Hvala brateAzpi je napisao/la:7 ima na SKLjoZee je napisao/la:U koliko sati je revans ?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hvala brateAzpi je napisao/la:7 ima na SKLjoZee je napisao/la:U koliko sati je revans ?
Mislim da ovo nije daleko od istine. Vec davno se govorilo spic.plavousrcu je napisao/la:Zajmovic je spic i ne treba ga na krilo stavljati. Neka Krpica ima ko zamijeniti.
Daj Boze!LjoZee je napisao/la:Sinan saznaje da Zakaric ode sutra put Beograda. Nama 200k eura.
Ma smrdi ovo dosta, frajer kao dade ostavku nakon 1 izgubljene u ligi i poraza protiv objektivno jačeg protivnika u evropi. I sad odjednom eto neko mora preuzeti odgovornost za taj "nezapamćeni katastrofalni niz od čak 2 izgubljene utakmice".Virtu4l je napisao/la:Sve je stalo u dvije rečenice.braco je napisao/la: Ponovo stara taktika, kad otjeraš nekog trenerskog polovnjaka iz Srbije ili Slovenije dovedi nekog Željinog vojnika neka bude štit za one koje srljaju iz greške u grešku. Onda za po godine ko kera nabij nogom i tog Željinog vojnika kojeg si postavio da ti bude štit.
Sada su otišli korak dalje, pa su Krčmareviću dali instrukcije šta da govori na pressu, a on je uredno ispoštovan po ugovoru. Ono, svakako ideš, pružićemo ti šansu da sam daš ostavku, ispoštovaćemo sve iz ugovora, dobićeš lovu i pali. A mi? Mi ćemo uraditi ono što si ti iznad napisao, dovešćemo vatrogasca, ovaj put će to biti onaj ko je već par puta gasio požar, i idemo ispočetka.
Ovo prelazi sve granice, iako sam mislio da smo ih već odavno prešli. Sa Odom ćemo pokušati da igramo lijep fudbal, djeca će dobiti šansu, i to je to... šta će biti na kraju? Mislim da niko ne zna.
Molim te Boze da ovo nije tacno.
Treba otpisati par truhlih jabuka, a većina zna ko su.MocMahale444 je napisao/la:Napisao je neko da su igraci razmazeni, ovdje ga napali da je lobotomac. Jos dok je Adzem bio kaze sta su njemu radili.
Zbog njihovih smicalica mi ostajemo bez titule. Dodaj sudiju AB i Misketa (navodno po ljudima na iBernetu) koji sastavlja ekipu nakon sto mu se ovi pozale.
Trebaju Odi pomocnici a ne Zeba i kakrocH Karic nabijem ga na napojnu.Rokoko87 je napisao/la:Treba otpisati par truhlih jabuka, a većina zna ko su.MocMahale444 je napisao/la:Napisao je neko da su igraci razmazeni, ovdje ga napali da je lobotomac. Jos dok je Adzem bio kaze sta su njemu radili.
Zbog njihovih smicalica mi ostajemo bez titule. Dodaj sudiju AB i Misketa (navodno po ljudima na iBernetu) koji sastavlja ekipu nakon sto mu se ovi pozale.
Ne bi se trebalo dopustiti da oni isprate i Odu...
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Lokomotifa i 32 gosta.