Acuerdo con el @Inter para la cesión de @simevrsaljko2
-
Vrsaljko will join Inter on loan. Best of luck, Sime!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Acuerdo con el @Inter para la cesión de @simevrsaljko2
-
Vrsaljko will join Inter on loan. Best of luck, Sime!
Dakle 24M na kraju.S obzirom da se spominjalo do 30 ovo nije uopce lose ako se pokaze kao kvalitetnije rješenje od trenutnog.arminz je napisao/la:Vratija se Šime. Idemo daljeAccording to Sky, Vrsaljko to Inter is a done deal. 6.5m loan with option to buy for 17.5m![]()
Da je kako Mamića ubaciti tamochi3llo je napisao/la:Ako vam dodje modric siamo ce cir na zeludcu dobit
Celo napravio od Broza ratnika, sta bi tek sa Vidalom uradio? Tukli bi se na terenu...Biscione je napisao/la:I ja isto. Jbg jest on jedan od najboljih na svijetu ali 33 godine uskoro puni. Dosta nam je Rađa kao vrhunsko kratkotrajno rješenje. Čak bih radije Vidala ispred njega jer je mlađi godinu a mislim da će biti dugorovječniji zbog svojih životinjskih fizikalija.
Nema istine sekunde.muxa je napisao/la:Koliko su po vama ozbiljne over price oko Modrica? Po mom mišljenju vam fali jedan takav igrac u veznom redu prije nego vidal. Ista situacija kao kod nas.
Zar nisu to isto govorili za Ronalda? Ali i volio bih da ne dođe, svaka njemu čast ali 33 godine je previše a koštao bih 40 mil a plata bi mu bila ko u Icardija. A mi nemamo potrebe da idemo na sve-ili-ništa na klempu kao nekiIlPrincipino je napisao/la:
Nema istine sekunde.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.