 je napisao/la: Sta tebe boli qrac kako se neko oblaci i u cemu dolazi na bazen? Tvoja mrznja prema muslimanima njima nece naskoditi, a tebi hoce itekako. Idi drkaj na pjesme Selme Bajrami i trazi od ljudi da ti dozvole da im popusis onu stvar, ionako si se na temi Lj&S intenzivno raspitivao o tome.![]()
Možeš lajati na mene koliko hoćeš i misliti o meni šta hoćeš, ali civiliziran svijet će se pobrinuti za vas koji odobravate ova umotavanja djevojčica i žena. I već se dobro brine. Očekujem porast zabrana za fanatike kako u Sjevernoj Americi tako i u Europi. Nema ništa labavo, samo ošto ko što je sveta Titova Jugoslavija radila s ovim vjerskim fundamentalistima i fanaticima. Nema tu dijaloga i tolerancije, jer fundamentalisti koriste slobode i blagodati demokracije pa onda idu priče "burka/nikab moje pravo" a djevojčice od rane mladosti kondicionirane da to rade. Civiliziran ameroeuropski svijet je prepoznao opasnost vjerskog fundamentalizam i nakon što su išamarali kršćanski fundamentalizam, sad je na redu islamski. Moraju se stvari postaviti na svoje mjesto prije ili kasnije. Kroz sljedećih nekoliko godina USA, Kanada i EU će biti burqa/niqab free zone. A nakon toga ide Erdino kmečanje do u nedogledNakon što se civiliziran svijet obračuna sa islamskih fundamentalistima, na red dolaze novonastali konzervativni pokreti i krščanski fundamentalisti Hrvatske, Mađarske, Poljske i ostalih država. Victor Orban nije ništa manja rak rana Europe od nikablija i burkalija. Sekularnost Europe se mora sačuvati pod svaku cijenu. Opasnost vreba sa svih strana.
Sve pohvale za civilizovani svijeti koji je legalizovao ped.ere i prostituciju, a smetaju mu cedne i postene zene, koje apsolutno nikog ne ugrozavaju.Problem je samo sto one grudi i straznjice nisu stavile u prvi plan i to nekom smeta.
Ti slobodno nastavi djelovati na svim forumima protiv islama, iskoristi sve svoje sposobnosti, a na kraju cemo vidjeti ko ce kako zavrsiti. Srdacan pozdrav za Mostar!

Kažeš muslimana je sve više i više. Kakvih? Pakistanci i Arapi po azijskim vukoj.ebinama štancaju po 15-20 djece. I ne rastao broj muslimana. Kakav kvalitet života ti ljudi dobivaju? Misliš da će neka religija zavladati svijetom zbog broja pristaša

A što se tiče pokrivanja muslimanki, neka se pokrivaju u Aziji, po Europi sigurno neće. 6 država je do sada zabranilo nindžisanje burkama i nikabima. Taj broj će rasti. Za nekoliko godina ni u jednoj od 26 EU članica plus Norveška, Island, Švicarska i UK neće biti dozvoljeno to nazadno zamotavanje lica. Korištenje demokratskih principa od strane onih koji žele svjetski šerijat i teokraciju je nešto što će biti okonačno jer su više i Europljani skužili tu taktiku. Islamski fundamentalizam je na korak da bude poražen u Europi iako će taj korak trajati duže vrijeme. Mene trenutno više brine europsko skretanje u desno i rast kršćanskog fundamentalizma od susjedne Hrvatske pa na dalje. Ali sam uvjeren ni da taj oblik fundamentalizma neće imati prolaz dugoročno, čim bude do kraja poražen islamski fundamentalizam kao kula od karata će se srušiti i kršćanski jer jedan drugog hrane. I LGBT lobij će vremenom biti poražen. Dugine boje kvaziljevičarstva će pasti sa islamskim fundamentalizmom.
Bravotuzlak1987 je napisao/la:U komunizmu nije niti jedan narod u Jugoslaviji istrebljen. Srbi su ostali u Hrvatskoj, Srbi, Bosnjaci i Hrvati u BIH, Albanci i Srbi na Kosovu, Albanci i Makedonci u Makedoniji, Madjari u Vojvodini. Oprostilo se svima ..
U slucaju da SFRJ nije ostvarila trijumf sigurno bi bilo velikog cistenja muslimanskog stanovnistva tj. taj bi narod nestao, a i u Hrvatskoj bi sigurno bilo uklonjen dobar dio Hrvatskog naroda. Dalje bi zaplatili jos neki narodi..
Van komunizma su Srbi istrebljeni iz Hrvatske i Kosova, Bosnjaci iz danasnje RS, Srbi iz Federacije, Hrvati iz Vojvodine, muslimani tada "Turci" iz Srbije pri stvaranju Srbije, a i u Makedoniji su prije Jugoslavije stalno bile pizdarije izmedju uticaja Srbije-Bugarske-Grcke-Turske-Albanije.
Svi se zale u neke epske razmjere uklanjanja ljudi u Jugoslaviji, a stanovnistvo je bilo vitalno i bila je mlada drzava. Na Golom otoku je bilo 30 hiljada najvise zarobljenika koji su stali na stranu Staljina i koji bi u slucaju Ruske invazije bili petokolonasi, a invazija je bila na ivici.

Čitati ih kako kmeče o komunizmu, mahrami, islamu... neprocjenljivo.
Hoću još, molim vas nastavite.
Hoću još, molim vas nastavite.
Kocka je bačena
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kanye je napisao/la: Ispustila si sansu da upoznas posebnu osobu. Doduse, ako je pravi Kanye fan vjerovatno bi te odyebao/odyebala kad bi tako prisla.

Mi pazimo jedni druge.
U pravu si @Hendo, pogotovo iz Njemačke...
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Trenutno korisnika/ca: jozinho, VensanKasel i 9 gostiju.