Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
Mexico@ koji si ti lik kada si uspio udruziti spisku i combeta
,ali sad bez zayebancije pretjerali ste i jedna i druga strana...

Ja i combe smo veci jarani nego sto mislite pijemo često kafu, ponekad i po pivu popijemo. Combe zeli Zvijezdi dobro ali bezveze se trosi na pljuvanje uprave nista ne moze promjeniti.,
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Tema Prve lige FBIH se pretvorila u nadmetanje ko je više ginuo u ratu,nevjerovatno. 

Support your local club !
Ode i ova tema u yebena prepucavanja.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
- Kontakt:
Koliko je zadnje gostovanje bilo ljudi iz Mostara?combe je napisao/la:Ja ni jednom rjecju nisam spomenuo ni rat ni ustase ni cetnike dok vi to Kremenke niste poceli spominjati.
Ja sam samo pokusao objasniti kako ste jadni u odnosu na ono sto pokusavate predstaviti.
Nekad stvarno veliki Velez je radi takvih kao sto ste vi odnosno vecine hercegovackih grebatora postao toliko mali da niste ni svjesni toga. To vam najbolje oslikaju rezultati koje vi vec dugo godina nemate. I mogo bi tako nabrajat u nedogled. Mi jesmo i selo kao sto vi kazete i mali i imamo i frezu i sljivu i time se ponosimo.
A sta vi imate u odnosu na ono sto predstavljate.
Evo ti jedan ocit primjer nas je uvijek vise dolazilo u Vrapcice nego vas na Banju. A toliko volite klub. Rekord vas na Banji, jednom sam vas nabrojao 24 cijela komada.
Znaci od svih velikih iz ex Yu(Sarajevo, Zeljo, Celik, Sloboda, Borac i VI), najvise pametujete i dize te se a vjerujte da ste najmanji od svih njih. O tome najbolje govore transferi, titule, evropska takmicenja,broj gledalaca na gostovanjima, staz u drugoj ligi(federalnoj, prvoj RS).
Ovo govorim o poslijeratnom periodu pa na ovamo vi ste daleko od svih njih, bolje reci blizi ste nama seljacima(Gradaccu, Orasju,Modriciitd.)
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Puno manje nego nas u Mostaru u prvom djelu. Kad su slavili kuci izjednacenje i bod protiv seljaka iz Gradačca ko da su LP uzeli.
Velež je mnogo propatio od rata na ovamo, malo koji klub je doživio njegovu sudbinu. Kasnije su se nakotili grebatori i srozali njegov ugled na nivo na kojem je bio dok nisu došli ljudi koji ga vraćaju tamo gdje mu je mjesto, na mjesto na kojem je bio prije rata.
Neovisno o rezultatima nakon rata Velež je jedno od najvećih imena bh fudbala i kao takav ne zaslužuje da ga se naziva kako ga se naziva. Dakako da ne podržavam blaćenje niti jedne strane neovisno o rezultatima klubova i njihovoj historiji jer se sve može na normalniji način ekskomunicirati.
To da ti stavljaš u istu rečenicu Slobodu, Čelik i Borac sa nama na osnovu poslijeratnih rezultata dovoljno govori o tvom rasudjivanju. Svi mi sanjamo odredjene snove i svi nosimo svoje klubove u srcu pa volimo ujedati gdje ne bi trebali. Kada se ovo sve digne na veći nivo, a imamo kontinuitet od prije više od dvije godine, malo ko će da ostane ravnodušan.
Neovisno o rezultatima nakon rata Velež je jedno od najvećih imena bh fudbala i kao takav ne zaslužuje da ga se naziva kako ga se naziva. Dakako da ne podržavam blaćenje niti jedne strane neovisno o rezultatima klubova i njihovoj historiji jer se sve može na normalniji način ekskomunicirati.
To da ti stavljaš u istu rečenicu Slobodu, Čelik i Borac sa nama na osnovu poslijeratnih rezultata dovoljno govori o tvom rasudjivanju. Svi mi sanjamo odredjene snove i svi nosimo svoje klubove u srcu pa volimo ujedati gdje ne bi trebali. Kada se ovo sve digne na veći nivo, a imamo kontinuitet od prije više od dvije godine, malo ko će da ostane ravnodušan.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne vrijedi seljoberu pisati ni ponasnjavati. Ne vidi on van svog sela nista.
-
- Kontakt:
Nisi bio ni na jednoj ni na drugoj utakmici.Nas je bilo oko 50 u Gradaccu u nebitnoj utakmici a vas nije bilo vise u utakmici gdje ste se borili za prvo mjesto.Neznas uopste sta pises, malo proguglaj o gostovanjima RA po Bosni pa ces vidjeti sta je brojnost, mislim na period poslije ratacombe je napisao/la:Puno manje nego nas u Mostaru u prvom djelu. Kad su slavili kuci izjednacenje i bod protiv seljaka iz Gradačca ko da su LP uzeli.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Mexico će narednih sedam dana provesti u Banovićima.
Molim vas da lijepo diskutujete, ako nije problem. Nema smisla da pričate o svemu osim o Prvoj ligi FBiH na ovoj temi.
Molim vas da lijepo diskutujete, ako nije problem. Nema smisla da pričate o svemu osim o Prvoj ligi FBiH na ovoj temi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Bilo je vrijeme, 2 stranice citamo ratna prepucavanja koja s mozgom veze nemaju.Monolog je napisao/la:@Mexico će narednih sedam dana provesti u Banovićima.
TŽV!
- ASD
- Kontakt:
Bosnjak na treningu Viteza, ocito se ni njima ne ispada iz lige, vec imaju neke kvalitetne igrace, ali problem sto kasno krecu u slaganje igracke krizaljke.
Dolazi da namjesta, uvijek neko kolo uleti federalka na ponuduASD je napisao/la:Bosnjak na treningu Viteza, ocito se ni njima ne ispada iz lige, vec imaju neke kvalitetne igrace, ali problem sto kasno krecu u slaganje igracke krizaljke.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
@ASD jel' ovo o tebi clanak? 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nije, nego @combe 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Hahah, drago mi je da nas ima jos sto volimo ovu vrstu fudbala ili preciznije antifudbala.Mokroguz je napisao/la:@ASD jel' ovo o tebi clanak?

