FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2018, 20:43

klasik je napisao/la:Svakom normalnom navijacu Slobode i tuzlaku bi trebalo hit drago sto je neki momcic, djecak, Slobodino dijete otislo u tu famoznu Englesku ligu pa makar i na probu, uspije uspije ne uspije eto ga nama nazad i nikom nista cekaj zimu pa g probaj prodat. Realno momak je sa 18 godina napravio vise u zivotu i karijeri nego sto su mnogi od vas sto pisete u zivotu. Clan svih rep.selekcija do sad, prvotimac vec 2-3 godine a SAMO mu 18 godina.. mnogi su zaboravili da je imso ptije godinu i po zavrsen ugovor u Rijeci i to onda kad su bili prvaci Hr i tad mu je to propalo jer se htio rijesit Husarica i je raskinuo snjim ugovor i on mu to sve razjebe.

Elem kako god svaka cas Smaja, nije mali pritisak bit konstantno prozivan i igrat tako gdje ce se svaka tvoja greska jedva docekat da te se popljuje i opet si uspio im zacepit usta.
Tako je brate. I sam Nalic je rekao da je Sloboda i bila dobra kad su igrala njena djeca, parafraziram.
A sjecam se kad se rjesavalo za Smajica oko Rijeke i na kraju momcic htjede ostati kod nas i razjeba s Husaricem, svi smo to pozdravljali i bili ponosni ma sva ta desavanja, a vidi nas sad... nije ni cudo sto nas niko ne gotivi, vazda smo sami sebi neprijatelji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 avg 2018, 21:03

Husara pricao da ima secer :rol:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 01 avg 2018, 21:29

tuzlak1987 je napisao/la:Husara pricao da ima secer :rol:
Koji je to tumor od lika :damn:

Al' mi fakat ne idu u glavu ovi sto idalje pisu kako je sve laz, placanje tabloidima i sl. podvale da se ovdje rade. I ovo da ne moze potpisati ugovor. Ne bi ga sigurno zvali i sigurno nije placena proba, tako da ljudi koji su strucni i kompetentni znaju sta rade.
I meni je licno 300x izvukao zivac na utakmicama, al' momak od 18 godina, normala da ga treba istrpiti i razumiti njegove greske na terenu.
Jedan grad, jedna ljubav!

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 01 avg 2018, 21:42

Beduin je napisao/la:
klasik je napisao/la:Svakom normalnom navijacu Slobode i tuzlaku bi trebalo hit drago sto je neki momcic, djecak, Slobodino dijete otislo u tu famoznu Englesku ligu pa makar i na probu, uspije uspije ne uspije eto ga nama nazad i nikom nista cekaj zimu pa g probaj prodat. Realno momak je sa 18 godina napravio vise u zivotu i karijeri nego sto su mnogi od vas sto pisete u zivotu. Clan svih rep.selekcija do sad, prvotimac vec 2-3 godine a SAMO mu 18 godina.. mnogi su zaboravili da je imso ptije godinu i po zavrsen ugovor u Rijeci i to onda kad su bili prvaci Hr i tad mu je to propalo jer se htio rijesit Husarica i je raskinuo snjim ugovor i on mu to sve razjebe.

Elem kako god svaka cas Smaja, nije mali pritisak bit konstantno prozivan i igrat tako gdje ce se svaka tvoja greska jedva docekat da te se popljuje i opet si uspio im zacepit usta.
Tako je brate. I sam Nalic je rekao da je Sloboda i bila dobra kad su igrala njena djeca, parafraziram.
A sjecam se kad se rjesavalo za Smajica oko Rijeke i na kraju momcic htjede ostati kod nas i razjeba s Husaricem, svi smo to pozdravljali i bili ponosni ma sva ta desavanja, a vidi nas sad... nije ni cudo sto nas niko ne gotivi, vazda smo sami sebi neprijatelji.
Naravno da treba svima biti drago!!! Pa kolik cesto neko id talenata ide u englesku na probu sa ovih prostora?!... I ne samo to, interesi za ovog talenta postoje sa svih strana!

