Pa ti sjediš u VIP loži reci to gore ljudima ne nama.xeksor je napisao/la:Pa Jaci je Braco iz Vrbanjuse. Kakav Nalić . Ovdje ljudi misle ako je neko svjetski igrac onda je i vrhunski trener. Lik vodio cetvoriligasa i odmah kod nas. Fujj ....pa dokle ovo ide vise.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Nalic je za Nijemce na SP radio analizu Svedske. Slabo cijenjen u svijetu fudbala. Jos ako nam nekog investitora nadje, top
Niko, niko, samo Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj potez Slobode je sigurno lose sjeo ali navijacima Tuzla City-a. Svakog ostalog treba radovati.
Sloboda je dobila Evropskog covjeka na klupi, samo je potrebno dati mu vrijeme i upoznati ga sa situacijom.
Najlakse je na svaku zivu prosipati negativu. Ne moze nista preko noci, ovom covjeku treba dati dvije godine, par prelaznih, slobodu oko odlucivanja sa igracima.
Sloboda je dobila Evropskog covjeka na klupi, samo je potrebno dati mu vrijeme i upoznati ga sa situacijom.

Najlakse je na svaku zivu prosipati negativu. Ne moze nista preko noci, ovom covjeku treba dati dvije godine, par prelaznih, slobodu oko odlucivanja sa igracima.
8.6.2018 smijenje Slavko Petrovic covjek koji nas je doveo do opstanka,a onda ga naslijedjuju Smajic i Milenko..
13.7.2018 odlazi Admir Smajic zbog "bolova u ledjima"
31.7.2018 smijenjen Milenko,dolazi Nalic..
U kratkom vremenskom periodu ostali smo bez covjeka koji nas je spasio od ispadanja,dovodi se tim menadzer koji je imao neku svoju viziju (veci posjed lopte,bez iskusnog napadaca),odlazi zbog vec navedenog,Milenko ostaje sam i on danas smijenjen nakon samo dva kola u ligi,a dolazi sin legende,koji nema bas potrebnog iskustva barem meni.
Slicno se desava u raspalom NJUO,Bony i Menprom se oglasavali,posljednjih mjeseci ih nema nigdje,povukli se u stranu kako se moglo procitat,klub vodi Mujkanovic kojem je davno istekao mandat,skupstine kluba nema.
13.7.2018 odlazi Admir Smajic zbog "bolova u ledjima"
31.7.2018 smijenjen Milenko,dolazi Nalic..
U kratkom vremenskom periodu ostali smo bez covjeka koji nas je spasio od ispadanja,dovodi se tim menadzer koji je imao neku svoju viziju (veci posjed lopte,bez iskusnog napadaca),odlazi zbog vec navedenog,Milenko ostaje sam i on danas smijenjen nakon samo dva kola u ligi,a dolazi sin legende,koji nema bas potrebnog iskustva barem meni.
Slicno se desava u raspalom NJUO,Bony i Menprom se oglasavali,posljednjih mjeseci ih nema nigdje,povukli se u stranu kako se moglo procitat,klub vodi Mujkanovic kojem je davno istekao mandat,skupstine kluba nema.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- tuzlak1987
- Kontakt:

Bosnjakovic je sam dao ostavku.
Prvi sere o Nalicu a pojma nema ko je koliko je strucan i koliko veza ima, drugi sere hari lik koji ne bi znao gdje je Tusanj da se ne vide reflektori.
-
- Kontakt:
znas li za pocetak koliko igraca se moze prijaviti za jednu utakmicu? bez guglanja molim!xeksor je napisao/la:Pa Jaci je Braco iz Vrbanjuse. Kakav Nalić . Ovdje ljudi misle ako je neko svjetski igrac onda je i vrhunski trener. Lik vodio cetvoriligasa i odmah kod nas. Fujj ....pa dokle ovo ide vise.
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Gdje si pametni skontao da se.rem o Nalicu,samo sam napisao da nema potrebnog iskustva,jel ti znas citat ?? i po tebi je sve ovo normalno sto se desava sto za mjesec i par dana ovolike promjene u strucnom stabu kluba?75000 je napisao/la:Prvi sere o Nalicu a pojma nema ko je koliko je strucan i koliko veza ima, drugi sere hari lik koji ne bi znao gdje je Tusanj da se ne vide reflektori.
