Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Ubilo se za kradje.
- Nerminovic
- Kontakt:
Tipicni Danski stil malo van grada, inace bude puno Poljaka oko tih kuca....tuzlak1987 je napisao/la:Ubilo se za kradje.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Kako bi ovo migranti fino posjetilituzlak1987 je napisao/la:Ubilo se za kradje.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa jest kod vas ne bi bilo. Gore jedino ovi nasi lopovi dodju i kradu. Iz mog huda ima jedan sto je dolazio u Dansku da krade po kucama i ti ljudi koje je pokrao se automatski kroz par dana odsele iz gradaNerminovic je napisao/la:Tipicni Danski stil malo van grada, inace bude puno Poljaka oko tih kuca....tuzlak1987 je napisao/la:Ubilo se za kradje.

Valjda im je to toliki sok bio i nesto nevidjeno.
Prije par dana su jednog iz Tuzle gore na aerodromu uhvatili, dosao da krade nije ni znao da ga traze

Derdiyok je napisao/la:COYS je napisao/la:m
MMmmmmmmmm
Dzin i limunada

- Nerminovic
- Kontakt:
A normalno da ce razvaljivati sve dok ga ne uhvate, sta je 2,5 godine zatvora u Dansku to kao da si u nekom ★★★★★ hotelu, nekim se ljudima cak i isplati otici u zatvor et kako je smijesan sistemtuzlak1987 je napisao/la:Pa jest kod vas ne bi bilo. Gore jedino ovi nasi lopovi dodju i kradu. Iz mog huda ima jedan sto je dolazio u Dansku da krade po kucama i ti ljudi koje je pokrao se automatski kroz par dana odsele iz gradaNerminovic je napisao/la:Tipicni Danski stil malo van grada, inace bude puno Poljaka oko tih kuca....tuzlak1987 je napisao/la:Ubilo se za kradje.
Valjda im je to toliki sok bio i nesto nevidjeno.
Prije par dana su jednog iz Tuzle gore na aerodromu uhvatili, dosao da krade nije ni znao da ga traze

BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Nije se dig'o otkako sam odradio session k'o Johhny Sins, iskoristio sam sve onu snagu koju sam imao u sebe 23 godineOsim13 je napisao/la:Jel ti se spustio Nermine
BackSpace United
BackSpace United
- Donnie Darko
- Kontakt:
E sad skontaj kako je njemu, znajući i po 2x dnevno, ili pak čitav dan tako, snimajući samo 1 scenu..težak je to hljebNerminovic je napisao/la:Nije se dig'o otkako sam odradio session k'o Johhny Sins, iskoristio sam sve onu snagu koju sam imao u sebe 23 godineOsim13 je napisao/la:Jel ti se spustio Nermine

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja pojedem limun s Corone.
Al' se napeglah k'o nikad u zivotu.
Peglanje definitivno gore od kopanja. Sat peglanja k'o dva dana kopanja. Ledja me uscakla. Peglanje treba zatvorom kaznjavati. (smajlikojipeglaledjapokrevetu)

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Kako znaš da je gore od kopanja 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
ne znam šta je teško u peglanju, jest malo vruće bude i to je to, ostalo bezveze.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Peglanje je zapravo veoma relaksirajuce.
Slaganje odjece je sranje.
Slaganje odjece je sranje.
Pa ledja mi se raspadaju. Dje ni'e gore. kuknjava
I da, poseban hejt za peglu na H2O. Ko god je izmislio, dBd mu mozak na paru radio. Kad mi kanu kap kljucale vode na nogu, umalo je nisam kroz balkon zafrljatila.
I da, poseban hejt za peglu na H2O. Ko god je izmislio, dBd mu mozak na paru radio. Kad mi kanu kap kljucale vode na nogu, umalo je nisam kroz balkon zafrljatila.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Neka malo, šteli se, kad muž dođe valja sve to ispeglati.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zamisli imas zenu i ne voli peglat, u cemu da hodam? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.