Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ko ti to pise privatne?Wandelanoite je napisao/la:Mehic ne zna košarkaške osnove, onog novinara sto ga stavi u TOP 5 talenata u svom godištu kaznit podhitno.
PS.
Ne piši mi privatne poruke, nemas pojma i za tvoje dobro uhvati se knjige i škole.
jest, rusi na litvaniju, a mi sa italijom u petak u 15:15kobe24 je napisao/la:Ko ti to pise privatne?
Uzas zivi. Djeca su drugi univerzum i sramota je sta nam rade.
Britanci danas uzeli Fince, a ja sam mislio da su oni medju najlosijim ovdje. Mi cini mi se idemo na Italiju sad?
Italija je suterski losa samo po statistici. Forsiraju trice kada istice napad i zato im je los procenat, a otvorene suteve uglavnom pogadjaju. Miaschi i Palombo spadaju medju najbolje igrace na prvenstvu, ali ostatak ekipe je ocajan. Dieng i Grant su solidni dok je ostatak losiji i od igraca sa nase klupe. Centar ne postoji na terenu pa se to treba iskoristiti. Lose brane vanjski sut, ali to nama i nije neka prednost. Ovaj dvojac ako pocne pogadjati suteve onda su nezaustavljivi, a pogotovo jer mi igramo losu odbranu.kobe24 je napisao/la:.
Ako vec nemaju kvalitetnih visokih kosarkasa, onda je jasno da im sut postaje glavni adut. Medjutim, ne moze se reci da su neka aman kvalitetna suterska ekipa jer pogadjaju svega 5.5 trica po mecu. Zanimljivo, i mi pogadjamo identican broj trica, a daleko smo od suterske ekipe. Normalno je da su protiv nas svi favoriti i da mogu izgledati kao jake ekipe (primjer je Ukrajina, koja je danas izgubila od Srbije preko 70 razlike), ali sumnjam da je ova Italija nesto pretjerano kvalitetna. Zaboravio sam ovog Dienga spomenuti, on bi takodjer mogao biti ozbiljna prijetnja za nas tim. Ova dvojica su vjerovatno bas kvalitetni, ali sigurno imaju svojih nedostataka i zato kazem da treba pregledati sve njihove dosadasnje meceve na prvenstvu. Dzidic je valjda shvatio sta ko od nasih moze i vrijeme je da u ovom mecu pokazu zube i dobiju Italiju, jer u slacuju poraza definitivno ispadamo.Pozde je napisao/la: Italija je suterski losa samo po statistici. Forsiraju trice kada istice napad i zato im je los procenat, a otvorene suteve uglavnom pogadjaju. Miaschi i Palombo spadaju medju najbolje igrace na prvenstvu, ali ostatak ekipe je ocajan. Dieng i Grant su solidni dok je ostatak losiji i od igraca sa nase klupe. Centar ne postoji na terenu pa se to treba iskoristiti. Lose brane vanjski sut, ali to nama i nije neka prednost. Ovaj dvojac ako pocne pogadjati suteve onda su nezaustavljivi, a pogotovo jer mi igramo losu odbranu.
Ma da Dzidic ista zna on bi vec nesto uradio u prve 4 utakmice.. Miaschi previse forsira, ali opet ima pravo za to jer je ponajbolji igrac ekipe. Palumbo je dozivio povredu zgloba u prvoj utakmici pa ne igra onako kako moze jer je inace vjerovatno najbolji igrac na ovom turniru. Isto tako Miaschi u odbrani nema ulogu jer lose rotira i ne prati ostatak ekipe. Imamo sansu pa cemo vidjeti hocemo li je iskoristiti.kobe24 je napisao/la:Ako vec nemaju kvalitetnih visokih kosarkasa, onda je jasno da im sut postaje glavni adut. Medjutim, ne moze se reci da su neka aman kvalitetna suterska ekipa jer pogadjaju svega 5.5 trica po mecu. Zanimljivo, i mi pogadjamo identican broj trica, a daleko smo od suterske ekipe. Normalno je da su protiv nas svi favoriti i da mogu izgledati kao jake ekipe (primjer je Ukrajina, koja je danas izgubila od Srbije preko 70 razlike), ali sumnjam da je ova Italija nesto pretjerano kvalitetna. Zaboravio sam ovog Dienga spomenuti, on bi takodjer mogao biti ozbiljna prijetnja za nas tim. Ova dvojica su vjerovatno bas kvalitetni, ali sigurno imaju svojih nedostataka i zato kazem da treba pregledati sve njihove dosadasnje meceve na prvenstvu. Dzidic je valjda shvatio sta ko od nasih moze i vrijeme je da u ovom mecu pokazu zube i dobiju Italiju, jer u slacuju poraza definitivno ispadamo.Pozde je napisao/la: Italija je suterski losa samo po statistici. Forsiraju trice kada istice napad i zato im je los procenat, a otvorene suteve uglavnom pogadjaju. Miaschi i Palombo spadaju medju najbolje igrace na prvenstvu, ali ostatak ekipe je ocajan. Dieng i Grant su solidni dok je ostatak losiji i od igraca sa nase klupe. Centar ne postoji na terenu pa se to treba iskoristiti. Lose brane vanjski sut, ali to nama i nije neka prednost. Ovaj dvojac ako pocne pogadjati suteve onda su nezaustavljivi, a pogotovo jer mi igramo losu odbranu.
Mirsad993, da, razigravali bi od 9. do 12. mjesta.
Dotični talenat.kobe24 je napisao/la:Ko ti to pise privatne?Wandelanoite je napisao/la:Mehic ne zna košarkaške osnove, onog novinara sto ga stavi u TOP 5 talenata u svom godištu kaznit podhitno.
PS.
Ne piši mi privatne poruke, nemas pojma i za tvoje dobro uhvati se knjige i škole.
Uzas zivi. Djeca su drugi univerzum i sramota je sta nam rade.
Britanci danas uzeli Fince, a ja sam mislio da su oni medju najlosijim ovdje. Mi cini mi se idemo na Italiju sad?
Ma iskreno, ja sam od svih ostalih reprezentacija malo pratio samo Srbiju, Hrvatsku i Crnu Goru. Italijanima sam samo statistiku prerovio. Oni su veliki favoriti sutra, kao i svi drugi sto bi bili, ali ja se opet nekako nadam da ova dvojica nece imati svoj dan, mada svi oni nekako po obicaju proigraju protiv nas.Pozde je napisao/la: Ma da Dzidic ista zna on bi vec nesto uradio u prve 4 utakmice.. Miaschi previse forsira, ali opet ima pravo za to jer je ponajbolji igrac ekipe. Palumbo je dozivio povredu zgloba u prvoj utakmici pa ne igra onako kako moze jer je inace vjerovatno najbolji igrac na ovom turniru. Isto tako Miaschi u odbrani nema ulogu jer lose rotira i ne prati ostatak ekipe. Imamo sansu pa cemo vidjeti hocemo li je iskoristiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.