FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Adzem mora igrati.Koji su ga djavo dovodili onda.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Sad me strah samo da ne bude debakla protiv Sarajeva,a mozda ce iskoristit njihov umor.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu mi jasne ove kritike za Prsesa, prvi ga ja pljujem godinama ali je ova prva dva kola bolji od onih od kojih se ocekivalo da nose igru.
Salihovic je amater. Ne mozes ga se rjesiti nema sanse, momak dobija petu sansu nakon sto je cetiri prokockao. Uvjek se nesto desi da igra ili se povrijede tri stopera ili se Husara posvadja sa upravom ili nesto trece. Hvala braci ali ako se ovaj trudi oko kluba ne znaci da ovom drugom klub treba biti babovina.
Smajic je ocito zafrkao za stopera i napadaca pa otisao. Ili je bila fora da maksimalno isforsiraju Smajica pa prodavali pricu da nam ne treba napadac ali skontali da tako ne moze.
Uglavnom nije da smo bolje ocekivali kada ti je sportski direktor Karic, dovoljno je pogledati kako smo prosli proslo ljeto. Sada se bar korekcija napravila pa su tu Zukic i Ignjatovic. Samo onda jos nedostaje Muminovic. Terzic je ili totalno nespreman ili sabotira tako da nije steta izgraditi Beganovica.
Bosnjakovic sa njima po citav dan, a nije skontao da Alispahic i Said ne mogu zajedno. Jos ga zavarao 0:1 protiv Zrinjskog pa izasao sa istom postavom. I onda se ocito pokazalo da Said koliko god je ime ne moze, a Livancic puno zuji malo meda nosi. I tako ti njega gledas prvo poluvrijeme i ekipa ne moze nista. Ode ti 45 minuta gdje si mogao zabiti jedan gol i uzeti 3 boda.
Za Hadzanovica, Barabana, Vasiljevica nemam sta negativno reci, ljudi su pojacanja.
Daj:
-----------------------------------------------------Vuklis------------------------------------------------------
Beganovic-------------------Ignjatovic--------------------------Vasiljevic--------------------------Ivetic
-------------------------------Hadzanovic-------------------------Prses-------------------------------------
Baraban------------------------------------------Alispahic----------------------------------------------x---
----------------------------------------------------Zukic------------------------------------------------------
Na krilo Piric, Hodzic, Omerovic..imas niz opcija sa igracima koji mogu bar odraditi trkacki dobro. Gdje je onaj Music, frajer se ne spominje ima dva mjeseca?
Koliko bespotrebnih igraca, a kada treba ko uci nemas 12-13. Pocevsi od onog malog Karlosa, mada vise nije ni mali sada je vec odrasli covjek.
Koliko sam izbrojao mi imamo 31 igraca trenutno, a pola ih ne smijes ubaciti pola sata da odigraju bojis se usrati ce nesto
(DENIS KARIC!)
Salihovic je amater. Ne mozes ga se rjesiti nema sanse, momak dobija petu sansu nakon sto je cetiri prokockao. Uvjek se nesto desi da igra ili se povrijede tri stopera ili se Husara posvadja sa upravom ili nesto trece. Hvala braci ali ako se ovaj trudi oko kluba ne znaci da ovom drugom klub treba biti babovina.
Smajic je ocito zafrkao za stopera i napadaca pa otisao. Ili je bila fora da maksimalno isforsiraju Smajica pa prodavali pricu da nam ne treba napadac ali skontali da tako ne moze.
Uglavnom nije da smo bolje ocekivali kada ti je sportski direktor Karic, dovoljno je pogledati kako smo prosli proslo ljeto. Sada se bar korekcija napravila pa su tu Zukic i Ignjatovic. Samo onda jos nedostaje Muminovic. Terzic je ili totalno nespreman ili sabotira tako da nije steta izgraditi Beganovica.
Bosnjakovic sa njima po citav dan, a nije skontao da Alispahic i Said ne mogu zajedno. Jos ga zavarao 0:1 protiv Zrinjskog pa izasao sa istom postavom. I onda se ocito pokazalo da Said koliko god je ime ne moze, a Livancic puno zuji malo meda nosi. I tako ti njega gledas prvo poluvrijeme i ekipa ne moze nista. Ode ti 45 minuta gdje si mogao zabiti jedan gol i uzeti 3 boda.
