Ekber.Rokoko87 je napisao/la:Allahuuuuu
Daj Zaima u spic jer Krpa ima zuti.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ekber.Rokoko87 je napisao/la:Allahuuuuu
Ipak 3:2 za nas.Alipasino je napisao/la:Remza ga prima na poluvremenu,ulazi Celo i Zaim i uzimamo 3-1, kiprani CE dobit i crveni.
Zna se da smo sa Odom uvijek igrali lijep fudbal, to se i večeras vidi nakon samo par treninga.irfo je napisao/la:Oda je za Krcmarevica Pep Guardiola i Jose Mourinho u jednomRaonffa je napisao/la:Puno bolje stojimo na terenu nego u prvoj na Grbavici, šteta glupog gola al' eto svakako smo morali dati dva gola.
I yebem mater ovom glavnom sudiji, hem su ovi bolji od nas hem im još svira sve što se može svirati. Yebem ti komplet familiju bugarsku u ****.
Jos samo da nebosnjaci prorade u napadu i pocnu golove davati.MocMahale444 je napisao/la:Ekber.Rokoko87 je napisao/la:Allahuuuuu
Daj Zaima u spic jer Krpa ima zuti.
Covjek nas nosi 45 minuta. Strasan!Rokoko87 je napisao/la:Vranješ doktor igrice!!
Al’ sta kaze, Remza ce ga primit na poluvremenu hahahahhahahahaRokoko87 je napisao/la:Blagojević - Anel
Krpić - Zajmović
Oko 65e minute.
@Daddo žao mi ga svega mi.
Svršio je većDdado je napisao/la:Al’ sta kaze, Remza ce ga primit na poluvremenu hahahahhahahahaRokoko87 je napisao/la:Blagojević - Anel
Krpić - Zajmović
Oko 65e minute.
@Daddo žao mi ga svega mi.