Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Plave izgledaju čudno na osobama tamnijeg tena.Moje pozelene kad je svjetlost jaka.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- firefirefirely
- Kontakt:
To je prva koju sam cuo od njih nekad davno, i odmah su mi sjeliAerials je napisao/la:firefirefirely je napisao/la:I'm going back to 505, if it's a 7 hours flight or
Odlična i ona.Not shy of a spark
A knife twists at the thought that I should fall short of the mark
Frightened by the bite, though it's no harsher than the bark
The middle of adventure, such a perfect place to start![]()

Bas dosta dobrih pjesama imaju
Opet si ograis'o yebem ti pleme.Derdiyok je napisao/la:Kod mene su smeđe oči, a ta me boja strašno iritira na sebi. Sad bih potpisao da se hoće ko mijenjati za plave ili zelene.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
U ovom u kojem živimo. Šta je, jesi li se to i ti našao uvrijeđenim?harden je napisao/la: Smedje oci ljepse od plavih??? U kojem univerzumu?

Plave su bezveze stvarno, baš precijenjene.
Moje isto promijene boju, budu mješavina neka.Penaltiky je napisao/la:Plave izgledaju čudno na osobama tamnijeg tena.Moje pozelene kad je svjetlost jaka.
Pa ofc.Derdiyok je napisao/la:Aerials opet lijepo stoji ta boja.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Derdiyoče ne nabacuj joj se, požalit ćeš
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ode čovjek.

Tako je, reci mu.Rokoko87 je napisao/la:Derdiyoče ne nabacuj joj se, požalit ćeš
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Znao sam da imas to negdje duboko u sebiPenaltiky je napisao/la:Plave izgledaju čudno na osobama tamnijeg tena.Moje pozelene kad je svjetlost jaka.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Al mi je srce crvenoRigoletto je napisao/la:Znao sam da imas to negdje duboko u sebiPenaltiky je napisao/la:Plave izgledaju čudno na osobama tamnijeg tena.Moje pozelene kad je svjetlost jaka.

Tako je druzePenaltiky je napisao/la:Al mi je srce crvenoRigoletto je napisao/la:Znao sam da imas to negdje duboko u sebiPenaltiky je napisao/la:Plave izgledaju čudno na osobama tamnijeg tena.Moje pozelene kad je svjetlost jaka.

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ma ja znam samo za ove koji se mogu pronaci na ovim nasim jadnim policama.Penaltiky je napisao/la:A Tulamore Dew?Puma je napisao/la:+
Ili eventualno Jameson ili Stock, bez kole naravno.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Pa ima ga svugdje, tu je cijenom sa Jamesonom, možda i jeftiniji.Puma je napisao/la:
Ma ja znam samo za ove koji se mogu pronaci na ovim nasim jadnim policama.
-
- Kontakt:
Nedjelja kad je otišo Oliver
Vječna ti slava legendo
Vječna ti slava legendo

Aerials je napisao/la: Meni su zelene ružne, a plave nekako.. intimidating. Nešto se neugodno osjećam kad gledam nekoga sa plavim očima.![]()
Smeđe su zakon.

pffft i ti si vala

Zelene oči posjeduje manje od 2% populacije. To je boja očiju koja može mijenjati boje zavisno od raspoloženja, vremena, načina odjevanja... Ponekad mogu biti gotovo plave, nekada sive a nekada smaragdno zelene. Jedine boje očiju koje je podjednako teško pronaći su zlatne oči.
Plava boja očiju je genetski recesivna osobina, stoga je manje prisutna na svijetu. Ta se boja formira kao rezultat nedostatka pigmenta, a plavilo je zapravo raspršenje svjetlosti koju odbija šarenica. Na svijetu oko 8% ljudi ima plavu boju očiju.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zelene i plave oci ko ima hoce ukrast.
Pa koju onda ja imam uglavom su plave, ali zelene na suncu, a nekad su siveDenchiNL je napisao/la:Aerials je napisao/la: Meni su zelene ružne, a plave nekako.. intimidating. Nešto se neugodno osjećam kad gledam nekoga sa plavim očima.![]()
Smeđe su zakon.
pffft i ti si vala![]()
![]()
Zelene oči posjeduje manje od 2% populacije. To je boja očiju koja može mijenjati boje zavisno od raspoloženja, vremena, načina odjevanja... Ponekad mogu biti gotovo plave, nekada sive a nekada smaragdno zelene. Jedine boje očiju koje je podjednako teško pronaći su zlatne oči.
Plava boja očiju je genetski recesivna osobina, stoga je manje prisutna na svijetu. Ta se boja formira kao rezultat nedostatka pigmenta, a plavilo je zapravo raspršenje svjetlosti koju odbija šarenica. Na svijetu oko 8% ljudi ima plavu boju očiju.
tuzlak1987 je napisao/la:Zelene i plave oci ko ima hoce ukrast.

- Donnie Darko
- Kontakt:
meni su najbezveznije smeđe oči, a sve i jedna bivša mi je imala smeđe oči 

Dobar je Oliver Dragojević bio i pokoj mu duši, ali imao je jednu tragediju - da živi u doba Južnog vetra i istinskih velikana Dragane Mirković, Mile Kitića, Sinaa Sakića, Šemse Suljaković, Kemala Malovčića. Zbog toga nikada nije mogao da izađe iz njihove sjene. Oni su stvarali umjetnost za dušu, a Oliver manje više šlagersku muziku i pjesme.
To je ko reć da je Ronaldo imao nesreću da je igrao u vrijeme LeBron Džejmsa. Miješaju se kruške i jabuke.Ferdo je napisao/la:Dobar je Oliver Dragojević bio i pokoj mu duši, ali imao je jednu tragediju - da živi u doba Južnog vetra i istinskih velikana Dragane Mirković, Mile Kitića, Sinaa Sakića, Šemse Suljaković, Kemala Malovčića. Zbog toga nikada nije mogao da izađe iz njihove sjene. Oni su stvarali umjetnost za dušu, a Oliver manje više šlagersku muziku i pjesme.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.