Bravo. Nisi nasao zamjenu pravu za Xavija i Iniestu a sve su prilike da se nece naci ni za dvije godine za Busquetsa.let3 je napisao/la:Možda nisu u toku, ali Messi 31 godina, Suarez 31, Busquets 30, Pique 31, Rakitić 30, Alba 29. Veteranske godine.Evander je napisao/la:Juventis kupi hrpu tridesetogodisnjaka, to je dobar posao.
Real ganja Kavanija, svi govore to bi bio odlican posao.
Barcelona kupi tri mlada igraca i jednog iskusnog, katastrofa.
Zanimljivo razmisljanje.
Evo nabrojah šestoricu strogih prvotimaca, to je pola tima ! Barca je vec sad star tim. Pusti Juve i Real.
Mlađa krv je neophodna, a ne matore ojebine poput Vidala, koji je plus sklon ozljedama.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
27.10.2020
Samo što je jedan doveden 2013.-te, a drugi 2018.-te.let3 je napisao/la:Bayern kupi Thiaga (od 22 godina) za 25 milona, a prodaje toj istoj Barci raspalog 32-godišnjeg Vidala za 30 miliona.sljivo je napisao/la:30 mil. su odlične pare za godinu ugovora i 32 godine. Zadovoljan sam sa poslom.
Naravno da su to vrhunski poslovi.
yebite idiote dok možete
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Imal vam iko ispod 30 u prvih 11?
Laprdanje.
Dobro dosao gladijatoru.Pored silnih vaginoleta u prvih 11 cestitam upravi sto je konacno dovela jednog mudana koji ce se pobiti sa cistacicom i navijacima ako treba.
Ovo je Valverdeov transfer i zato i postujem odluku.
Ako Ernesto izvuce njegov prime , a moze .Barca dobija masinu na sredini terena koja znaci 2 igraca.
Dobro dosao gladijatoru.Pored silnih vaginoleta u prvih 11 cestitam upravi sto je konacno dovela jednog mudana koji ce se pobiti sa cistacicom i navijacima ako treba.
Ako Ernesto izvuce njegov prime , a moze .Barca dobija masinu na sredini terena koja znaci 2 igraca.
Nešto kontam, da je taj Vidal toliko dobar zašto bi ga Bayern prodavao? Zašto bi ga prodavao Kovač koji obožava takve igrače na terenu? Ili je možda velik problem van terena hahaha
Bespotreban transfer, trebali su ići all-in na Thiaga i s njim i Arthurom si osiguran za par godina.
Bespotreban transfer, trebali su ići all-in na Thiaga i s njim i Arthurom si osiguran za par godina.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
To. Upravo to fali ovoj Barci, totalno su mi anemični sa te strane.JoeBleck je napisao/la:Laprdanje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Isti razlog zasto visi Thiago.Lillard je napisao/la:Nešto kontam, da je taj Vidal toliko dobar zašto bi ga Bayern prodavao? Zašto bi ga prodavao Kovač koji obožava takve igrače na terenu? Ili je možda velik problem van terena hahaha
Bayern je prenatrpan , posebno ovakvim tipom igraca.
Goretzka je dosao , njemac , marginalac.
Da je Barca poslala 70 miliona i Thiaga bi im sad spakovali.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Možda zato što mu ugovor ističe naredne sezone, a nije toliko nezamjenjiv k'o Lewandowski kojeg ne bi pustili ni dan prije isteka ugovora. Vidal ima problema, ali ovaj transfer je sasvim ok za Barcelonu. Provjeren igrač, trkač, borac.Lillard je napisao/la:Nešto kontam, da je taj Vidal toliko dobar zašto bi ga Bayern prodavao? Zašto bi ga prodavao Kovač koji obožava takve igrače na terenu? Ili je možda velik problem van terena hahaha
Btw, veteranske godine su 35+, nikako 31 i manje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne znam sta reci za ovaj transfer, nekad je bio igracina, u zadnje vrijeme ga nisam pratio bas mnogo tako da ne znam kakav je sad.Kako god 30 miliona nije mnogo, sto se tice financijske strane super ali sto se tice igracke vidjecemo.Ja ionako od Arthura u vezi ocekujem velike stvari sljedece sezone, svidio mi se u ove dvije utakmice 

Ovo sa Vidalom je najgluplji transfer Barce u novijoj historiji
Frajer se nece moci probiti pored Busquetsa, Coutinha, Rakitića i Arthura.
Možda je jedino transfer Arde Turana bio gluplji i bespotrebniji.