-
- Kontakt:
ha neka su tektonska pomjeranja, ja bi volio da je u pozitivnom smjeru.
ako je na fonu onoga sto je makabi pricao dobro i jest, a ako ce opet bit neka maska tipa njuo **** ga.
vrijeme ce kazati, dotad dobrodoso sefe
ako je na fonu onoga sto je makabi pricao dobro i jest, a ako ce opet bit neka maska tipa njuo **** ga.
vrijeme ce kazati, dotad dobrodoso sefe

- tuzlak1987
- Kontakt:
Mora se vrsiti promjena trenera, realno sam Bosnjakovic ne bi mogao da nam obezbjedi opstanak, bolje je na vrijeme nego cekati da pogubi konce. Ovo je liga 12 nema vise naivnih ekipa.
jbt dobar Šveđanima,cijenjen u Evropi samo nama nevalja
Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 31 jul 2018, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
prije svega, mnogo jadan potez senada mujkanovica da smijeni milenka bosnjakovica kao sefa strucnog staba, covjek to nije zasluzio, apsolutno ne postoji niti jedan jedini razlog za tako nesto! milenko jeste guster na nivou premijer lige, no niko sa sigurnoscu nije mogao tvrdit nista kad je on u pitanju, niti da ce biti dobar, niti da ce biti los, al je zasluzio sansu, tj. vrijeme, jer vrijeme je oduvijek bilo najbolji pokazatelj
milenko je, bar ja tako smatram, na osnovu njegove price, pokazao da ima ideju i to mi se dopalo, dva kola su prosla i igrali smo otvoren, napadacki fudbal, bas kao sto je i rekao, cak je i sam buco rekao da polako primjenjuju na tekmama ono sto rade na treninzima, pohvalio je i atmosferu u svlacionici itd... problemi koje je milenko imao su ti da ekipa nije spremna u potpunosti, kao i to da je (bila) nekompletna, a uz malo srece mogli smo imati 4 boda iz ova 2 kola
zlatan nalic kao sef strucnog staba je odlican izbor, iako je i on guster na ovom nivou, no za njega smatram da je neko s progresivnim razmisljanjem, a kao sto sam ranije i rekao, sigurno je dosta toga naucio i od svog oca, rahmetli mesuda nalica, a ima i odredjeno iskustvo, sto mu je, pretpostavljam pomoglo... niko sa sigurnoscu ne moze tvrdit kako ce stvari funkcionisat, no vjerujem u zlatana nalica i vjerujem da ce imat podrsku tusanjskih tribina i navijaca slobode, i zbog svog rahmetli oca, i zbog njega samog, jer je cijenjen i postovan covjek
milenko je, bar ja tako smatram, na osnovu njegove price, pokazao da ima ideju i to mi se dopalo, dva kola su prosla i igrali smo otvoren, napadacki fudbal, bas kao sto je i rekao, cak je i sam buco rekao da polako primjenjuju na tekmama ono sto rade na treninzima, pohvalio je i atmosferu u svlacionici itd... problemi koje je milenko imao su ti da ekipa nije spremna u potpunosti, kao i to da je (bila) nekompletna, a uz malo srece mogli smo imati 4 boda iz ova 2 kola
zlatan nalic kao sef strucnog staba je odlican izbor, iako je i on guster na ovom nivou, no za njega smatram da je neko s progresivnim razmisljanjem, a kao sto sam ranije i rekao, sigurno je dosta toga naucio i od svog oca, rahmetli mesuda nalica, a ima i odredjeno iskustvo, sto mu je, pretpostavljam pomoglo... niko sa sigurnoscu ne moze tvrdit kako ce stvari funkcionisat, no vjerujem u zlatana nalica i vjerujem da ce imat podrsku tusanjskih tribina i navijaca slobode, i zbog svog rahmetli oca, i zbog njega samog, jer je cijenjen i postovan covjek
ko "prvi" sam mislio na lika sa vip kartom, a sa tobom ne bi u diskusije ne ides na utakmice.harry_90 je napisao/la:Gdje si pametni skontao da se.rem o Nalicu,samo sam napisao da nema potrebnog iskustva,jel ti znas citat ?? i po tebi je sve ovo normalno sto se desava sto za mjesec i par dana ovolike promjene u strucnom stabu kluba?75000 je napisao/la:Prvi sere o Nalicu a pojma nema ko je koliko je strucan i koliko veza ima, drugi sere hari lik koji ne bi znao gdje je Tusanj da se ne vide reflektori.
ako je to istina, povlacim ono sto sam rekao, mada ne znam zasto bi milenko podnio ostavku...tuzlak1987 je napisao/la:Bosnjakovic je sam dao ostavku.
