FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mislim da bi najpametnije bilo da ostave Milenka u stručnom štabu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nisam ja pisao da je Milenko imao iskustva,ali eto htjeli su da nameetnu neki novi stil,ali Smajic napusti klub 7 dana prije pocetka sezone ,Milenko ostao sam..MejdanTz je napisao/la:Milenko je imao iskustva inace....harry_90 je napisao/la:Gdje si pametni skontao da se.rem o Nalicu,samo sam napisao da nema potrebnog iskustva,jel ti znas citat ?? i po tebi je sve ovo normalno sto se desava sto za mjesec i par dana ovolike promjene u strucnom stabu kluba?75000 je napisao/la:Prvi sere o Nalicu a pojma nema ko je koliko je strucan i koliko veza ima, drugi sere hari lik koji ne bi znao gdje je Tusanj da se ne vide reflektori.
Jedino Petrovic je imao iskustva u ovoj ligi od svih nabrojanih,ali on dobi otkaz na hinjaka,dodji ba sve je super,covjek se vrati iz Njemacke,oni njemu otkaz urucise..
Ja napisem da ovo nije uredu,sto se ovoliko trenera mijenja za mjesec i po,dodje neko i napise kako to tako treba ili nemas pojma bla bla..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dodje neko i napise kako te nije stid srat non stop a ne ides na utakmice.
- Beduin
- Kontakt:
Nalic moze donjeti Slobodi jedan novi, moderniji nivo trenjiranja i fudbala, ime je koje moras respektovati i od toga moze i Sloboda profitirati. Ali je pitanje koliku slobodu u odlucivanju ce imati, koliko vremena ce dobiti da uigra tim i dovede igrace koje on zeli, jer su ovo sve tudji igraci (iako ne tako losi). Neka mu je sretno i nadam se da ce ovaj potez dovesti i publiku na stadion barem trenutno, dok se i sam tim poslozi. Hajmo sad i po Barbareza. 
Medjutim, i dalje mi je zao Cele, sa njin bismo daleko dogurali ove sezone kad smo novcano stabilniji nego ranije. Uostalom on nam je i donjeo pare od Todorovica i hvala mu na tome.

Medjutim, i dalje mi je zao Cele, sa njin bismo daleko dogurali ove sezone kad smo novcano stabilniji nego ranije. Uostalom on nam je i donjeo pare od Todorovica i hvala mu na tome.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobar potez
volio bi da Bosnjakovic ostane u strucnom stabu ali izgleda da ide iz kluba !!! Ako klepimo naredne dvije utakmice Nalic ce biti Murinjo

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Dobar potez uprave, biće tu novina sigurno i u taktičkom ali i u igračkom pogledu. Drago mi je da je Zlatan primljen onako kako i dolikuje da Tuzla pozdravlja svoje igrače i trenere. Samo Sloboda.
- zlatnakoka
- Kontakt:
Tuzlak ne vadi Slogu iz usta.
A i ovo da je sam dao ostavku, nije vjerovatno u subotu dao i oni za tri dana našli novog. Garant se za ovog pripremao teren, i kad je ovaj to vidio/skontao dao ostavku.
Uglavnom, po meni je ovo dobar potez, samo su užasni ti odnosi prema ljudima, kako prema Slavku tako mislim i sad prema Milenku.
A i ovo da je sam dao ostavku, nije vjerovatno u subotu dao i oni za tri dana našli novog. Garant se za ovog pripremao teren, i kad je ovaj to vidio/skontao dao ostavku.
Uglavnom, po meni je ovo dobar potez, samo su užasni ti odnosi prema ljudima, kako prema Slavku tako mislim i sad prema Milenku.
Valjda se Nalic zadrzi duze od svojih prethodnika ,da mu se dovedu igraci koje on zeli i da mu se niko ne mijesa u posao.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ukratno, zlatan kaze da ce strucni stab ostati isti (ukoliko to oni zele), da ce se on prilagodit ekipi i da ce sloboda igrat onako kako moze, a ne onako kako bi on volio, jer je za tako nesto potrebno da on selektuje ekipu, odradi pripreme itd, sto je i logicno
senco kaze da su oni trazili novog trenera otkako je admir smajic otisao i da su pustili milenka i njegove saradnike da rade dok ne pronadju novog trenera, sto se desilo sada...
senco kaze da su oni trazili novog trenera otkako je admir smajic otisao i da su pustili milenka i njegove saradnike da rade dok ne pronadju novog trenera, sto se desilo sada...
-
- Kontakt:
Neophodno je podržati Nalica, ne dozvoliti da par poraza nesto promijeni. Tu navijaci moraju dati najveci doprinos. Osigurati covjeku uslove ako ima viziju o radu kroz godine. A i nastaviti borbu za uredjenje kluba
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Konacno "pismen" trener
Prica sta treba a ne a bi volili cuti a na sta ce izac vidjecemo.
Podrska Nalicu
P.s samo nedaj da ti se mjesaju i kroje ekipu