Za Hadzanovica, Barabana, Vasiljevica nemam sta negativno reci, ljudi su pojacanja.
Daj:
-----------------------------------------------------Vuklis------------------------------------------------------
Beganovic-------------------Ignjatovic--------------------------Vasiljevic--------------------------Ivetic
-------------------------------Hadzanovic-------------------------Prses-------------------------------------
Baraban------------------------------------------Alispahic----------------------------------------------x---
----------------------------------------------------Zukic------------------------------------------------------
Na krilo Piric, Hodzic, Omerovic..imas niz opcija sa igracima koji mogu bar odraditi trkacki dobro. Gdje je onaj Music, frajer se ne spominje ima dva mjeseca?

Koliko bespotrebnih igraca, a kada treba ko uci nemas 12-13. Pocevsi od onog malog Karlosa, mada vise nije ni mali sada je vec odrasli covjek.
Koliko sam izbrojao mi imamo 31 igraca trenutno, a pola ih ne smijes ubaciti pola sata da odigraju bojis se usrati ce nesto

Hodzica na krilo, mlad brz prodoran, a uz to je naše dijete koje treba forsirati da se proda. Ne vidim razloga da se forsira Livancic koji u dva kola odigrao samo solidno tj prolazna dvojka. Možda ga vratiti na beka ili sl.
Vidović treba da igra jer mi moramo centralnog napadača imati koji je jak i spreman, Smajic i ako se vrati može iza napadača biti. Ignjatovic I Vasiljevic u paru na gostujućim utakmicama jer su oba visoki manje brzi. Adzema probati isto tako. S golmanima je belaj očigledno i ovaj go sto smo promili bi dobar golman branio bez problema.
Sad je kadar takav kakav je, boljeg nemamo i mora se izvuci maksimum. Zadnjih pola sata odmoran svjež Said bi napravio prevagu 100% posebno slobodne udarce i kornere. Prses pokretljiviji i konkretniji.
Velika šteta sto juce nismo dobili, bolji smo za klasu od njih i ovakvi kakvi smo sad nespremni i tanki.
Vidović treba da igra jer mi moramo centralnog napadača imati koji je jak i spreman, Smajic i ako se vrati može iza napadača biti. Ignjatovic I Vasiljevic u paru na gostujućim utakmicama jer su oba visoki manje brzi. Adzema probati isto tako. S golmanima je belaj očigledno i ovaj go sto smo promili bi dobar golman branio bez problema.
Sad je kadar takav kakav je, boljeg nemamo i mora se izvuci maksimum. Zadnjih pola sata odmoran svjež Said bi napravio prevagu 100% posebno slobodne udarce i kornere. Prses pokretljiviji i konkretniji.
Velika šteta sto juce nismo dobili, bolji smo za klasu od njih i ovakvi kakvi smo sad nespremni i tanki.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Ne znam ja sam dojma ako hoce Saida da gura od pocetka onda mora poceti sa Hadzanovicem i Civicem da nadoknade Saidovo hodanje, jer vidjelo se juce nakon ulaska Civica da on i Hadzanovic su pojeli jednostavno pretrcali sve zivo i stizali. Hadaznovic zaista extra fudbaler i pojacanje trci za dvojicu.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
terzic propusta narednih par tekmi, sad je pitanje dal treba beganovica gurnut u vatru protiv sarajeva, da ne prodje kao onaj mali protiv zrinje
mada mislim da ce bek biti livancic ako bude spreman, a gore na krilu piric, potrebne su pomjene u posljednjoj trecini terena
a najrealnija opcija je da sale bude desni bek, a ignjatovic stoper (valjda ce rjesit papire)... eto nove sanse za saleta hehe
mada mislim da ce bek biti livancic ako bude spreman, a gore na krilu piric, potrebne su pomjene u posljednjoj trecini terena
a najrealnija opcija je da sale bude desni bek, a ignjatovic stoper (valjda ce rjesit papire)... eto nove sanse za saleta hehe
