FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Meni debeli nije sjeo. Nista mi narocito nismo vidjeli od igre osim ostanka u ligi.
Nema s njim nekog veceg pomaka.Moje misljenje. Daj modernijeg odvaznijeg trenera.Koji se ne libi i napast katkad hahaha
Nema s njim nekog veceg pomaka.Moje misljenje. Daj modernijeg odvaznijeg trenera.Koji se ne libi i napast katkad hahaha
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Karic promijenio majicuChinaglia je napisao/la:

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Samo još da zamjeni telefon za neki koji nema Viber-a i mi rahatbhpremierliga12 je napisao/la:Karic promijenio majicuChinaglia je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Ne kradi bhpl fazone.promijenio je i prosli put
Al je nesto crven nesto izgleda nije kako treba????
Zakazo max faktor??

Al je nesto crven nesto izgleda nije kako treba????
Zakazo max faktor??
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko ljepse zbori, komandant Mujka ili Nalic?Chinaglia je napisao/la:

odgovor je uvijek senco :kafa:
Da vidimo šta Nalić nudi.Sretno Milenko,ostao si gospodin do kraja.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Svaka ti je na mjestuSkver je napisao/la:Kakve veze ima da li je trenirao neku ekipu, bitna je strucnost i karizma.....to Adzem, Mulalic, Dudic i ostali pocetnici imali neki CV. Ovaj momak im moze drzati predavanja o fudbalu, momak se educirao po svijetu a ne po jablanickim kafanama.....Otac mu legenda kluba, momak ima rezultat sa mladom reprezentacijom Svedske, ko to od mladjih trenera u BIH ima takav CV, ako nista bar zna sloziti recenicu za razliku od onih karikatura od trenera tipa Adzem, Mulalic i drugih..... Eto trebali su dovesti Ibrakovica da igramo napadacki fudbal ili nekog drugog Krcmarevica, yebiga imaju iskustva u lafini kao 90 % trenera PL BiH. Bar sam siguran da mu niko nece krojiti prvih 11, mozda mu mogu suflirati za nekog da bude medju 18
.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Preslusao sam Nalicev govor i odmah mozes primjetiti trenersku skolovanost, vladanje terminologijom, razumjevanje ove igre i umjerenost u odgovorima i obecanjima. Onako na prvu mi se cini kao strog trener, kao neko ko zna sta hoce od igraca i kao cvrste ruke, oni upuceniji vjerovatno ce me demantovati ili potvrditi moje misljenje.
Kako god, zasluzuje podrsku i neka nas obraduje dobrom rezultatima. Mozda tad Hary&CO pocnu ici na tekme.
Nego, nadam se da ce Smajic ostaviti dobar dojam u narednim danima u tim prijateljskim utakmicama i da ga prodamo za fine pare, poznavajuci engleze to bi mogao biti i znatno veci transfer od Todorovica. A da ne spominjem da bismo bili jedini klub u ligi koji je prodao 3 igraca u 3 razlicite lige petice (mislim da smo i sad u ligi najjaci po tom pitanju?).
Beganovica se treba isforsirati, protiv Zvijezde 09 se vidilo da momak gine na terenu, presjeca lopte, zna dodati loptu, agresivan je i mogao bi biti strasan bek. A u drugu ruku prodajom i Smajica bismo privukli veliku paznju na sebe i treba se iskoristiti ta prilika i promovisati i ostale mladice koji nesto vrijede, u kupu Hodzice i ostale forsirati barem u prvim utakmicama pa ako se uspije dogurati kao prosle godine onda...
Kako god, zasluzuje podrsku i neka nas obraduje dobrom rezultatima. Mozda tad Hary&CO pocnu ici na tekme.