Prica sta treba a ne a bi volili cuti a na sta ce izac vidjecemo.
Podrska Nalicu

P.s samo nedaj da ti se mjesaju i kroje ekipu

Prvo za tebe opet si glup kao tvoji komentari. Drugo dugo se nisam nacitao tolino nebuloza oko Naića. Sta je dobro sa Nalićem . To će dovest ko TRENER investitra, za 1000 km nekog igraca lik bio u strucnom stabu U-19 šest utakmica i trener cetvoriligasa. Volio bi da uspije ali skeptik sam.Penaltiky je napisao/la:Pa ti sjediš u VIP loži reci to gore ljudima ne nama.xeksor je napisao/la:Pa Jaci je Braco iz Vrbanjuse. Kakav Nalić . Ovdje ljudi misle ako je neko svjetski igrac onda je i vrhunski trener. Lik vodio cetvoriligasa i odmah kod nas. Fujj ....pa dokle ovo ide vise.
-
- Kontakt:
Lijepo je imati i skeptika u ekipi pozitivna kritika je uvijek dobrodosla kao korektor rada postojece garniture.
Ali mora dolaziti iz srca i mora biti ljubavi
Ali mora dolaziti iz srca i mora biti ljubavi
Kakve veze ima da li je trenirao neku ekipu, bitna je strucnost i karizma.....to Adzem, Mulalic, Dudic i ostali pocetnici imali neki CV. Ovaj momak im moze drzati predavanja o fudbalu, momak se educirao po svijetu a ne po jablanickim kafanama.....Otac mu legenda kluba, momak ima rezultat sa mladom reprezentacijom Svedske, ko to od mladjih trenera u BIH ima takav CV, ako nista bar zna sloziti recenicu za razliku od onih karikatura od trenera tipa Adzem, Mulalic i drugih....
. Eto trebali su dovesti Ibrakovica da igramo napadacki fudbal ili nekog drugog Krcmarevica, yebiga imaju iskustva u lafini kao 90 % trenera PL BiH. Bar sam siguran da mu niko nece krojiti prvih 11, mozda mu mogu suflirati za nekog da bude medju 18
.

🔴⚫️
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Najbolje od svega je sto mu je Mujkanovic zatvorio vrata guzi*om, a ne Sloboda, tako da kad Mujkan ode mislim da nece biti problema s njim. I ja sam to odmah pisao kada su ga izradili, prvo nehumano uradjeno, drugo covjek nas je spasio ispadanja, tako da se nadam njegovom povratku nekad na Tusanj jer je bio predan poslu 100% i nisu mu dovodili igrace drugi, zato je i otjeran.Beduin je napisao/la:Nalic moze donjeti Slobodi jedan novi, moderniji nivo trenjiranja i fudbala, ime je koje moras respektovati i od toga moze i Sloboda profitirati. Ali je pitanje koliku slobodu u odlucivanju ce imati, koliko vremena ce dobiti da uigra tim i dovede igrace koje on zeli, jer su ovo sve tudji igraci (iako ne tako losi). Neka mu je sretno i nadam se da ce ovaj potez dovesti i publiku na stadion barem trenutno, dok se i sam tim poslozi. Hajmo sad i po Barbareza.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.