rano je za dati sud o prsesu, na osnovu ove dvije tekme mi je tako-tako, treba ga vise isforsirati da se dobije bolja slika o njemu... npr jucer u kontri mislim da je on izgubio loptu (mislim da je istu odmah pokupio saigrac), drugi put smo imali bas opasan napad, gdje je trebao odigrati pas nekome od saigraca, no on se odlucio na sut i to je jako lose zavrsilo
protiv sarajeva prses umjesto husejinovica (alispahic iza napadaca), piric umjesto livancica, zivahan je igrac, ne **** zivu silu
protiv sarajeva prses umjesto husejinovica (alispahic iza napadaca), piric umjesto livancica, zivahan je igrac, ne **** zivu silu
Mi igramo potpuno pogresno. Puno dodavanja unazad, onda iznosenje lopte, zavuku se u cosak. Pa tako se prije u sabanijama lopta iznosila. Neko je pitao za Musica, bio je na klupi jucer. Nista ni on ne bi bio losiji od Livancica, koji je katastrofa dvije utakmice. Nadam se da ce doc trener. U ovoj ekipi materijala definitivno ima
Niko, niko, samo Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sramota je da neko, ko se naziva sportskim novinarom, i ko ima jako mnogo odgledanih utakmica, napise takvo nesto. Prses juce odigrao extra i unjeo zivost u ekipu, fenomenalno je kombinovao sa Alispahicem pa i sa Civicem (koji se poslije gola totalno pogubio, al gol je gol). Mogu da shvatim ove koji piskaraju gluposti a nisu ni bili na utakmici, al' ovo od tebe me je iznenadilo.katarakta je napisao/la:Bosnjakovica vratit u drugu federalnu. Kakav mag za izmjene haha. Ako je Husejinovic nespreman, zasto ga ne cuva za zadnjih pola sata. I nasi su nespremni i on se totalno pogresno postavlja. Umjesto da stanu iza lopte, takav strucnjak ganja sa Saidom gore haha. Vasiljevic odlican, Hadzanovic odlican, Alispahic i Baraban top. Prses ko usporeni film
Ps. Sto neko napisa, odjava do daljnjeg tj. TRAJNA odjava! Svakako godinu i jace nisam pisao ovdje a vidim da nema potrebe uopste pisati...
075
Javili na TV da su na granicom prelazi Doljani vidjeli Saleta.Jos uvijek ganja Husica.
Kaze komentator na Sport Klubu da je Todor dosao u Salzburg za 350000 €.Jbt zar toliko vrijedi najbolji odbranbeni igrac i reprezentativac
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Samo Hadzanovic,Baraban i Vasiljevic su pokazali da su pojacanja, po meni.
Livancic je dobar igrac vidi se da je talentovan al' mu treba snage u duelu dosta, u skok igri je dosta los a bio je u puno takvih situacija za postizanje gola, vjerujem da ce proradit,treba imat strpljenja s njim, al' nek sa klupe ulazi
Said zadnjih 15 minuta kad vodimo i kad treba smirit igru sacuvat loptu, dobar je kad je svjez.
Ne znam koji su q dovodili adzema da ne igra zbog nekakvog sukoba na relaciji klub-menadzer, nema mi to logike za salihovica je izmislio fudbal.
Ima u ovoj ekipi dobrih igraca, i moze od ove ekipe nesto bit uz trenera koji zna poslosit i napravit taktiku, a nije poslat vasiljevica u napad da lopte spusta smajicu.
Sad dok Terzica nema sansu max davat Beganovicu, nadam se da je svjestan da ima priliku da se izbori da dobije ulogu ''standardnog'', jer svakako mozemo kod terzica uocit neku kurcobolju ili nesto tako, ne znam sta je ali nije isti.
Cini mi se da Vidovic ima dobar centarsut i sut iz daljine volio bih ga vidjeti na poziciji napadaca ali da se malo izvlaci u vezni red dolazi po loptu i kreira napade
Livancic je dobar igrac vidi se da je talentovan al' mu treba snage u duelu dosta, u skok igri je dosta los a bio je u puno takvih situacija za postizanje gola, vjerujem da ce proradit,treba imat strpljenja s njim, al' nek sa klupe ulazi

Said zadnjih 15 minuta kad vodimo i kad treba smirit igru sacuvat loptu, dobar je kad je svjez.