Mislim da sam vidjao neke njegove komentare po internetu.
@SMR
hahaha.
- ASD
- Kontakt:
Bilo bi dobro kad bi ovaj clan se nasao na prvoj stranici neke teme jer cemo o njemu najvise raspravljati tokom sezone. 

Član 27.
Na prvenstvenim utakmicama mogu nastupiti igrači koji su stekli pravo igranja prema odredbama Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača NS/FS BIH, ukoliko su navršili 17 godina života, kao i igrači koji su navršili 16 godina ali sa obaveznim specijalističkim ljekarskim pregledom koji je upisan u sportsku legitimaciju od strane nadležne zdravstvene ustanove, a istim se proglašava sposobnim za nastupanje na utakmicama seniorskog uzrasta.
U sastavu prijavljene ekipe –zapisniku sa utakmice moraju se nalaziti najmanje 4 (četiri) igrača mlađa od 21 godine života od kojih najmanje 3 (tri) obavezno moraju početi utakmicu. Te igrače u toku prvog dijela igre mogu zamijeniti samo igrači koji su mlađi od 21 godine, što se ne odnosi na izmjenu golmana u slučaju povrede, a u suprotnom klub snosi takmičarske i disciplinske posljedice.
Za takmičarsku 2018/2019. godinu, igrači mlađi od 21. godine života smatraju se igrači rođeni 01.01.1997.godine i mlađi.
Pravo nastupa igrača stranih državljana regulisano je odredbama Pravilnika o registraciji, statusu i transferu igrača NS/FS BiH. Klub može imati više registrovanih igrača stranih državljana, s tim što 4 (četiri) igrača strana državljana mogu biti upisani u zapisnik sa utakmice i imaju pravo
nastupa na jednoj utakmici. U suprotnom, klub snosi takmičarske i disciplinske posljedice.
Shodno Pravilniku o registraciji NS/FS BiH, u toku takmičarske sezone klub može po osnovu ustupanja registrirati najviše četiri igrača, s tim što najviše tri mogu nastupiti na jednoj utakmici. U suprotnom, klub snosi takmičarske i disciplinske posljedice.
Igrač strani državljaninkojem istekne radna i boravišna dozvola nema pravo nastupa, a
ako nastupi takav igrač, klub snosi takmičarske i disciplinske posljedice.
Igrači sa dvojnim državljanstvom ne smatraju se stranim državljanima.
Igrač koji je registrovan za veliki nogomet i futsal može nastupiti isti dan na dvije utakmice
i to isključivo jednu u futsalu i jednu u velikom nogometu.
Igrač koji je upisan u zapisnik utakmice, smatra se da na utakmici nije nastupio ukoliko nije ušao u igru.
Igrač koji nije unesen u Comet sistem ne može nastupiti za svoju ekipu na utakmici.
Ukoliko oba kluba naprave prekršaj iz gore navedenih stavova, a za koji se snose takmičarske posljedice, takva utakmica de biti registrovana kao odigrana, ali se nede uzeti u obzir
ostvareni rezultat na istoj.
Koji dio?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, InatSilniBosanski, phillies i 13 gostiju.