Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

forza
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la forza » 01 okt 2010, 21:32

Arsenalisation je napisao/la:
Ej...momci jel ima neko od vas da prodaje one cipove za poker na fb... neka se javi na pp ili na br. 062489348 ( msm na to da javama posalje kr..a vi meni cipove...) pooz
hvala unaprijed...
kako se krecu ti cipovi ... mislim cijena ... imam ja nesto pa.... :?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 01 okt 2010, 21:41

forza je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:
Ej...momci jel ima neko od vas da prodaje one cipove za poker na fb... neka se javi na pp ili na br. 062489348 ( msm na to da javama posalje kr..a vi meni cipove...) pooz
hvala unaprijed...
kako se krecu ti cipovi ... mislim cijena ... imam ja nesto pa.... :?
DRUG CIJENA ti je od 1,5 km kredita do 3km za 1 milion cipova...ja bi uzeo za 20 KM...ako si u tz ili bilo ko drugi moze i u novcima ne mora kredit... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 okt 2010, 02:09

balahaju bosanci ;) ovamo u hercegovini 1 KM - 1 M ... I sad nasli kupovati cipove...gdje ste bili kad sam im'o 500M :D ja mislio taj poker izmodir'o vise...Barem u nas jest :)

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 02 okt 2010, 10:37

mandraX je napisao/la:balahaju bosanci ;) ovamo u hercegovini 1 KM - 1 M ... I sad nasli kupovati cipove...gdje ste bili kad sam im'o 500M :D ja mislio taj poker izmodir'o vise...Barem u nas jest :)
ma i kod nas sjevernije malo taj poker skoro vise niko i ne igra ali taj covjek od rodice mi iz njem pa valjdato kod njih aktuelno rodica ga htjela ostavit' zbog pokera samo to kaze radi po citav dan...haha... :mrgreen:
EEDIT: Opet ponavljam molim vas ako neko ima neka se javi ili na gore napisani broj ili na pp...Lik mi je dao 20 KM nmg.mu rec da nema..hhaha :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 03 okt 2010, 03:08

#divovi

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 okt 2010, 19:53

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 okt 2010, 19:55

Prošli izbori što ne otključaju Chat,da malo progovorimo kako je bilo na glasanju.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 03 okt 2010, 20:01

Zakljucase ove chatove, pa nemam gdje da pitam. Probaccu ovdje pa ce valjda neko iskusan da odgovori.
Znaci, sa neta sam skinuo film bez prevoda. Skinuo sam i prevod, pa sad ne znam da li ima neka opcija kojom taj prevod mogu dodati filmu, ili moram paralelno pratiti prevod i film ????

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 okt 2010, 20:03

Stevie-G je napisao/la:Zakljucase ove chatove, pa nemam gdje da pitam. Probaccu ovdje pa ce valjda neko iskusan da odgovori.
Znaci, sa neta sam skinuo film bez prevoda. Skinuo sam i prevod, pa sad ne znam da li ima neka opcija kojom taj prevod mogu dodati filmu, ili moram paralelno pratiti prevod i film ????
ubacis u fajl, i poslije imas opciju da ti se ukljuci prevod, sad ne znam kako se zove...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 03 okt 2010, 20:59

Nail for Real je napisao/la:
Stevie-G je napisao/la:Zakljucase ove chatove, pa nemam gdje da pitam. Probaccu ovdje pa ce valjda neko iskusan da odgovori.
ubacis u fajl, i poslije imas opciju da ti se ukljuci prevod, sad ne znam kako se zove...
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=40413
evo ovdje imas sve lijepo objasnjeno pa ako ti nesto moze pomoci.... :arrow:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 okt 2010, 22:11

ma samo prevod ubaci u fajl gdje ti je film...on ce se sam aktivirati...bar je kod mene tako.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 04 okt 2010, 08:13

Ko je sad predsjednik BiH?
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 04 okt 2010, 10:55

Izetbegovic , Komsic , Radmanovic :)

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 04 okt 2010, 11:02

Abrofemy je napisao/la:Zavisi koliko je kvalitetno urađen prevod, ako je dobar i kvalitetan, trebao bi se sam pokrenuti, neke trebaš sam ubacivati.
ahahahah :lol:
ubaci prevod u folder sa filmom i moras staviti da bude isto ime filma i prevoda, ako prevod ne odgovara potrazi odgovarajucu verziju...

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 04 okt 2010, 15:13

U većini playera imaš opciju za ubacivanje subtitlova,,, Kad otvoriš player klikneš desni klik i onda nezz tačno šta piše, samo traži da piše pojam Subtitles, prenesi miš tu i otvorit će ti se par opcija od kojih je jedna vjerovatno Add Subtitles.....

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 okt 2010, 18:04

evo je unofficial tema chat vol 3 :mrgreen: jbt politika radi nje nam zaključaše i 2 chat :x
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 okt 2010, 18:10

Ljudi imali neko da je dobar sa njemackim jezikom.
Potrebno mi je max 8 recenica da se napise.
Nadam se da nije frka :)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 okt 2010, 18:17

Abrofemy je napisao/la:Odes na mobile.de i kopiras oglas.
Ma potrebno mi je da napisem nesto o toksimaniji
Fazon da droga pusenje steti mladima
Hajde ljudi pokazite svoje lingvisticke sposobnosti :D
geronimo imal te gdje? :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 04 okt 2010, 20:11

odes fino na temu bajerna i malo ih priupitas...njemci su uvjek voljni pomoc ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 okt 2010, 20:15

T-MAC je napisao/la:odes fino na temu bajerna i malo ih priupitas...njemci su uvjek voljni pomoc ;)
Snas'o se,a bit ce jos situacija u kojima ce se moci pokazati lingvisti(geronimo,principatus i co.)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.