Ne znam koji su q dovodili adzema da ne igra zbog nekakvog sukoba na relaciji klub-menadzer, nema mi to logike za salihovica je izmislio fudbal.
Ima u ovoj ekipi dobrih igraca, i moze od ove ekipe nesto bit uz trenera koji zna poslosit i napravit taktiku, a nije poslat vasiljevica u napad da lopte spusta smajicu.
Sad dok Terzica nema sansu max davat Beganovicu, nadam se da je svjestan da ima priliku da se izbori da dobije ulogu ''standardnog'', jer svakako mozemo kod terzica uocit neku kurcobolju ili nesto tako, ne znam sta je ali nije isti.
Cini mi se da Vidovic ima dobar centarsut i sut iz daljine volio bih ga vidjeti na poziciji napadaca ali da se malo izvlaci u vezni red dolazi po loptu i kreira napade
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Moram napisati ovo znaci odnefavni clan Skupstine FK Sloboda Tuzla Ikina, u subotu najvatreniji navijac Citya to je komplet dres i sorc, zastava i nerviranje kod svake prilike, dobacuje sudiji i animira publiku.
I sad se trebamo cudit sto smo u qrcu, fuj znaci
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ma druze moj.Da je to samo Ikina pa ni po' jada.Ima njih puno.Neki su jos uvijek prikriveni.Oni su najgori.Mortus je napisao/la:Moram napisati ovo znaci odnefavni clan Skupstine FK Sloboda Tuzla Ikina, u subotu najvatreniji navijac Citya to je komplet dres i sorc, zastava i nerviranje kod svake prilike, dobacuje sudiji i animira publiku.
Da nije Ikina Sloboda72Mortus je napisao/la:Moram napisati ovo znaci odnefavni clan Skupstine FK Sloboda Tuzla Ikina, u subotu najvatreniji navijac Citya to je komplet dres i sorc, zastava i nerviranje kod svake prilike, dobacuje sudiji i animira publiku.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
U kurcu smo samim tim sto je Ikina u skupstiniPenaltiky je napisao/la:Da nije Ikina Sloboda72Mortus je napisao/la:Moram napisati ovo znaci odnefavni clan Skupstine FK Sloboda Tuzla Ikina, u subotu najvatreniji navijac Citya to je komplet dres i sorc, zastava i nerviranje kod svake prilike, dobacuje sudiji i animira publiku.

tz tz tz tz tz tz
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tacno
a cekajte ba, nama igrac ne igra jer se menadzer posvadjao sa predsjednikom ?! i to je kao tako, nema demanta, to je istina ?!
gasi klub
a cekajte ba, nama igrac ne igra jer se menadzer posvadjao sa predsjednikom ?! i to je kao tako, nema demanta, to je istina ?!
gasi klub
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sto je i najgore...Najbolji defanzivac federalne lige prosle sezone i to ubjedljivo i da sad ne moze igrati prije Salihovica? Odose pare dzaba, ode momku sezona dzaba kada se trebao bas pokazati i prodati, a sve to zbog relacije Mujka-Husara. Samo mi nije jasno sto se ne koristi ove 2-3 utakmice dok ne bude registrovan Ignjatovic, ali da ga se bas ovako zakuca za klupu nije mi jasno nikako.ultrasstyle_tz je napisao/la:tacno
gasi klub
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Naravno da nije. Mislim da @sloboda72 nikad nije imao finansijske koristi od FK Slobode što se ne bi moglo reci za našed dragog Ikinu mlađeg koji naprečac, pazi apsurda, postade član skupštine FK Sloboda.Penaltiky je napisao/la:Da nije Ikina Sloboda72Mortus je napisao/la:Moram napisati ovo znaci odnefavni clan Skupstine FK Sloboda Tuzla Ikina, u subotu najvatreniji navijac Citya to je komplet dres i sorc, zastava i nerviranje kod svake prilike, dobacuje sudiji i animira publiku.
& $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.