Jesu to se nasi konacno opametili i poceli ulagati u suceEvolve je napisao/la:Krupi je izgleda ponisten regularan treci gol, i to zesce regularan. Steta jbga
https://s.portdc.net/vest/96140/ostecena-krupa/f
Izbrisite . Nakon "s"

Jesu to se nasi konacno opametili i poceli ulagati u suceEvolve je napisao/la:Krupi je izgleda ponisten regularan treci gol, i to zesce regularan. Steta jbga
https://s.portdc.net/vest/96140/ostecena-krupa/f
Izbrisite . Nakon "s"
Pa kad 90% sudaca u ligi ne zna suditi, normalno da ce se pricati o sudjenju...sretan123 je napisao/la:Hvala Bogu pa smo normalni navijaci NK Širokog i ovo osudili.
Kakva greska sudaca, ružno.
Tek pocelo prvenstvo opet ce se pricati o sudjenju.
Evo sad cujem price da to uopce nije situacija kod 3 gola ... Bas me zanima vecerasnji pregled kola. Kako god bilo ako je pomocni napravi onako velik propust ovo bi mu trebala biti zadnja utakmica u ovoj sezoni!Android je napisao/la:Pa kad 90% sudaca u ligi ne zna suditi, normalno da ce se pricati o sudjenju...sretan123 je napisao/la:Hvala Bogu pa smo normalni navijaci NK Širokog i ovo osudili.
Kakva greska sudaca, ružno.
Tek pocelo prvenstvo opet ce se pricati o sudjenju.
Nemoj te se opterećivati prvim mjestom, mora se ovo mora se ono. Polako, utakmica po utakmica. Sljedeći je Čelik, gledao sam ih protiv Željezničara sinoc, nadigrali su ih totalno. Treba ih se maximalno ozbiljno shvatiti. Pavić je isto bio na utakmici, sigurno će imati dobar uvid šta se može uraditi protiv njih, na kraju krajeva on ih jako dobro poznaje.LoveSB96 je napisao/la:Susret sa Zrinjskim u Mostaru moramo docekat na prvom mjestu! Imamo povoljan raspored do tada za razliku od ostalih(Čelik, Radnik, Sloboda, Željo kuci i Mladost i GOŠK u gostima).
Pa cime cu se opterećivat ako ne time, valjda je cilj bit prvi yebemu mater, ako se ista misli ovaj raspored se mora iskoristit, iako smo realno najslabiji po imenima od velike 4..Evolve je napisao/la:Nemoj te se opterećivati prvim mjestom, mora se ovo mora se ono. Polako, utakmica po utakmica. Sljedeći je Čelik, gledao sam ih protiv Željezničara sinoc, nadigrali su ih totalno. Treba ih se maximalno ozbiljno shvatiti. Pavić je isto bio na utakmici, sigurno će imati dobar uvid šta se može uraditi protiv njih, na kraju krajeva on ih jako dobro poznaje.LoveSB96 je napisao/la:Susret sa Zrinjskim u Mostaru moramo docekat na prvom mjestu! Imamo povoljan raspored do tada za razliku od ostalih(Čelik, Radnik, Sloboda, Željo kuci i Mladost i GOŠK u gostima).
Inače, moje neko razmišljanje je da smo mi trenutno najslabiji što ćemo biti ove sezone. Kad se sagleda, Čabraja se još oporavlja nije na 100%, Dino isto tako, Babić koji bi trebao biti nositelj igre tek se uigrava i dostiže formu, ovaj Brazilac Eliomar valjda se i on digne malo pošto je došao nespreman, vidjet cemo. Moguća su možda još koja pojačanja tako da treba ekipu podržat, Pavića isto, imamo lakši raspored na početku što nam je idealno za dodatno uigravanje ekipe pred derbi utakmice, ali na kraju bodovi su bodovi, isto vrijede 3 boda i protiv lakših i težih protivnika zato samo 100% na teren, mi na tribine i to je to.
Pa evo prvo kažeš prvo mjesto pa onda kažeš nismo jaki ko ostala 3 REALNOLoveSB96 je napisao/la:Pa cime cu se opterećivat ako ne time, valjda je cilj bit prvi yebemu mater, ako se ista misli ovaj raspored se mora iskoristit, iako smo realno najslabiji po imenima od velike 4..Evolve je napisao/la:Nemoj te se opterećivati prvim mjestom, mora se ovo mora se ono. Polako, utakmica po utakmica. Sljedeći je Čelik, gledao sam ih protiv Željezničara sinoc, nadigrali su ih totalno. Treba ih se maximalno ozbiljno shvatiti. Pavić je isto bio na utakmici, sigurno će imati dobar uvid šta se može uraditi protiv njih, na kraju krajeva on ih jako dobro poznaje.LoveSB96 je napisao/la:Susret sa Zrinjskim u Mostaru moramo docekat na prvom mjestu! Imamo povoljan raspored do tada za razliku od ostalih(Čelik, Radnik, Sloboda, Željo kuci i Mladost i GOŠK u gostima).
Inače, moje neko razmišljanje je da smo mi trenutno najslabiji što ćemo biti ove sezone. Kad se sagleda, Čabraja se još oporavlja nije na 100%, Dino isto tako, Babić koji bi trebao biti nositelj igre tek se uigrava i dostiže formu, ovaj Brazilac Eliomar valjda se i on digne malo pošto je došao nespreman, vidjet cemo. Moguća su možda još koja pojačanja tako da treba ekipu podržat, Pavića isto, imamo lakši raspored na početku što nam je idealno za dodatno uigravanje ekipe pred derbi utakmice, ali na kraju bodovi su bodovi, isto vrijede 3 boda i protiv lakših i težih protivnika zato samo 100% na teren, mi na tribine i to je to.
Tako je sjetimo se samo kakve je bralic imao kikseve prvu sezonusince1948 je napisao/la:Stopera ne dobijes preko noći jednim transferom. Pravi stoper se uigrava pola godine
Otkako je Boris na klupi Širokog,još utakmice nismo izgubili.Po dvije prijateljske,prvenstvene i europske.Može se primjetiti njegov rukopis,neki noviteti u igri,ja mislim da ćemo nakon nekog vremena i nakon povratka ozljeđenih igrača i oni koji su došli kada se još uigraju biti sve bolji.Kako si rekao,premalo je vremena prošlo za neki pravi sud,ali ja osobno sam zadovoljan za sada.S-Y-L-A-R je napisao/la:Pozdrav momci, zanima me koliko ste zadovoljni Borisovim radom na klupi za sad? Znam da je rano i da je premalo vremena prošlo za neki pravi sud, te da bih i sam čekao još da je drugačija situacija(da ne gostujemo baš ovaj vikend), ali čisto onako me zanima šta do sad mislite s obzirom da je ipak imao priliku i da prođe pripreme, a i odigra utakmice i na strani i kući(što evropske, što domaće)? A taman, ako niste zadovoljni, da nakon Želje, riješimo i vas muka.![]()
![]()
Pozdrav iz Zenice.