Pisam se na tog igraca odmah evo sad a ti pricas gluposti. Nama ne treba nista dati. Jel ti problem dati **** 20km. Trebas shvatiti poentu tog skupljanja. Ako nr znas poenta je da se grad kanton navijaci ukljuce u yo sve da se gradi jedno veliko Jedinstvo koje ce podrzavati citav kanton. Nije to samo ulozi milione sam i igraj nogomet se igra za navijace a ti takav na utakmice nemoj dolaziti bojkotuj zato sto investitor ne radi sve samAskoSN je napisao/la:U subotu dolazi klub iz Srbije a nezz koji ,pricao veceras sa jednim od boljih igraca Jedinstva ali mi nije htjeo reci koji je klub jer se to moze izjaloviti,dolaze jos dva igraca iz HNL al mi lik kaze da nije sve tako bajno i sjajno,budemo vidjeli kako ce se to sve razvijati,jbg ako je taj neko investitor pa de kupi stolice jbte a ne donacije,grad je sve prepustio tom liku a sad treba da raja sve kupi i pravi..ma je.. to, ako ulazes nemoj prositi..
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Teško je razumjeti nas. Jedinstvo 17 godina životari, da ne kažem da jedva preživljava. Godinama sklapamo ekipu na vrat na nos da bi se borili za opstanak u prvoj ligi F BiH. Svaki proljetni dio grčevito se borimo za opstanak i ostajemo kroz iglene uši.
Čovjek došao i preuzeo Jedinstvo. Odmah je na početku rekao da ne treba očekivati nešto spektakularno, ali u odnosu na prethodne sezone primjetni su pomaci:
- već u prvoj jesenjoj sezoni imamo kvalitetan igrački kadar i sigurno ćemo biti u gornjem djelu tabele a ne kao prethodnih ezona prikovani za dno;
- išli na 15-odnevne pripreme na Jahorino što u ljetnim mjesecima nismo išli ni u najboljim premijerligaškim danima;
- stvorila se ponovo pozitivna atmosfera u gradu;
- mnogo stvari se dešava u klubu, stvaraju se tehnički uslovi za takmičenje, igrači imaju ishranu u restoranu;
Ne rastu čovjeku pare na drvetu. Polako nisu stolice na stadionu najvažnije.Po meni je važnije da se naprave ti tereni za trening omladinskog i seniorskog tima, a sve ostalo polako će doći na svoje. Ne može se nešto što je uništavano 20 godina, preko noći napraviti
Čovjek došao i preuzeo Jedinstvo. Odmah je na početku rekao da ne treba očekivati nešto spektakularno, ali u odnosu na prethodne sezone primjetni su pomaci:
- već u prvoj jesenjoj sezoni imamo kvalitetan igrački kadar i sigurno ćemo biti u gornjem djelu tabele a ne kao prethodnih ezona prikovani za dno;
- išli na 15-odnevne pripreme na Jahorino što u ljetnim mjesecima nismo išli ni u najboljim premijerligaškim danima;
- stvorila se ponovo pozitivna atmosfera u gradu;
- mnogo stvari se dešava u klubu, stvaraju se tehnički uslovi za takmičenje, igrači imaju ishranu u restoranu;
Ne rastu čovjeku pare na drvetu. Polako nisu stolice na stadionu najvažnije.Po meni je važnije da se naprave ti tereni za trening omladinskog i seniorskog tima, a sve ostalo polako će doći na svoje. Ne može se nešto što je uništavano 20 godina, preko noći napraviti
Gdje se igra danas protiv Slobode?
-
- Kontakt:
Novi igrac Adi Tahirovic 19godina rade i na ovom
Kada se sve uzme u obzir trenutno je bezobrazno biti nezadovoljan. Nakon dugo vremena NK Jedinstvo ima ekipu koja je prošla adekvatne pripreme i mogu se nositi na zelenom terenu sa svim konkurentima, ima trenera koji je sigurno veliko ime za ovu ligu bez obzira na sve.
Kao najveći uspjeh ljudi koji vode klub vidim u ostvarenoj zdravoj kumunikaciji sa simpatizerima i navijačima.
Kad je u pitanju organizacija, omladinska škola i infrastruktura dotakli smo dno dna, tako da je po meni i krečenje tribine za nas uspjeh, jer smo postali sinonim za neuspjeh u zadnje vrijeme.
