Ko to dolazi na mjesto predsjednika?MakabiTuzla je napisao/la:Ma Senad je bivsi, pitanje je to vremena. Gotov je. A evo i Seljo je nakon 2 kola promijenio trenera, necemo biti najveci cigani ako otjeramo Milenka
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Jest malo sutra bivsi kad je vidio oko procenata iz prodaje igraca nece sigurno oticMakabiTuzla je napisao/la:Ma Senad je bivsi, pitanje je to vremena. Gotov je. A evo i Seljo je nakon 2 kola promijenio trenera, necemo biti najveci cigani ako otjeramo Milenka
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A i dobro mu ide i iznamljivanje stanova !! Jeb' ti to !!DamirT je napisao/la:Jest malo sutra bivsi kad je vidio oko procenata iz prodaje igraca nece sigurno oticMakabiTuzla je napisao/la:Ma Senad je bivsi, pitanje je to vremena. Gotov je. A evo i Seljo je nakon 2 kola promijenio trenera, necemo biti najveci cigani ako otjeramo Milenka
Alispahić: Zvijezda 09 je arhivirana, okrećemo se Sarajevu
Nakon poraza na Tušnju od Zrinjskog na otvaranju sezone izabranici Milenka Bošnjakovića stigli su do prvog boda u Ugljeviku.
Povela je domaća Zvijezda 09 i činilo se da će Sloboda ponovo ostati kratkih rukava, no u nastavku su gosti iz Tuzle zaigrali bolje i na kraju su zasluženo stigli do boda.
Jedini pogodak za Slobodu postigao je Muharem Ćivić i to nakon asistencije iskusnog Mehmeda Alispahića koji je za SportSport.ba govorio o utakmici u Ugljeviku.
"Nakon domaćeg poraza od Zrinjskog može se reći da smo bili pod malim pritiskom. Trebao nam je pozitivan rezultat u Ugljeviku i iako ostaje žal za pobjedom, dobro je što nismo poraženi. Raduje me što smo se uspjeli vratiti nakon rezultatskog deficita i mislim da to nešto govori. Ima ova ekipa karakter i vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu izgledati sve bolje", govori Alispahić i dodaje:
"Imali smo i peh zbog rane povrede Terzića, no na kraju je ispalo sve kako treba. "Mali" Beganović je odigrao kvalitetno, pokazao je da se na njega može ozbiljno računati i mislim da je i to još jedan veliki plus iz utakmice u Ugljeviku. Ima u Slobodi mladih igrača pred kojima je svijetla budućnost, a na nama iskusnijim je da im pomognemo u tom njihovom fudbalskom odrastanju."
Alispahić je u redove Slobode stigao iz Šibenika i kako kaže u Tuzli se osjeća fenomenalno.
"Pozitivno sam iznenađen, osjećam se kao da u Tuzli živim već 20 godina. Lijep grad, ljudi su pozitivni i mislim da nisam pogriješio kada sam izabrao Slobodu. Vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje te da ćemo u budućnosti, kako mi igrači tako i naši navijači, imati mnogo razloga za slavlje", ističe Alispahić.
U 3. kolu Sloboda će na Tušnju odmjeriti snage sa Sarajevom.
"Zvijezda 09 je arhivirana, okrećemo se Sarajevu. Još jedan težak meč je pred nama. Sarajevo je u Evropi kao i protiv Mladosti pokazalo snagu i sigurno će biti ozbiljan faktor u borbi za sami vrh. Očekujem dobru utakmicu u kojoj će pobijediti ona ekipa koja to bude više željela, a vjerujem da ćemo to biti mi. Potrebna će nam biti i podrška s tribina pa ovim putem pozivam navijače da ispune tribine stadiona Tušanj te da u pravom smislu budu naš dvanaesti igrač", zaključio je Alispahić
Nakon poraza na Tušnju od Zrinjskog na otvaranju sezone izabranici Milenka Bošnjakovića stigli su do prvog boda u Ugljeviku.
Povela je domaća Zvijezda 09 i činilo se da će Sloboda ponovo ostati kratkih rukava, no u nastavku su gosti iz Tuzle zaigrali bolje i na kraju su zasluženo stigli do boda.
Jedini pogodak za Slobodu postigao je Muharem Ćivić i to nakon asistencije iskusnog Mehmeda Alispahića koji je za SportSport.ba govorio o utakmici u Ugljeviku.
"Nakon domaćeg poraza od Zrinjskog može se reći da smo bili pod malim pritiskom. Trebao nam je pozitivan rezultat u Ugljeviku i iako ostaje žal za pobjedom, dobro je što nismo poraženi. Raduje me što smo se uspjeli vratiti nakon rezultatskog deficita i mislim da to nešto govori. Ima ova ekipa karakter i vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu izgledati sve bolje", govori Alispahić i dodaje:
"Imali smo i peh zbog rane povrede Terzića, no na kraju je ispalo sve kako treba. "Mali" Beganović je odigrao kvalitetno, pokazao je da se na njega može ozbiljno računati i mislim da je i to još jedan veliki plus iz utakmice u Ugljeviku. Ima u Slobodi mladih igrača pred kojima je svijetla budućnost, a na nama iskusnijim je da im pomognemo u tom njihovom fudbalskom odrastanju."
