Što mi je ovo nešto poznato.96BadBoy je napisao/la: Otkako je Boris na klupi Širokog,još utakmice nismo izgubili.Po dvije prijateljske,prvenstvene i europske.

Sigurno, mislim da mu je trebao ovakav projekat i ekipa koja ne mijenja trenere nakon par nes(p)retnih rezultata, a u ovoj ligi je malo takvih. Zato sam i rekao da će Široki sigurno biti "boom" u budućnosti.Može se primjetiti njegov rukopis,neki noviteti u igri,ja mislim da ćemo nakon nekog vremena i nakon povratka ozljeđenih igrača i oni koji su došli kada se još uigraju biti sve bolji.
Iskreno, kod mene nema neke pretjerane euforije, već se maltene nadmašilo očekivanje za prva 4 kola, sad je samo bonus. Pogotovo je splasnulo kad sam ga sreo u gradu poslije utakmice. Iako sam ga i na stadionu vidio, tada nisam imao vremena razmišljati previše o njemu.Kako si rekao,premalo je vremena prošlo za neki pravi sud,ali ja osobno sam zadovoljan za sada.
Ne sekirajte se,riješit ćemo mi vas :mrgreen:i malo smiriti euforiju oko Čelika.Pozdrav iz ŠB.

Hvala na odgovoru i sretno u nastavku polusezone, počevši od 4. kola.