Ne bih ni ja sa tobom u diskusiju,jer ocigledno smeta kad se napise nesto realno,onako kako jest,meni je bar nelogicno da se toliko trenera promjeni u kratkom vremenskom roku,al tebi je ok..75000 je napisao/la:ko "prvi" sam mislio na lika sa vip kartom, a sa tobom ne bi u diskusije ne ides na utakmice.harry_90 je napisao/la:Gdje si pametni skontao da se.rem o Nalicu,samo sam napisao da nema potrebnog iskustva,jel ti znas citat ?? i po tebi je sve ovo normalno sto se desava sto za mjesec i par dana ovolike promjene u strucnom stabu kluba?75000 je napisao/la:Prvi sere o Nalicu a pojma nema ko je koliko je strucan i koliko veza ima, drugi sere hari lik koji ne bi znao gdje je Tusanj da se ne vide reflektori.
- tuzlak1987
- Kontakt:
"Stručnom štabu sam već ranije najavio ostavku, čak i u slučaju pobjede u Ugljeviku. Ovako smo remizirali, ja odlazim a isto bi bilo i da smo savladali Zvijezdu 09", zaključio je sada već bivši trener Slobode Milenko Bošnjaković.Chinaglia je napisao/la:ako je to istina, povlacim ono sto sam rekao, mada ne znam zasto bi milenko podnio ostavku...tuzlak1987 je napisao/la:Bosnjakovic je sam dao ostavku.
Mada se slazem da svakom treneru treba dati vrijeme ali hajde sad budi pametan, najgori je scenarij da imas trenera i pustis ga da radi ali nema bodova. Ova nasa sugava liga gdje samo bjezis od opstanka, a ostalo sta bude. Na ovu Ligu 12 mislim gdje nemas prostora da guras mlade igrace i drzis trenera par godina jer si uvijek na ivici, pogotovo onih zadnjih 5 kola kada je sve namjesteno.
Da hoce ovaj Nalic nas dovesti u mirnije vode pa da onda od januara moze raditi lagano. Idealno je da se obezbjedis na jesen i ne strahujes.
Volio bih da ima te solidne rezultate samo kako bi se zadrzao i naredne godine jer nema rezultata preko noci. Samo da mu dobro krene i da onda uprava ne bude glupa i zadrzi ga sto vise.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 31 jul 2018, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
malo drugaciji intervju na klix-utuzlak1987 je napisao/la:
Milenko je imao iskustva inace....harry_90 je napisao/la:Gdje si pametni skontao da se.rem o Nalicu,samo sam napisao da nema potrebnog iskustva,jel ti znas citat ?? i po tebi je sve ovo normalno sto se desava sto za mjesec i par dana ovolike promjene u strucnom stabu kluba?75000 je napisao/la:Prvi sere o Nalicu a pojma nema ko je koliko je strucan i koliko veza ima, drugi sere hari lik koji ne bi znao gdje je Tusanj da se ne vide reflektori.
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919
FK Sloboda Tuzla since 1919
Sve u svemu, ne znam koliko je dobro ovakvo mijenjanje trenera. Nisu usvojili zamisli i taktiku Bošnjakovića, sad dolazi Naliceva filozofija.Petrović, koji je svojevremeno vazio za top trenera je jedva izgurao, i sta sad tu moze Nalic (ovako kasno). Svaka cast Nalicu, ali trebali su ga se sjetiti ranije . . .
-
- Kontakt:
sve u svemu ovaj izlgeda nije ni imo pojma da je dobio nogu.
ne valja to za klub tako iz crnjaka u crnjak.
Uprava napolje!!!
ne valja to za klub tako iz crnjaka u crnjak.
Uprava napolje!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.