Nego, nadam se da ce Smajic ostaviti dobar dojam u narednim danima u tim prijateljskim utakmicama i da ga prodamo za fine pare, poznavajuci engleze to bi mogao biti i znatno veci transfer od Todorovica. A da ne spominjem da bismo bili jedini klub u ligi koji je prodao 3 igraca u 3 razlicite lige petice (mislim da smo i sad u ligi najjaci po tom pitanju?).
Beganovica se treba isforsirati, protiv Zvijezde 09 se vidilo da momak gine na terenu, presjeca lopte, zna dodati loptu, agresivan je i mogao bi biti strasan bek. A u drugu ruku prodajom i Smajica bismo privukli veliku paznju na sebe i treba se iskoristiti ta prilika i promovisati i ostale mladice koji nesto vrijede, u kupu Hodzice i ostale forsirati barem u prvim utakmicama pa ako se uspije dogurati kao prosle godine onda...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Moglo bi ovo dobro da bude sa Nalicem, ali zasto samo ugovor do kraja sezone? Jednogodisnje staziranje u najavi? Da vidimo da li ce uspjeti implementirati svoje znanje u ovom odronu od lige.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Zato sto ce sigurno otic na kraju sezone.Vidis da su i igraci potpisali na 1 godinu i sljedece sezone ce bit isto:10-12 novih igraca,2-3 trenera i opet borba za ostanakdvokorak je napisao/la:Moglo bi ovo dobro da bude sa Nalicem, ali zasto samo ugovor do kraja sezone? Jednogodisnje staziranje u najavi? Da vidimo da li ce uspjeti implementirati svoje znanje u ovom odronu od lige.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zao mi je Milenka, ali to je bio jedini logican izbor... Zna Nalic kako se radi sa mladima, ne sumnjam da ce imati vise hrabrosti od prethodnika da mlade baci u vatru...
Ako ce u Sarajevu za vikend startovati tinejdzeri tipa Sevkija, Sabanovic i Mustafic (a sigurno da hoce), zasto da za crveno crne ne nastupe Beganovic, Maksimovic, mozda i jos neki od omladinaca!
Na primjerima Todorovica, a sada i Smajica se jasno vidi sta treba da bude politika i cilj Slobode, ne trenutni rezultat i rad od danas do sutra, nego upravo stvaranje mladih igraca koji ce stasavati i razvijati se uz starije i iskusnije.
Ako ce u Sarajevu za vikend startovati tinejdzeri tipa Sevkija, Sabanovic i Mustafic (a sigurno da hoce), zasto da za crveno crne ne nastupe Beganovic, Maksimovic, mozda i jos neki od omladinaca!
Na primjerima Todorovica, a sada i Smajica se jasno vidi sta treba da bude politika i cilj Slobode, ne trenutni rezultat i rad od danas do sutra, nego upravo stvaranje mladih igraca koji ce stasavati i razvijati se uz starije i iskusnije.

U narednim danima mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine odigrat će dva meča za U-23 ekipu tima iz Londona te pokušati zadovoljiti ukuse tamošnjih trenera kako bi se izborio za ugovor s klubom sa Carven Cottagea.
Kako je za Faktor kazao predsjednik FK Sloboda Senad Mujkanović, Smajić je već na današnjem treningu pokazao da poziv iz Londona nije stigao bez razloga.
- Prema informacijama koje imam, znam da su danas na treningu igrali međusobno, a Smajićeva ekipa je slavila s 4:0. Ono što je svakako pozitivno jeste da je on postigao tri pogotka - rekao je prvi čovjek Slobode.
Fulham je protekle sezone izborio povratak u društvo najboljih engleskih klubova, a konkurencija u prvom timu je izuzetno jaka. Više informacija o sudbini Smajića trebalo bi se znati u narednim danima.
- Već sutra će igrati prijateljsku utakmicu. U Engleskog bi se trebao zadržati do 7. ili 8. augusta, no sve će to zavisiti od Fulhama. Bio bi to planetarni uspjeh kada bi se desilo da igrač iz PLBiH direktno ostvari transfer u Premiership - kazao je Mujkanović, koji je naglasio kako Sloboda svog igrača nikome nije nudila, već da je poziv iz Fulhama stigao na adresu Slobode.
Naravno, uspije li se Smajić dokazati i ostati u redovima londonskog kluba, sigurno da bi to značilo dodatni novac u kasi kluba sa Tušnja.
U protekloj sezoni Smajić je u dresu Slobode odigrao 32 utakmice, a postigao je sedam golova.
Jedan grad, jedna ljubav!
Aferim za momka. Svu sreću mu želim.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Da se hoce prodati, da hoce doci milion KM za njega, pa samo da saljem screenshot ovdje na svaki moguci post od svakog tzv navijaca koje je pisalo sra**a za 18. godisnje dijete.
bhpremierliga12 je napisao/la:Da se hoce prodati, da hoce doci milion KM za njega, pa samo da saljem screenshot ovdje na svaki moguci post od svakog tzv navijaca koje je pisalo sra**a za 18. godisnje dijete.

