Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Meni Madonna nikad nije bila nešto posebno. JLo je na primjer druga priča.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Aerials je napisao/la:Meni Madonna nikad nije bila nešto posebno. JLo je na primjer druga priča.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
dobra baka bila
#onceuponatimeatčevljanovići

#onceuponatimeatčevljanovići
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 01 avg 2018, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Da. Kaže pa ne vladaju danas oni. Jok, nego samo njihovi proleteri. Dok i poslednji proleter ne bude okončao karijeru nema boljitkaKanye je napisao/la:Oni su ovi lopovi i prevaranti što napraviše tiraniju goru od oligarhija i monarhija. Sve pod izgovorom demokratije. To mi u Bosni imamo.LAZARUS2000 je napisao/la:A komunjare će drkati da ih sve pobiju i otmu što su pošteno zaradili.tuzlak1987 je napisao/la:Samo je ovdje zaboravio reci "seljacine iz domobranskih i cetnickih porodica ce pokupovati stanove u polisima".
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
gleaj Brutusa odma u leđa, a kad ona kaže da je Maluma pjevač mjesto reper niđe smajlija eeeeeeeeeuNbx je napisao/la: Kakva neznalica.![]()
![]()
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ASD
- Kontakt:
Dolaze nove snage na ovim prostorima, koji nisu proleteri, ne znam kako je u vasem entitetu, ali po ovima iz naseg entiteta najbolji savjet mladima se moze dati da idu odavde.LAZARUS2000 je napisao/la: Da. Kaže pa ne vladaju danas oni. Jok, nego samo njihovi proleteri. Dok i poslednji proleter ne bude okončao karijeru nema boljitka
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Dodik, Bosić, Govedarica sve su to titovi proleteriASD je napisao/la:Dolaze nove snage na ovim prostorima, koji nisu proleteri, ne znam kako je u vasem entitetu, ali po ovima iz naseg entiteta najbolji savjet mladima se moze dati da idu odavde.LAZARUS2000 je napisao/la: Da. Kaže pa ne vladaju danas oni. Jok, nego samo njihovi proleteri. Dok i poslednji proleter ne bude okončao karijeru nema boljitka
Kapije moćne na putu nek stoje,
Yebiga, osjetljiv sam na Šačku ko na malo šta.DenchiNL je napisao/la:gleaj Brutusa odma u leđa, a kad ona kaže da je Maluma pjevač mjesto reper niđe smajlija eeeeeeeeeuNbx je napisao/la: Kakva neznalica.![]()
![]()
![]()

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ASD
- Kontakt:
Ne mislim na te, nego na ove mladje, sto treba da preuzmu pozicije u buducnosti.LAZARUS2000 je napisao/la:Dodik, Bosić, Govedarica sve su to titovi proleteriASD je napisao/la:Dolaze nove snage na ovim prostorima, koji nisu proleteri, ne znam kako je u vasem entitetu, ali po ovima iz naseg entiteta najbolji savjet mladima se moze dati da idu odavde.LAZARUS2000 je napisao/la: Da. Kaže pa ne vladaju danas oni. Jok, nego samo njihovi proleteri. Dok i poslednji proleter ne bude okončao karijeru nema boljitka
Ovi kod nas su nastali greskom u evoluciji, a ono sto sam vidio, ni kod vas nije bolje.
od torture il prije?uNbx je napisao/la:Yebiga, osjetljiv sam na Šačku ko na malo šta.DenchiNL je napisao/la:gleaj Brutusa odma u leđa, a kad ona kaže da je Maluma pjevač mjesto reper niđe smajlija eeeeeeeeeuNbx je napisao/la: Kakva neznalica.![]()
![]()
![]()

od 2000.DenchiNL je napisao/la:od torture il prije?uNbx je napisao/la:Yebiga, osjetljiv sam na Šačku ko na malo šta.DenchiNL je napisao/la:
gleaj Brutusa odma u leđa, a kad ona kaže da je Maluma pjevač mjesto reper niđe smajlija eeeeeeeee

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
šta ima predsjednik fancluba jbtuNbx je napisao/la: od 2000.

koja ti je njena najbolja?
Ma đe ću ti to reć, ne mogu se odlučit nikako.DenchiNL je napisao/la:šta ima predsjednik fancluba jbtuNbx je napisao/la: od 2000.![]()
koja ti je njena najbolja?

U zadnje vrijeme chillam uz ovu varijantu.
kjutns ovrloud

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sto se nadjoseLAZARUS2000 je napisao/la:Da. Kaže pa ne vladaju danas oni. Jok, nego samo njihovi proleteri. Dok i poslednji proleter ne bude okončao karijeru nema boljitkaKanye je napisao/la:Oni su ovi lopovi i prevaranti što napraviše tiraniju goru od oligarhija i monarhija. Sve pod izgovorom demokratije. To mi u Bosni imamo.LAZARUS2000 je napisao/la: A komunjare će drkati da ih sve pobiju i otmu što su pošteno zaradili.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
poseban krug pakla za ove cure sto nose čupave papuče
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:poseban krug pakla za ove cure sto nose čupave papuče

Svake godine gora furka.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pa danas i nose samo to dvoje. Starke i papuče na smjene, zavisi od vremena. Papuče po vrelinama, starke kad je mrvicu hladnije i kiša.uNbx je napisao/la:miki_92 je napisao/la:poseban krug pakla za ove cure sto nose čupave papuče![]()
![]()
![]()
Svake godine gora furka.Đe su sad oni što su se žalili da svaka cura nosi bijele starke. Hoćemo opet to.

Ma dosta slabije nego prije par godina, bar ovdje. Sad im više furka najk nosit. Pogotovo onaj kič što šljašti u mraku. 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ne znam vala kako je kod vas, al' u Tuzli su starke još uvijek uveliko in.
Al' obavezno samo original. Skoro nešto hodam sa drugaricom po pijaci i imaju oni prodavači tako starke, ama isto originali. Pokazujem ih ja drugarici, znam da ganja bijele nove starke da uzme, kad će cura - ma kakvo to vidi se iz aviona da su fejk. Ja stala gledam, meni iste k'o i one što je ona na nogama imala tad.

Al' obavezno samo original. Skoro nešto hodam sa drugaricom po pijaci i imaju oni prodavači tako starke, ama isto originali. Pokazujem ih ja drugarici, znam da ganja bijele nove starke da uzme, kad će cura - ma kakvo to vidi se iz aviona da su fejk. Ja stala gledam, meni iste k'o i one što je ona na nogama imala tad.

bolje i starke nego one heklane cizmice sto su bile hit prije par godina 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.