FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

dvokorak
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la dvokorak » 01 avg 2018, 12:32

slusalica je napisao/la:Ne moze on dobiti radnu dozvolu. Glupa prica.
Podjimo od toga da Smaja zadovolji na probi, ne postoji znaci mogucnost da ga klub kupi i posalje npr u Belgiju ili Nizozemsku na posudbu?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 01 avg 2018, 12:34

Jeste, eto, tamo kod njih su idioti koji nemaju pojma ptavila vlastitog FA. Sigurno su usli u visi rang kupovinom utakmica, a ne igraca. Hajde nemojte bulazniti, molim vas, samo ispadate glupi.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 01 avg 2018, 12:41

Prvo, ja ne znam da je on na probi, osim sto je to njegov dajdza izgovorio. Isto tako, koliko se sjecam, Music i jos jedan su pompezno otisli na probu u City prije par godina, pa se ispostavilo da je to bio dobro placen( kojekavim menadzerima ) boravak u akademiji, slikanje sa opremom i nista vise od toga.
Bulaznite vi, i ispadate glupi , ako mislite da se "muda za bubrege" mogu prodati jednom premijerligasu.
Decko je talentovan, utoliko da mu je plafon imati status solidnog premijerligaskog igraca. (premijer liga BiH,da ne bude zabune).

A kad smo kod pravila oko work permita, odnosno radne dozvole, istu ,pod uslovom da ne dolazis iz UK ,ranije EU (ne znam sta se tu promijenilo) mogu dobiti igraci van ovih prostora pod uslovom :

a) Da imaju preko 70% nastupa za A selekciju svoje drzave u prethodne dvije godine ili
b) da diskrecionim pravom F.A. mladji igraci iz ovih prostora budu oznaceni kao highly rated prospecti ,koji bi kao takvi digli nivo lige , pa na osnovu toga istu dobili.

Ja ne vidim da on ispunjava neki od uslova....
tz tz tz tz tz tz

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 01 avg 2018, 12:50

A znas da nije na probi? Kako? Postoji mogucnost da se taj problem bez problema zaobidje, AKO zadovolji na toj famoznoj probi.
? ? <3

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2018, 12:55

Mozda je Smajic ocijenjen kao highly rated prospect jer sa 18 godina u prvoj seniorskoj sezoni je bio najbolji strijelac kluba i ostavio ga u PL, mada nije igrao najvise minuta. Takodjer sam 18 godina se vec prikljucio U21 rerrezentaciji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 01 avg 2018, 12:56

Vidi , niko sretniji od mene da ga prodamo Fulhamu za 1 mil.Eura ,
ako se to ne desi,niko sretniji od mene ako zabije 10+ golova u ovoj sezoni,

cisto mislim da se niti jedno niti drugo nece desiti :problem:
Beduin je napisao/la:Mozda je Smajic ocijenjen kao highly rated prospect jer sa 18 godina u prvoj seniorskoj sezoni je bio najbolji strijelac kluba i ostavio ga u PL, mada nije igrao najvise minuta. Takodjer sam 18 godina se vec prikljucio U21 rerrezentaciji.
da li ti stvarno, ali stvarno vjerujes u to sto pises?
tz tz tz tz tz tz

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 01 avg 2018, 13:03

I navijaci zeljeznicara su pljuvali po dzeki pa gle dokle je dosao, nadam se da ce smajic ove kritike shvatiti maksimalno profesionalno i da nece uticati na momka jer je zaista dobar igrac za svoje godine. Ne znam cemu onaj zvizduk kad je izasao protiv zrinskog od pojedinih, tuzno. Sad nek dobije papire ako nista potpisat ce za zelju sarajevo ili zrinski, onda bi se svi zapitali
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 01 avg 2018, 13:06

Nisam hejter, ali , sjecam se Tarik Okanovic sa 19 zabije iz slobodnjaka Zelji , Said pokida na lijevoj strani, natjera stadion na standing ovation jer "baca" driblinge zbog kojih i rezultat utakmice bude nebitan. Prosle godine mali Todorovic 5 puta dobije "1 na 1" situaciju i udje u 16.
Samo hocu reci da kod malog Edisa ne vidim to "nesto".

I uvjeren sam da vecina vas smatra isto.
tz tz tz tz tz tz

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 01 avg 2018, 13:17

U slucaju Smaje je casa polupuna a ne poluprazna kao za vecinu ostalih stvari u i oko kluba :D
Liga je toliki odron ali u tom odronu Smajic je sa svojih 18 ljeta u svojoj kategoriji najvise pokazao. Gdje inace igraci njegovih godina iz nase lige idu? U kojekakve kukuruzsporove i po 5.-6. svapskim ligama, gdje uporedo uz dva sedmicna treninga rade dva posla. Ne kazem da ce napraviti nesto, ali ovo trenutno u ovakvoj ligi gdje ne postoji bilo kakva infrastruktura niti bilo kakav sistem, nije mala stvar.
? ? <3

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2018, 13:21

slusalica je napisao/la:Vidi , niko sretniji od mene da ga prodamo Fulhamu za 1 mil.Eura ,
ako se to ne desi,niko sretniji od mene ako zabije 10+ golova u ovoj sezoni,

cisto mislim da se niti jedno niti drugo nece desiti :problem:
Beduin je napisao/la:Mozda je Smajic ocijenjen kao highly rated prospect jer sa 18 godina u prvoj seniorskoj sezoni je bio najbolji strijelac kluba i ostavio ga u PL, mada nije igrao najvise minuta. Takodjer sam 18 godina se vec prikljucio U21 rerrezentaciji.
da li ti stvarno, ali stvarno vjerujes u to sto pises?
Druze, ovo sto sam napisao nije neko moje uvjerenje nego je cinjenica. Ne mogu imati neko posebno misljenje o njemu, ne jos, iz mnogih razloga, treba odigrati ovu sezonu i isforsirati se, treba imati i sa kime igrati da bi i sam bio bolji/gori, onda bih i ja imao drugaciji uvid u njega.