Za ocekivati je da Nalic da priliku omladini Slobode, sto se ne moze reci za njegove prethodnike..
Sve sami ziherasi i neznalice, svaki na svoj nacin! :facepalm:
Cini mi se da je Zlatan trener vizionar i da mu je izazov da stvara igrace, posebno u Slobodi :bow: ipak, vrijeme ce pokazati da li je tako, da li ce klub i navijaci imati strpljenja za jedan kvalitetan proces, ili cemo ponovo i ponovo gledati iste "rezonske" poteze, talove, mahinacije, istrosene igrace i igrace polovnjake....

infected
Kontakt:

Post Postao/la infected » 01 avg 2018, 22:01

Odlicno bi bilo kada bi otisao za milion, pa da klub ne vidi ni marke od transfera. Svakako da je dobra stvar da bilo koji igrac koji je igrao za Slobodu napravi dobru karijeru, samo je zalosno sto svaki put bude previse lesinara.
Ima li naznaka novih igraca u narednom periodu? Nalic bi mogao biti dobar potez, samo ce mu trebati par kola sigurno. Nadao sam se Spahicu na klupi, jer je najvise oko kluba u zadnjih nekoliko godina.
mosa zlatu mosa bodaslo

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 01 avg 2018, 22:23

slika
slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 avg 2018, 22:49

senco mu sredio #10 :cool:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 01 avg 2018, 23:09

Gifron je napisao/la:
slika
slika
PHOTOSHOP, LAŽ, DAJDŽA SREDIO!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 01 avg 2018, 23:19

Ako se uspije izboriti svaka mu cast pa da ne vidimo marke od transfera bio bi to jedan od najvecih transfera u historiji PL.Direktno iz Slobode u Premjership. Pored Saidovog u Werder...Svaka cast momce i sretno.
(A dajdzu ti nabijem na ka rinu ).
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 01 avg 2018, 23:28

Brate kako otrovna sredina svaki put se prenerazim.
Jel klub il sujeta na prvom mjestu?
Ako je klub onda nema dileme i 100k da udje u klub uhar je! Plus sva prica oko ove probe u EPL ekipi koje nije bas da imamo na dodjems.
Pokusavam da razdvojim ovu pricu od svih negativnosti kojima je klub izlozen kao jedan pozitivan primjer.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 avg 2018, 23:54

ma pazi ovakva sredina moze samo koristiti igracima, ako su stabilni u glavi. Ali je definitivno sasvim razumljivo sto poslije toga svi pobjegnu i ne osvrcu se vise na Tuzlu i Slobodu.

Darko je bio ubjedljivo najslabija karika Slobode, trpio sve i svasta, neznalica, zalutao, nije ni za sta- sad igra u Salzburgu

Piric prosjecan golman Maribora

Muminovic je trpio svasta , a da nije bilo ove povrede i da ima boljeg menadzera do sad bi se sigurno i on prodao. A vjerovatno i hoce

O Smajicu da ne pricamo sta dijete od 18 godina trpi od SVOJIH navijaca, a napravit ce i on transfer. i zasto da se ikad vise osvrne na Slobodu ?

ali zato imamo one koje je ova carsija volila, kao Tare prije svih, kojeg je nazalost ista carsija i unistila. Nemoj ti nikog slusat, ne trebas ti ni trenirat, ti si najbolji i bi sta bi. Ima jos milion takvih primjera.

ko god je imao mentalne snage da podnese i koga god nasa publika od nas djece nije volila taj je nesto i napravio.

ali je na kraju sasvim razumljivo sto se vise niko i ne osvrne na Tuzlu

konkretno sad, 80% ljudi moli boga da ovo sa Smajicem propadne da ga mogu izvrijedjati na Tusnju kad opet pogrijesi.

svoje dijete, od 18 god, najboljeg strijelca ekipe. Kakav klub takvi i navijaci

cast pojedincima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 avg 2018, 00:00

Uprkos svemu, dajdzi i tim negativnim aspektima da se ne lazemo, na strani sam malog. Ako me ista nervira to je ovo ismijavanje i vrijedjanje.
I da fakat ona podmetanja od strane husare bljak. Isto je i sa todorom radio.bljak fuj
Bjezite djeco i ne osvrcite se. Ovde tek ako uspijete ste na je bali.

