Slažem se. To svakako. Al zamisli kad ti protiv ekipe koja je za tebe svemirski brod neko zviždi. Ovo sve večeras je pravi pokazatelj ko smo i na osnovu toga gdje smo.tuzlak1987 je napisao/la: Nije njegovo da reaguje na nesto. Ako on prica i napada publiku onda on nije profesionalac.
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
- Nerminovic
- Kontakt:
10-0
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Prevelik je rezultat, ali ne igraju protiv nekog iz Federalne. Ovako nesto je trebalo biti i u Italiji, ali branio Pavlovic i moguce i nemoguce. Rezultat je ponio mnoge, ali realnost je drugacija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jbt Progres prodje Honved,Spartak prodje Spartu,Zalgiris prodje Vaduz.Sad vidimo koliko drugi ulazu u odnosu na nas.Nasi prodju 1 pretkolo ljudi okrecu janjad i slave kao da su osvojili Ligu Prvaka.A ove lige sto su "slabije" od nase hladno prolaze pretkola i cak ce sigurno 1 klub iz slabije lige od nase otici u EL
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne daj im da stiskaju guzu samo trpaj..
Druze nasa liga ti je vjerovatno medju 5 najslabijih u europi..DamirT je napisao/la:Jbt Progres prodje Honved,Spartak prodje Spartu,Zalgiris prodje Vaduz.Sad vidimo koliko drugi ulazu u odnosu na nas.Nasi prodju 1 pretkolo ljudi okrecu janjad i slave kao da su osvojili Ligu Prvaka.A ove lige sto su "slabije" od nase hladno prolaze pretkola i cak ce sigurno 1 klub iz slabije lige od nase otici u EL
Nisu mu zviždali nego se raja smijala i aplaudirala nakon što je uhvatio prvu loptu na meču poslije 30ak minuta.sljivo je napisao/la:Slažem se. To svakako. Al zamisli kad ti protiv ekipe koja je za tebe svemirski brod neko zviždi. Ovo sve večeras je pravi pokazatelj ko smo i na osnovu toga gdje smo.tuzlak1987 je napisao/la: Nije njegovo da reaguje na nesto. Ako on prica i napada publiku onda on nije profesionalac.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- akisarajevo92
- Kontakt:
e moj pavlovicuuuu zalosno je to od tebeakisarajevo92 je napisao/la:
Zadnja izmjena: tareizo, dana/u 02 avg 2018, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Još gora sprdnja. Nebitno, frajer je seljober kao i većina ovih koji su svog golmana tako provocirali. I kaže onda neće niko da trči, da se bori, za što? Da te neko popljuje što je neko bolji ili živi u Italiji.arelinho je napisao/la:Nisu mu zviždali nego se raja smijala i aplaudirala nakon što je uhvatio prvu loptu na meču poslije 30ak minuta.
-
- Kontakt:
akisarajevo92 je napisao/la:

-
- Kontakt:
Ovo je pokazatelj da i ovu Ligu 12 treba skresati na 10 klubova, fakat nema potrebe za 12 klubova, medju najslabijim smo ligama u Evropi. Tuga, jad i cemer, 20000 ljudi te gleda, pa bar ostavi srce na terenu...
Mi stvarno nit' znamo pobjedjivat' nit' znamo gubit' ... pa mozel' i jedan poraz na guzove, pred kraj tekme, u sudijskoj nadoknadi a ne vazda da nas ljudi preslusavaju k'o prvacice u prvih 15 minuta ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- ASD
- Kontakt:
Pitanje svih pitanja, hoce li iko ostati da gleda drugo poluvrijeme.
A šta je Husref Musemić spremao za večeras?
Koliki god da je šaban ispo Pavlović i trener im je tragikomičan.
Koliki god da je šaban ispo Pavlović i trener im je tragikomičan.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
bar im je (pavlovic) pokazao srednjaka u rukavici, bilo bi mnogo gore da nema rukavicu
Kvota 1,01 da je ovo novi avatar @Virtualaakisarajevo92 je napisao/la:

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Zamisli dođeš sa ove utakmice i neko te pita kako je bilo: "Recimo da sam vidio 2 - 3 projektila Papu Gomeza. 3 - 4 gola poslije kornera. Dobio srednji prst od Pavlovića. I još je počelo kišiti u 73. minuti".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.