FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
https://www.moz....zartsport.com/fudbal/vesti/zvanicno-zakaric-je-partizanov/302386
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakva glupost Vranjesa kod penala. Pratim snimak, nevjerovatno koliko pogresno pasova je imao. S druge strane nisam primjetio da je Saban uopce lose odigrao, pa da on bude smijenjen. Vranjes i Blagojevic ne mogu zajedno igrati.
Mora i Hajdar igrati malo. Zapostavljen nezasluzeno. Jovan i on protiv Zrinjskog bi bilo ok.
- MocMahale444
Hajdar mora igrati, cak i ovaj zvani toplo-hladno Blagojevic.LjoZee je napisao/la:Mora i Hajdar igrati malo. Zapostavljen nezasluzeno. Jovan i on protiv Zrinjskog bi bilo ok.
Veseli je za zadnjih 20 minuta tekme.
Zec opet pokazuje da zna.
Saban mi je ekstra drag igrac ali malo klupe da se dohaviza.
Krpa trci ko muha bez glave.
Vranjes

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Òcekivano. Ljudi su bolji i zavrseno. Zec mora biti jedno krilo, za drugo neka se bore ostali. Krpic los skroz, pravi papak igrac za nasu ligu.
Ne bi da branim Krpica ali kako mozes reci je li los ili dobar za igraca koji je napadac i kojem vezni red ne kreira ni jednu jedinu polusansu makar iz kornera ili prekida a kamoli iz igre? Vezni red je najslabija karika sinoc bio, da je Zeljo imao normalan vezni red ovaj kiparski Real Madrid bi se mogao i proci, ali opet pitam nek mi neko objasni ulogu Sabanadzovica sta on radi i koja je njegova svrha na terenu osim da se kaze eto imamo Zeljino dijete u prvoj postavi? i nek mi neko objasni koji je k?rac dovodjen ovaj rekreativac Vranjes koji ne moze da dise u drugom poluvremenu?plavousrcu je napisao/la:Òcekivano. Ljudi su bolji i zavrseno. Zec mora biti jedno krilo, za drugo neka se bore ostali. Krpic los skroz, pravi papak igrac za nasu ligu.
Vezni red pun nekakvih dizelasa ukljucujuci i one sa klupe. Tromi i spori, ne mogu nista ni naprijed ni nazad i onda neko prica o napadacu pored ovih parmaka