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 02 avg 2018, 00:06

Koji je rezultat bio na toj tekmi gdje je smajic igrao, kako je odigrao, jel ima ko kakvih info?
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 02 avg 2018, 00:09

Lizali bi mi noge njemu da se borimo za titulu ali do zadnja dva kola prosle sezone nismo znali hocemo li ostat u ligi.

Ja bih volio da se mali proda ali razumijem ove postove i ne osuđujem nikog.

Ljudima pun k borbe za opstanak i default verzije Slobode, shvatite da ako si navijac Slobode dugo godina onda malo nisi dobar s glavom, ne znas vise ni sta pricas.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 02 avg 2018, 00:53

Guest007 je napisao/la:Koji je rezultat bio na toj tekmi gdje je smajic igrao, kako je odigrao, jel ima ko kakvih info?
Kako sam ja procitao dobili 4-1 i on dao 3 gola. Jedno treba da shvatite, Smajic je Ronaldo u svojoj generaciji i medju igracima od 18-19 godina i tu mu apsolutno niko nista ne moze. Mislim da je to cinjenica koju mnogi ne gledaju jer su navikli vec da igra sa ljudima starijim duplo od sebe i vecim po 20cm. Ovo nije nikakva novost, bar ne bi trebala biti ako se stvari sagledaju iz ugla da momak ima 19 godina, da je trenutno medju najvecim talentima u drzavi, najbolji mladi igrac lige ubjedljivo, jer ne znam da li je iko sa 18 godina prosle sezone odigrao nekoliko utakmica u ligi, a kamoli odigrao sve bez povrede, potpuno spreman i jos dao 7 golova. MOMAK JE JOS JUNIOR, treba da igra sa drugom djecom od 18-19 godina, ali je realno predominantan za njih i vec spreman za seniorski fudbal. Medjutim izgleda da je bolje biti kao Said sa 10 kg viska i hodati po terenu, kao Mijic prosle sezone, Waitzer, nista ne pokazati i opet im niko skoro nista govorio nije, ali svome djetetu od 18 godina zvizdati i vrijedjati ga.
Zadnja izmjena: bhpremierliga12, dana/u 02 avg 2018, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 02 avg 2018, 00:54

RollingPaper je napisao/la:Lizali bi mi noge njemu da se borimo za titulu ali do zadnja dva kola prosle sezone nismo znali hocemo li ostat u ligi.

Ja bih volio da se mali proda ali razumijem ove postove i ne osuđujem nikog.

Ljudima pun k borbe za opstanak i default verzije Slobode, shvatite da ako si navijac Slobode dugo godina onda malo nisi dobar s glavom, ne znas vise ni sta pricas.
Ne razumiju da se sve ovo sto se sada desava,obecava,prica vec proslo davno sa svim upravama,kule i gradovi,Mirza Mesic,Said,evropska Sloboda titule evropski Tusanj....i onda pogledas oko sebe danas 2.8.2018 i svatis da se sa smjesta nismo pomakli...Sve je (skoro sve)bila laz.
Razumljivo je sto se ne vjeruje nikom i sumnja u sve. A najgore sto uprava (Senad)ne radi nista da vrati povjerenje nego se ponasa arogantnije i ko veci seljak od prethodnika...i tako u krug.
Malom Smajicu sve najbolje u zivotu zelim.
Ovdje ti nikada nece oprostiti samo uspjeh....
Jbg svi smo kritikovali ali to je rezultat neke zelje za rezultatima i manjak strpljenja.
A kada ti je dijete od 18 najbolji strijelac kluba to zasluzuje da svaku utakmicu ima standing ovation.Ali ipak Bosna je ovo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 02 avg 2018, 07:47

Ajde valjda nekad bude bolje, mora i nas sunce ogrijat kad tad :lol:
Sta je s ovog novog napadaca jesu li papiri ok za njeg i ignjatovica za utakmicu za vikend??