Alispahić je u redove Slobode stigao iz Šibenika i kako kaže u Tuzli se osjeća fenomenalno.
"Pozitivno sam iznenađen, osjećam se kao da u Tuzli živim već 20 godina. Lijep grad, ljudi su pozitivni i mislim da nisam pogriješio kada sam izabrao Slobodu. Vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje te da ćemo u budućnosti, kako mi igrači tako i naši navijači, imati mnogo razloga za slavlje", ističe Alispahić.
U 3. kolu Sloboda će na Tušnju odmjeriti snage sa Sarajevom.
"Zvijezda 09 je arhivirana, okrećemo se Sarajevu. Još jedan težak meč je pred nama. Sarajevo je u Evropi kao i protiv Mladosti pokazalo snagu i sigurno će biti ozbiljan faktor u borbi za sami vrh. Očekujem dobru utakmicu u kojoj će pobijediti ona ekipa koja to bude više željela, a vjerujem da ćemo to biti mi. Potrebna će nam biti i podrška s tribina pa ovim putem pozivam navijače da ispune tribine stadiona Tušanj te da u pravom smislu budu naš dvanaesti igrač", zaključio je Alispahić
-
- Kontakt:
Polako, daska je nasapunjana. Skupstina koje se necemo stiditi se vec nazire, samo da se krene. Ali da ne trosimo vrijeme na njega, nije vrijedan. Za Sarajevo se moramo malo drugacije postaviti, ali mislim da je ovo tacka preokreta. Ako od postojecih igraca, a ima ih dovoljno, sastavi dobrih 11, mozemo do pobjede. Onda ide "domaca" protiv SH, tu se mi moramo pokazati i napuniti stadion.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Sad nek rade sta hoce poravnio sam vala.
Prohujalo s vihorom
Prohujalo s vihorom
-
- Kontakt:
E moj makabi daj boze da pola od toga sto ti pricas bude, ali mislim da ovdje i najveci optimisti ne mogu vise povjerovati da bi konacno moglo doci do promjena, kako u skupstini tako i na predsjednickoj funkciji
-
- Kontakt:
Nema promjena bez znacajnijih ulaganja. Nema ulaganja bez promjene statuta.
Nema promjene statuta bez volje.
Nema volje bez finansija. Krug zatvoren.
Nema promjene statuta bez volje.
Nema volje bez finansija. Krug zatvoren.
-
- Kontakt:
Nije krug zatvoren, u skupštini ce biti ljudi koje ne impresioniraju misici u lozi, koji ce vratiti vjeru u Klub. Ti misici su misevi naspam ljudi koji dolaze. Ljudi koji se ne loze na spiku, vec zele klub klubom. Klinac ce iko to osporiti. A onda mozemo ocekivati napredak. Sloboda ce vrlo brzo biti Klub kakav prizeljkujemo.
-
- Kontakt:
Hajde de vidjecemo.
Samo da ne bude koji vec 11ti 12ti deja vu
Samo da ne bude koji vec 11ti 12ti deja vu
Zasto bi dao na ruke Saidu trutu 130K i najjacu platu u Slobodi a da namjerava ici? Nije lud, tegla meda jos otvorena i to u njegovim šapamaDamirT je napisao/la: Jest malo sutra bivsi kad je vidio oko procenata iz prodaje igraca nece sigurno otic

- hule_barca
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto ti ocit primjer neznanja ili tala, Saida ne trebas ni dovoditi da igra za 500 KM jer vise ne moze pruziti, ali to su talovi. Odbijam da povjerujem da neko u klubu ima toliko nisko znanje o fudbalu.
Eto nam Nalica! Neka mu je sretno!
Eto nam Nalica! Neka mu je sretno!

-
- Kontakt:
Dzaba ce potrošiti Nalica. Vizija kao kod zlatne ribice
Ma nema veze da vidimo kakav ce bit Nala ionako Sloboda dugo vremena ne djeluje kao ozbiljan klub nazalost.MakabiTuzla je napisao/la:Dzaba ce potrošiti Nalica. Vizija kao kod zlatne ribice
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
ovo sam i ja odmah pomislio ha su pocela ta govorkanja oko nalica.MakabiTuzla je napisao/la:Dzaba ce potrošiti Nalica. Vizija kao kod zlatne ribice
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Steta zbog Milenka, prvo sto ga izradi onaj sup*k pa ode pred sezonu, a bilo je i za ocekivati da i on ode sad. Vjerujem da covjek zivi za Slobodu, ali eto valjda nakupi boljeg iskustva i preuzme neki ozbiljniji klub.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
-
- Kontakt:
treba sad izac i otvoreno rec sve sta je i kako je bilo. zbog slobode.
Pa Jaci je Braco iz Vrbanjuse. Kakav Nalić . Ovdje ljudi misle ako je neko svjetski igrac onda je i vrhunski trener. Lik vodio cetvoriligasa i odmah kod nas. Fujj ....pa dokle ovo ide vise.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.