Ili sam ja to pomiješao ili postoji pravilnik ko može u Premiership. Mislim da Smajić ne ispunjava takve kriterijeGifron je napisao/la:U narednim danima mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine odigrat će dva meča za U-23 ekipu tima iz Londona te pokušati zadovoljiti ukuse tamošnjih trenera kako bi se izborio za ugovor s klubom sa Carven Cottagea.
Kako je za Faktor kazao predsjednik FK Sloboda Senad Mujkanović, Smajić je već na današnjem treningu pokazao da poziv iz Londona nije stigao bez razloga.
- Prema informacijama koje imam, znam da su danas na treningu igrali međusobno, a Smajićeva ekipa je slavila s 4:0. Ono što je svakako pozitivno jeste da je on postigao tri pogotka - rekao je prvi čovjek Slobode.
Fulham je protekle sezone izborio povratak u društvo najboljih engleskih klubova, a konkurencija u prvom timu je izuzetno jaka. Više informacija o sudbini Smajića trebalo bi se znati u narednim danima.
- Već sutra će igrati prijateljsku utakmicu. U Engleskog bi se trebao zadržati do 7. ili 8. augusta, no sve će to zavisiti od Fulhama. Bio bi to planetarni uspjeh kada bi se desilo da igrač iz PLBiH direktno ostvari transfer u Premiership - kazao je Mujkanović, koji je naglasio kako Sloboda svog igrača nikome nije nudila, već da je poziv iz Fulhama stigao na adresu Slobode.
Naravno, uspije li se Smajić dokazati i ostati u redovima londonskog kluba, sigurno da bi to značilo dodatni novac u kasi kluba sa Tušnja.
U protekloj sezoni Smajić je u dresu Slobode odigrao 32 utakmice, a postigao je sedam golova.
-
- Kontakt:
ma ja ba, ne znaju ovi u fulhamu te pravilnike pa ga nako zovnuli na rostilje i da odigra za raju koju utakmicuTuzlak04 je napisao/la:Ili sam ja to pomiješao ili postoji pravilnik ko može u Premiership. Mislim da Smajić ne ispunjava takve kriterijeGifron je napisao/la:U narednim danima mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine odigrat će dva meča za U-23 ekipu tima iz Londona te pokušati zadovoljiti ukuse tamošnjih trenera kako bi se izborio za ugovor s klubom sa Carven Cottagea.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma ne brate, nema on pojma, gura ga dajdza inace, Senad toliko jak da mu dogovori probu u Fulhamu, pa znaci imamo najuticajnijeg predsjednika u BiH.salinas je napisao/la:bhpremierliga12 je napisao/la:Da se hoce prodati, da hoce doci milion KM za njega, pa samo da saljem screenshot ovdje na svaki moguci post od svakog tzv navijaca koje je pisalo sra**a za 18. godisnje dijete.Uspjeh je i otici na probu u premiership... vise od toga.. E kakva bi to senzacija bila
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.