Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Yebo li ih on viseOsim13 je napisao/la:Otjeraće nam Misketa![]()
**** ih on sve u supak. Jedini razlog zbog kojeg nece da da ostavku je zato jer je posudio svoje pare i ceka od evrope da bi mogo povratit novac uz naravno 7 % kamateOsim13 je napisao/la:Otjeraće nam Misketa![]()
E moj iRfo kakav si ti papak, al eto, pa da nije bilo Gospodina Misketa mi bi jos imali najgori stadion na svijetu, zato lijepo spavaj i manje pricaj kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavairfo je napisao/la:**** ih on sve u supak. Jedini razlog zbog kojeg nece da da ostavku je zato jer je posudio svoje pare i ceka od evrope da bi mogo povratit novac uz naravno 7 % kamateOsim13 je napisao/la:Otjeraće nam Misketa![]()
Sahranit ce jadnog čovjeka ,nije on za ovogaOsim13 je napisao/la:Moj Oda, ne daj papcima da te zajebavaju
Miske povedi nas!scootzzZzTM87 je napisao/la:E moj iRfo kakav si ti papak, al eto, pa da nije bilo Gospodina Misketa mi bi jos imali najgori stadion na svijetu, zato lijepo spavaj i manje pricaj kuknjava kuknjava kuknjava kuknjavairfo je napisao/la:**** ih on sve u supak. Jedini razlog zbog kojeg nece da da ostavku je zato jer je posudio svoje pare i ceka od evrope da bi mogo povratit novac uz naravno 7 % kamateOsim13 je napisao/la:Otjeraće nam Misketa![]()
braco je napisao/la: Ponovo stara taktika, kad otjeraš nekog trenerskog polovnjaka iz Srbije ili Slovenije dovedi nekog Željinog vojnika neka bude štit za one koje srljaju iz greške u grešku. Onda za po godine ko kera nabij nogom i tog Željinog vojnika kojeg si postavio da ti bude štit.
Bio bih licemjeran kada bih rekao da Željo nije veliki klub. Na ovaj stadion kada dođe Real Madrid očekivati je da se pobijedi jer je dovoljno veliki klub. Nisam imao ni najmanji ekces, bio je tu manji verbalni sukob. Možda je dečko dio opozicije, ali ovaj predsjednik je dovoljno jak.
O pojačanjima
"Čurjurića sam ja lično odobrio, Bakrača sam također znao.
Hoće li tražiti otpremninu?
"Ne, samo ono što sam zaradio. Imam po ugovoru neka prava na još, ali ne bih imao obraza to da tražim.