Vjerujem da neko iz Uprave kluba čita forum, pa bih sam predložio ako je ikako moguće ofarbati konstrukciju krova prije same izmjene lima, jer bi to dalo jedan novi sjaj i dugotrajnost.
Kao najveći uspjeh ljudi koji vode klub vidim u ostvarenoj zdravoj kumunikaciji sa simpatizerima i navijačima.
Kad je u pitanju organizacija, omladinska škola i infrastruktura dotakli smo dno dna, tako da je po meni i krečenje tribine za nas uspjeh, jer smo postali sinonim za neuspjeh u zadnje vrijeme.
Vjerujem da neko iz Uprave kluba čita forum, pa bih sam predložio ako je ikako moguće ofarbati konstrukciju krova prije same izmjene lima, jer bi to dalo jedan novi sjaj i dugotrajnost.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Najvise od svega mi se svidja to sto sve rade sa navijacima. Sjecano se prije kakve su Uprave bile ma muka mi se prisjetiti. Samo da nas krenu pobjede tek ce sve ici bolje
Ima puno i sadašnjih i bivših igrača Jedinstva koji samo čekaju priliku da bi ga popljuvali, to je činjenica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
SLOBODA -JEDINSTVO 0-2 (Rovčanin Galin)
7 utakmica bez primljenog gola
- ASD
- Kontakt:
Jedinstvo mete sve redom u prijateljskim, vjerujem da tako nije dugo vremena bilo.
Jako Jedinstvo - jak kanton. Nadam se da ce se raditi kooperacije sa manjim klubovima (opstinskim i kantonalnim) da ce se kvalitetni mladi igraci dovoditi na probe i treniranje, a ne da idu u Sarajevo i Sloveniju jer samo tako se može uspijeti!
- ASD
- Kontakt:
Koliko ste odigrali prijateljskih? jel mozes napisati rezultate?BihacSN je napisao/la:SLOBODA -JEDINSTVO 0-2 (Rovčanin Galin)
-
- Kontakt:
Jedinstvo-glasinac 3:0
Mosevac-jedinstvo 0-0
Nk vitez-jedinstvo 0:2
Famos-jedinstvo 0:6
Jedinstvo-tekstilac 1:0
Jedinstvo- rudar prijedor 1:0
Sloboda novi-jedinstvo 0:2
Mosevac-jedinstvo 0-0
Nk vitez-jedinstvo 0:2
Famos-jedinstvo 0:6
Jedinstvo-tekstilac 1:0
Jedinstvo- rudar prijedor 1:0
Sloboda novi-jedinstvo 0:2
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
-
- Kontakt:
Mi generalke izgleda u subotu necemo igrsti. A ovo sto prica Alagic sve zvuci savrseno sad vidjecemo kako to ide. Ako Bog da sve kako treba
Sta je sa ovom generalkom niko nista ne prica
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Sloboda iz Novog dolazi u subotu izgleda.
-
- Kontakt:
Nk Jedinstvo - Sloboda Novi grad subota u 18:00
Treba doci vidjeti kakva je ekipa kakva je igra rezultat skroz nebitan
Treba doci vidjeti kakva je ekipa kakva je igra rezultat skroz nebitan
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Za stolice potrebno 150.000KM i nece se raditi dok se ne skupe pare od kupovine istih, znaci ovaj ce projekat uci i u iducu polusezonu...
- prisonbreak
- Kontakt:
Koliko se do sad sakupilo, imal infoBIHfAnatiC86 je napisao/la:Za stolice potrebno 150.000KM i nece se raditi dok se ne skupe pare od kupovine istih, znaci ovaj ce projekat uci i u iducu polusezonu...
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Te pare obican narod nece skupiti, mislim cak nemoguce skupiti. Slusam po gradu narod ponovo pljuje, kazu rekao stolice, krov, jakog protivnika za generalku i nista.BIHfAnatiC86 je napisao/la:Za stolice potrebno 150.000KM i nece se raditi dok se ne skupe pare od kupovine istih, znaci ovaj ce projekat uci i u iducu polusezonu...
Prvo kolo ce masa ljudi doci ali, ne daj Boze, da kiksamo ponovo ce narod j.ebati mater i klub.
Trenutno korisnika/ca: BihacSN, VivaLaLiberta i 11 gostiju.