Sa druge strane Smajica mnogi gledaju kroz prizmu Senada, pa tako niko nece reci da je on bio najbolji strijelac lice ili da nas je jednim dijelom i on ostavio u ligi, nego da ga se forsiralo jer je u srodstvu sa Senadom i slicno.
Ja ne zelim tako gledati na momcica kojem je tek 18 godina, nego zelim vjerovati da cemo ga ili prodati iki da de odigrati dobru sezonu i pomoci nam da ostvarimo sto bolji rezultat.

075 ❤

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 01 avg 2018, 13:25

Smajić i engleska premier liga :rol: :rol: :rol:
Dao 4 gola vitezu i ide u Fulham ako ga Chelsea ne preotme kako neko napisa skoro :lol:

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 01 avg 2018, 13:36

Ko uzima 10ku poslije Smajica?
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

katarakta

Post Postao/la katarakta » 01 avg 2018, 13:42

Sve zavisi ko mu radi transfer...Fulhamu je najmanji problem platit i poslat ga negdje.
Niko, niko, samo Sloboda

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 01 avg 2018, 13:50

Jesu pojedini nasjeli. Uvijek je bilo da roditelji nadju nekon sportskog novinara, plate mu pice i hranu u restoranu i ovaj mu izdiktira sta da se piše. De ba sta vam je!!! Kakav Fulham i Smajić . . .Smajić nije kalibar ni za PL, a kamo li za nešto jace . .

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 avg 2018, 14:15

Tuzlak04 je napisao/la:Jesu pojedini nasjeli. Uvijek je bilo da roditelji nadju nekon sportskog novinara, plate mu pice i hranu u restoranu i ovaj mu izdiktira sta da se piše. De ba sta vam je!!! Kakav Fulham i Smajić . . .Smajić nije kalibar ni za PL, a kamo li za nešto jace . .
Nije samo u pitanju kalibar igraca, mnogi drugi faktori su u pitanju. Eto Ordagic je bio pa nista od njega nece biti. Vidices ga za pola godine u nasoj ligi pobovo. Nine bio ni Stevanovic kalibar za Sevilje pa je ipak pokusap, imao tu srecu da ode tamo.

Najgore je sto ovdje svi jedva cekaji da Smajic ne ode vani, to ih cini daleko sretnija nego da Sloboda uzme fine pare.

075 ❤

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 01 avg 2018, 14:29

Da je makar na probi u prvoj ekipi kod Jokanovica,trenira sa amaterskom u23 ekipom :crazy:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 01 avg 2018, 14:31

slusalica je napisao/la:Nisam hejter, ali , sjecam se Tarik Okanovic sa 19 zabije iz slobodnjaka Zelji , Said pokida na lijevoj strani, natjera stadion na standing ovation jer "baca" driblinge zbog kojih i rezultat utakmice bude nebitan. Prosle godine mali Todorovic 5 puta dobije "1 na 1" situaciju i udje u 16.
Samo hocu reci da kod malog Edisa ne vidim to "nesto".

I uvjeren sam da vecina vas smatra isto.
Baš tako,jedina Smajićeva realna vrlina je dajdza!4 goloa raspalom Vitezu mu ni mati realno ne bi brojala kao nesto cool.Al treba aminati da se englezi naprave englezima u ovom slučaju pa da ga uzmu.dobro njemu,dobro dajdzi,dobro Slobodi a nas neće nervirati igrom na terenu koja nije ni za klupe!
Cuvam fige da ode!! :kafa:
Mislim da je Nalić najveće pojačanje samo me strah da ga ne potrošimo i prije reda..
DRŽAVA TUZLA!!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 01 avg 2018, 14:34

Smajic je u Londonu, to je sigurno. Vidit cemo sta ce biti od svega
Jedan grad, jedna ljubav!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 01 avg 2018, 14:37

Jedino je Tare bio kalibar od generacije poslije rata .. . ovo sve je buranija.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 01 avg 2018, 14:46

Tuzlak04 je napisao/la:Jesu pojedini nasjeli. Uvijek je bilo da roditelji nadju nekon sportskog novinara, plate mu pice i hranu u restoranu i ovaj mu izdiktira sta da se piše. De ba sta vam je!!! Kakav Fulham i Smajić . . .Smajić nije kalibar ni za PL, a kamo li za nešto jace . .
Kolika je tarifa u tabloidu tipa Sun? Koliko je to Gary Stonehouse dobio od Smajinih roditelja i Macora?
? ? <3

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Adnan34, fukara87 i 8 gostiju.