das kann ich mir nicht vorstellen, dass wir so schlecht sind.. unglaublichtareizo je napisao/la:Schiri bitte pfeifst du ende das spiel
einfach peinlich
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- transandino
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2018./19.
AVANTI LIBERTA 1919
- anonymousHD
- Kontakt:
Tacno sam znaoRamiy je napisao/la:Slijedi hladan tus na kosevu ali eto s malo ulaganja i zadrzavanja kostura ekipe nasi bi klubovi tek tad mogli nesto. Ovako na bljeskove se nesto desava i to bi bilo to.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ako budu normalni, dobice otkaz nakon ove utakmice. Pa ovo nema veze sa fudbalom.tuzlak1987 je napisao/la:Isto ubijte me ako je ovaj Husref proveo 5 minuta na analizi protivnika i ima pojma sta im je mana i kako ih zaustaviti. Njegovo je da psuje i galami na igrace, a da ima pojma o taktici nema. I takvi kod nas uzimaju pare kao jaci treneri.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Kakvi su igrači i Musemić im je previše.FA7 je napisao/la: Ako budu normalni, dobice otkaz nakon ove utakmice. Pa ovo nema veze sa fudbalom.
A pazi ovih par pacijenata sto orgijaju ovdje
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- transandino
- Kontakt:
Zivim u inostranstvu u manjem gradicu gdje ima akademija jednog takoreci nebitnog kluba.. Kakvu ljudi akademiju imaju, koliko ulazu u mlade igrace vode im ishranu bukvalno imaju karton od svakog igraca kako ko igra.. Prate sve dugo vremena analiziraju sve profesionalno.. Kod nas glavni igraci na trgu navece piju, provode noci po kafanama i mi ocekujemo nesto od te nediscipline... Necemo mi dugo dugo vremena gledat fudbal u nasoj drzavici..Amaterizam

AVANTI LIBERTA 1919
ich habe mehr erwartet ,aber leider wir können nicht gegen bessere manschaften spielen (wird besser in 15 jahre) höffentlichtransandino je napisao/la:das kann ich mir nicht vorstellen, dass wir so schlecht sind.. unglaublichtareizo je napisao/la:Schiri bitte pfeifst du ende das spiel
einfach peinlich
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
-
- Kontakt:
Nikud mi nemozemo nikud..sve gore i gore ce bit, doslo 25milja ljudi igras kuci a ovaj anti trener povuko se odma na svom stadionu, imas aktivan rezultat Ali dzabe kada nemas pobjednicki duh. Nego uvjek strah i neki Respekt, bar ih napadni prvih 10-15 minuta da vide da igras kuci da zelis taj prolaz, da imas samopouzdanje. Za 30minuta 4gola primit je smijesno nebitno protiv koga se igra. Razocaran sam, izgleda nikad mi necemo vidjet grupne faze neke, svi idu naprijed samo mi izgleda tonemo sve dublje.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
Pogledajte samo kako trce Italijani a kako hodaju nasi "tehnicari".
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Dajte ljudi ovo je tužno što GOD su ljudi udarili ušlo gol!
Poluamaterska ekipa B36 sa Farskih Ostrva se bolje drzi protiv Besiktasa nego "profesionalna" BiH ekipa protiv Atalante.
- transandino
- Kontakt:
nein .. wir können nur noch schlechter werdentareizo je napisao/la:ich habe mehr erwartet ,aber leider wir können nicht gegen bessere manschaften spielen (wird besser in 15 jahre) höffentlichtransandino je napisao/la:das kann ich mir nicht vorstellen, dass wir so schlecht sind.. unglaublichtareizo je napisao/la:Schiri bitte pfeifst du ende das spiel
einfach peinlich
das ist unser Maximum .. Europa ist nicht erreichbar einfach
AVANTI LIBERTA 1919
Prcaju 'talijani ne vade
- ASD
- Kontakt:
Zapitaj se sto si u inostranstvu.transandino je napisao/la:Zivim u inostranstvu u manjem gradicu gdje ima akademija jednog takoreci nebitnog kluba.. Kakvu ljudi akademiju imaju, koliko ulazu u mlade igrace vode im ishranu bukvalno imaju karton od svakog igraca kako ko igra.. Prate sve dugo vremena analiziraju sve profesionalno.. Kod nas glavni igraci na trgu navece piju, provode noci po kafanama i mi ocekujemo nesto od te nediscipline... Necemo mi dugo dugo vremena gledat fudbal u nasoj drzavici..Amaterizam![]()
Du bist in Deutschland, weil unser Statt krank ist.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 02 avg 2018, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
White man can't jump HAHAHHAHAHAHHAHAHA
Ako išta mrzim to je kada počnu spominjati novac.Pa Pavloviću daj sa 3 miliona opet je isto.Zvezda je trud i strukom osvojila kup šampiona a uostalom ovi igraci imaju za nase uslove solidna primanja.Nemamo mi kulture sporta zdravog zivota strucnih trenera nema djece koja pikaju balun na svakom ćosku e zato nemamo ni kvalitetnih igraca.Treneri nam dinosauri i ratnici klubova koje ne znaju mail poslati a kamo znati savremenu taktiku ili fizicki pripremiti ekipu.Djecu upisu na trening a prije toga samo loptu na pesu vidjeli.E te stvari kad se prpmijene a neće se promijeniti duuugo tada mozda nesto bi mogli nspraviti.
Kad sam vidio 2:2 poslije prve, prva pomisao mi je bila:"valjda nece opet ko Besiktas..." 

ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Oj bruke 5 golova u 38 minuta primiti. 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
1:4
Ima nade
Ima nade

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.