Bogami gledajuci ovaj izvjestaj stice se dojam da smo trebali barem 5-6 primit
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- invincible1921
- Kontakt:
Drugo poluvrijjeme reko napast cemo na sve ili nista a ustvari nismo centar presli
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Neko rece da je vezni red veoma los. Apsolutno tacno. Blagojevic moze u sirinu i moze unazad da da pasove, ali naprijed? Ekstremno rijetko. Svilen je igrac. - jedan na jedan, kad je "u kost",nigdje ga nema.
Vranes za domace uslove zna lopte. Vidi se to po prijemu lopte i zagradjivanju..Ali poluspreman igras fozicki, sto je sramota , jer je rijec o igracu od koga se ocekivalo da drzi igru, da bude plej. Sabanadzović ? Bar pokusava da ide "na kopacku".
Ne bih dovodio nista što ne moze da sprint odradi sa bar minimalno prihvatljivim vremenom. Vaznije je danas imati brzinu od tehnike.
Protiv Zrinjskog je vazna utakmica. Mnogo vaznija od ove sa Kipranima. Pobjeda, bilo kakva, donosi mir i omogucava ozbiljan rad, a poraz je nastavak lutanja. Sada treba pomoci sa tribina. Ali, igraci moraju da rade 90 minuta. Lopta mora u noge, pas igra se mora uspostaviti. Nista bez posjeda bar u domacoj ligi.
Ne znam zasto ljudi udaraju po golmanu? Sinoc je skinuo par zicera. Nije mu lako kada duva "promaja na sve strane.
Vranes za domace uslove zna lopte. Vidi se to po prijemu lopte i zagradjivanju..Ali poluspreman igras fozicki, sto je sramota , jer je rijec o igracu od koga se ocekivalo da drzi igru, da bude plej. Sabanadzović ? Bar pokusava da ide "na kopacku".
Ne bih dovodio nista što ne moze da sprint odradi sa bar minimalno prihvatljivim vremenom. Vaznije je danas imati brzinu od tehnike.
Protiv Zrinjskog je vazna utakmica. Mnogo vaznija od ove sa Kipranima. Pobjeda, bilo kakva, donosi mir i omogucava ozbiljan rad, a poraz je nastavak lutanja. Sada treba pomoci sa tribina. Ali, igraci moraju da rade 90 minuta. Lopta mora u noge, pas igra se mora uspostaviti. Nista bez posjeda bar u domacoj ligi.
Ne znam zasto ljudi udaraju po golmanu? Sinoc je skinuo par zicera. Nije mu lako kada duva "promaja na sve strane.
Igrati kup sa omladincima, sve dati na titulu!
Napokon će Zrinjski ući umorniji od nas..
Napokon će Zrinjski ući umorniji od nas..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ovo za Krpića sam i ja htio napisat poslije izjave Krčmarevića da "ne može izmisliti napadača" poslije poraza u Zenici. Na pressici poslije Čelika Krčmarević poče kukat za napadačem, a vamo mu vezni red koji je glavni krivac ne može šanse stvoriti. Od krila do igrača u centralnom dijelu veze. Isto ko da je Krpić protiv Čelika fulio 10 zicera, a veza mu kreirala šansu svake 2 minute, pa ono samo je napadač problem bio...Da nam je Džeko igro u Zenici isto bi bilo jer napadač nam ne dobija dovoljno lopti.japa je napisao/la:Ne bi da branim Krpica ali kako mozes reci je li los ili dobar za igraca koji je napadac i kojem vezni red ne kreira ni jednu jedinu polusansu makar iz kornera ili prekida a kamoli iz igre? Vezni red je najslabija karika sinoc bio, da je Zeljo imao normalan vezni red ovaj kiparski Real Madrid bi se mogao i proci, ali opet pitam nek mi neko objasni ulogu Sabanadzovica sta on radi i koja je njegova svrha na terenu osim da se kaze eto imamo Zeljino dijete u prvoj postavi? i nek mi neko objasni koji je k?rac dovodjen ovaj rekreativac Vranjes koji ne moze da dise u drugom poluvremenu?
Vezni red pun nekakvih dizelasa ukljucujuci i one sa klupe. Tromi i spori, ne mogu nista ni naprijed ni nazad i onda neko prica o napadacu pored ovih parmaka
Zadnja izmjena: braco, dana/u 03 avg 2018, 12:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Zaboraviti ovu protiv ovih i okrenuti se nedjelji. Mnogo vaznija utakmica od ove. Tu moramo uzet 3 boda.
Cirkusant od strucnjaka, sta hoce on Suareza ili Alexisa pa da taj sam bez veznog sebi namjesta golove? Napadaca kriviti u ekipi u kojoj vezni red statira, ne kreira nista niti u defanzivi ista moze da zaustavi je teska smijurija. Kad Krpicu namjeste par sansi pa on fula ja cu prvi kritikovati i reci da je panj ali u ovim okolnostima sa veznjacima koji znaju samo dodati prvom do sebe i uvaljivati stopere i bekove nesto traziti od Krpica je smijurija.braco je napisao/la:Ovo za Krpića sam i ja htio napisat poslije izjave Krčmarevića da "ne može izmisliti napadača" poslije poraza u Zenici. Na pressici poslije Čelika Krčmarević poče kukat za napadačem, a vamo mu vezni red koji je glavni krivac ne može šanse stvoriti. Od krila do igrača u centralnom dijelu veze. Isto ko da je Krpić protiv Čelika fulio 10 zicera, a veza mu kreirala šansu svake 2 minute, pa ono samo je napadač problem bio...Da nam je Džeko igro u Zenici isto bi bilo jer napadač nam ne dobija dovoljno lopti.japa je napisao/la:Ne bi da branim Krpica ali kako mozes reci je li los ili dobar za igraca koji je napadac i kojem vezni red ne kreira ni jednu jedinu polusansu makar iz kornera ili prekida a kamoli iz igre? Vezni red je najslabija karika sinoc bio, da je Zeljo imao normalan vezni red ovaj kiparski Real Madrid bi se mogao i proci, ali opet pitam nek mi neko objasni ulogu Sabanadzovica sta on radi i koja je njegova svrha na terenu osim da se kaze eto imamo Zeljino dijete u prvoj postavi? i nek mi neko objasni koji je k?rac dovodjen ovaj rekreativac Vranjes koji ne moze da dise u drugom poluvremenu?
Al rahat je mogao da ne svira prekršaj kod onog poništenog gola Zeca..
Ova lopta Vranješa je upravo ono zbog čega je doveden.
Ova lopta Vranješa je upravo ono zbog čega je doveden.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Jasno je vec kad se ova utakmica pogleda protiv Apollona da ima nekog napretka minimalnog.. Sto u prvoj nismo mogli jedan pas povezati sada mozemo dva tri.. Osjeti se da vec igraci pomalo pocinju shvatati svoje uloge na terenu.. Samo podrsku Odovicu treba pruziti i sve ce biti vrh.
1921
-
- Kontakt:
Za bolje raspolozenje:
Budi zena Husrefa (Musemica) jutros."Ustaj, devet je!". Kaže on: A jel opet Gomez?
Budi zena Husrefa (Musemica) jutros."Ustaj, devet je!". Kaže on: A jel opet Gomez?
- svrakino1921
- Kontakt:
nekadafanatik je napisao/la:Za bolje raspolozenje:

Je l' završen prelazni rok za nas?
Stvarno imamo dobro popunjenu ekipu, čak kad malo detaljnije gledaš ima tu i viška igrača, ne bi bilo loše prodati jednog ili dvojicu igrača.
Stvarno imamo dobro popunjenu ekipu, čak kad malo detaljnije gledaš ima tu i viška igrača, ne bi bilo loše prodati jednog ili dvojicu igrača.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Raonffa je napisao/la:Je l' završen prelazni rok za nas?
Ako imamo dovoljno love nek ne prodaju nista. Duga je sezona. Nas je istih 11 kostalo titule 2 puta. Mene brine samo napadac jer je Krpic sam. Ne znam sta ljudi vide u Zajmovicu pogotovo ovo u ligi i Evropi do sad. Nivo Federalne lige. Nije ni V eselinovic daleko. Valjda pogodimo sa Filipom.