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 02 avg 2018, 09:32

U23s: Fulham 2-1 Brighton
Wednesday 1 August 2018 16:13
Fulham fought back from a goal down in their friendly to beat Brighton 2-1, with Cameron Thompson equalising and a stunning winner from Matt O'Riley in the second half.

It was a quick start from the Whites, in the first minute Jon Dagur Thorsteinsson cut onto his favoured right foot inside the area but his shot was charged down by a centre back.

Five minutes later, Brighton had their first clear chance of the match. The Seagulls turned the ball over in midfield and attacked down the left, the number 10 chose to try bend a shot for the top corner from 20-yards out but he missed the mark.

20 minutes into the match and Fulham were looking the stronger of the teams. The Whites won several set pieces which Thorsteinsson whipped in but the Brighton defence was holding.

Cody Drameh was effective down the right, he sent a fantastic ball in for Cauley Woodrow who headed on target, however the ‘keeper saved.

The Trialist fired from 25-yards out minutes later, the keeper was forced into a diving save, knocking the ball back into play, he had a similar effort later on.

Tayo Edun rifled the rebound back at goal, missing the right post by inches.

After a water break the Whites were back at it. Thorsteinsson curled a cracking ball into the box for Woodrow, the forward headed just the wrong side of the post.

Half an hour in and Drameh burnt past the left back again, he got to the by-line and pulled the ball back for Thorsteinsson. He miss-timed his run and just missed the ball on the 6-yard line.

34 minutes into the match and Magnus Norman was needed, in a one on one he sprinted to the edge of the area and made a diving save to keep the match level.

The second half started more end to end than the first. Brighton attacked down the right, the winger was able to get a strong shot away but Norman made it stick in his gloves.

He then distributed quickly for the Whites to break, Thorsteinsson curled a ball to the newly introduced Cameron Thompson, he headed downwards and was only denied by a very good save.

In the 52nd minute, Edun decided to shoot from long distance. A decent effort dipped viciously, the keeper was needed to palm the ball over the bar.

On the hour mark the Brighton midfielder noticed Ashby-Hammond off his line and attempted to chip him, the keeper was able to get back with his hands on the ball.

The deadlock was finally broken by Brighton in the 70th minute. The right winger had time and space to float a ball towards the back post, the Seagull’s striker jumped up and headed past Ashby-Hammond to make it 1-0.

Fulham pressed hard for an equaliser and found one seven minutes later. After a succession of corners, one was cleared to Mundle-Smith. He spread the ball out wide to O’Riley who whipped a cross into the box.

Thompson did well with his back to goal to hold off the defender, turn, and fire into the bottom left corner to make it 1-1.

With the wind in their sails the Whites managed to take the lead. Drameh put a dangerous ball into the box, Brighton cleared to O’Riley.

25-yards from goal he shot a stonking effort that flew into the top right corner, a worthy winner to the pre-season friendly.

Fulham had one more chance in the match as Sylvester Jasper rattled the left post, the Whites held onto the lead and finished the match as 2-1 winners.

Fulham line up: Norman (52’ Ashby-Hammond), Mundle-Smith, Atkinson, Opoku (58’ Jenz), Drameh, Edun (55’ O’Riley), Kait (70’ Carvalho), Thorsteinsson (70’ Jasper) , Francois, Trialist (46’ Thompson), Woodrow (65’ Harris).
pretpostavljam da je ovo smajić, da ima dozvolu radnu pisalo bi i njegovo prezime :urnebes:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 02 avg 2018, 09:35

Možda su ostali svi iz njihove škole pa im piše ime, a on je jedini tu na probi?
Logično da nema još radnu dozvolu, pa nisu budale da mu je sređuju prije nego zadovolji igrom.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 avg 2018, 09:36

Sariel1987 je napisao/la:Ajde valjda nekad bude bolje, mora i nas sunce ogrijat kad tad :lol:
Sta je s ovog novog napadaca jesu li papiri ok za njeg i ignjatovica za utakmicu za vikend??
Na TMu su registrovani, a ima neko pristup Cometu ja mislim pa najbolje da se tu provjeri.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.