Arthur ce ti u toj jednacini biti na kraju klupe. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zasto je transfer Arde bio glup?let3 je napisao/la:Ovo sa Vidalom je najgluplji transfer Barce u novijoj historijiFrajer se nece moci probiti pored Busquetsa, Coutinha, Rakitića i Arthura.
Najbolji igrac Atletica , igrac koji stilom igre odgovara Barci?
To sto se nije pokazao i landarao to je drugi par cipela ali je transfer vise nego rezoski.
Zasto je glup transfer Vidala?
To Barca ima igraca njegovog profila pa im ne treba?
Vidal kao nema sta ponuditi trenutnom silnom veznom redu?
Meni licno sjajan transfer.
On i ako bude muljao po kafanama , prodat ce ga Kinezima za iste ili vece pare.
Bukvalno isto se pričalo za Ardu, pa na kraju ispao najgori transfer ikad.Monolog je napisao/la:Možda zato što mu ugovor ističe naredne sezone, a nije toliko nezamjenjiv k'o Lewandowski kojeg ne bi pustili ni dan prije isteka ugovora. Vidal ima problema, ali ovaj transfer je sasvim ok za Barcelonu. Provjeren igrač, trkač, borac.Lillard je napisao/la:Nešto kontam, da je taj Vidal toliko dobar zašto bi ga Bayern prodavao? Zašto bi ga prodavao Kovač koji obožava takve igrače na terenu? Ili je možda velik problem van terena hahaha
Btw, veteranske godine su 35+, nikako 31 i manje.
Oba su bespotrebna jer su oba igrača bila istrošena, sa značajnim povredama iza sebe i nikad neće ostvarit vrhunske partije u Barceloni. Daj Bože da me demantira, ali sumnjam.
Arda, zato što je doveden kao iscijeđen limun. Cholo vec bio uzeo najbolje iz njegovih nogu. Evo vidimo gdje je sad završio i koliko je to bio racionalan transfer.JoeBleck je napisao/la:Zasto je transfer Arde bio glup?let3 je napisao/la:Ovo sa Vidalom je najgluplji transfer Barce u novijoj historijiFrajer se nece moci probiti pored Busquetsa, Coutinha, Rakitića i Arthura.
Najbolji igrac Atletica , igrac koji stilom igre odgovara Barci?
To sto se nije pokazao i landarao to je drugi par cipela ali je transfer vise nego rezoski.
Zasto je glup transfer Vidala?
To Barca ima igraca njegovog profila pa im ne treba?
Vidal kao nema sta ponuditi trenutnom silnom veznom redu?
Meni licno sjajan transfer.
On i ako bude muljao po kafanama , prodat ce ga Kinezima za iste ili vece pare.
Ista stvar sad i sa Vidalom, plus što je ovaj stariji od Arde i sklon ozljedama.
Obojica su se trebali dovoditi par godina ranije, ako se vec mislilo na njih.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovo je sigurno. Koliko znam Niko ne podnosi neprofesionalce, a Vidal je takav koliko ga god volio. Igrački je mašina kad hoće u oba pravca, ponajbolja završnica kod jednog veznjaka koju sam ikad vidio, ali historija kaže da pokušaji oživljavanja starih, a neprofesionalnih igrača ne uspjevaju.Lillard je napisao/la:Nešto kontam, da je taj Vidal toliko dobar zašto bi ga Bayern prodavao? Zašto bi ga prodavao Kovač koji obožava takve igrače na terenu? Ili je možda velik problem van terena hahaha

Ne znam kakva je vaša finansijska situacija, 30 miliona nisu neke pare i rizik, a generalno nema dostupnih vrhunskih veznjaka.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ima li vama osim nebitnih Isca i Asensia?MElloo je napisao/la:Imal vam iko ispod 30 u prvih 11?

27.10.2020
Zapravo svi osim modrica i ramosa al haj nebitnoleorey je napisao/la:Ima li vama osim nebitnih Isca i Asensia?MElloo je napisao/la:Imal vam iko ispod 30 u prvih 11?
Ma ne znam, nije to onaj Vidal od prije to je jasno kao dan. Ali nije puno ni kostao. U svakom slucaju, otisao Paulinho, slican tip igraca dosao a provjeren.
Ovo mi je nebitno potpuno, zna se ko nama treba.
Ovo mi je nebitno potpuno, zna se ko nama treba.
27.10.2020
Benzema Marcelo NavasMElloo je napisao/la:Zapravo svi osim modrica i ramosa al haj nebitnoleorey je napisao/la:Ima li vama osim nebitnih Isca i Asensia?MElloo je napisao/la:Imal vam iko ispod 30 u prvih 11?
Coutinho, Umutiti, Ter Steven, Semedo, Alba, Dembele(Malcom)...
Kakav Rakitić i pm Vidal je za njega izmislio fudbal eh sad je problem što je Čileanac živac i često radi pizdarije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.