Ko je ovo na avataru?, liči mi na mlađeg Davida Lyncha.Aerials je napisao/la:Nooooooope.
Plave oči.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Najjaca je ta transformacija iz metalike u skinheda.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- ASD
- Kontakt:
Tacno, kao da ga je on napravio.sljivo je napisao/la:Ko je ovo na avataru?, liči mi na mlađeg Davida Lyncha.Aerials je napisao/la:Nooooooope.
Plave oči.
p.s. Sto se tice ociju, meni su plave najruznije, ali generalno ne zavirujem toliko u oci, vise gledam sklad lica.
Ja sve primijetim.Mokroguz je napisao/la:Nisam ni primjetio.Zatvori svoje i uzivaj.
Ja bih volio da imam plave oci, ili najradje zelene.

Meni su zelene ružne, a plave nekako.. intimidating. Nešto se neugodno osjećam kad gledam nekoga sa plavim očima.

Smeđe su zakon.
Alex Turner, frontman Arctic Monkeysa.sljivo je napisao/la: Ko je ovo na avataru?, liči mi na mlađeg Davida Lyncha.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Aaa, kao da ga je ovaj pravio. A Arctic Monkeys su mi poznati sa jedne druge strane. Radim trenutno jednu web app za klijenta koja se zove Arctic nešto i sad kad mi neko od šefova dođe da mu pokažem šta sam radio u browser kad kucam google predikcija mi izbaci arctic monkeys, uvijek se pobojim da mi to neće shatiti da ih ne volim ili mrzim na neki način.Aerials je napisao/la:Alex Turner, frontman Arctic Monkeysa.
- firefirefirely
- Kontakt:
I'm going back to 505, if it's a 7 hours flight or a fourtyfive minute drive...
Aerials je napisao/la:Nooooooope.
Plave oči.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Barem ti je lako dokazati da se ta predikcija dešava svima, ne samo tebi.sljivo je napisao/la: Aaa, kao da ga je ovaj pravio. A Arctic Monkeys su mi poznati sa jedne druge strane. Radim trenutno jednu web app za klijenta koja se zove Arctic nešto i sad kad mi neko od šefova dođe da mu pokažem šta sam radio u browser kad kucam google predikcija mi izbaci arctic monkeys, uvijek se pobojim da mi to neće shatiti da ih ne volim ili mrzim na neki način.

Odlična i ona.firefirefirely je napisao/la:I'm going back to 505, if it's a 7 hours flight or a fourtyfive minute drive...
Not shy of a spark
A knife twists at the thought that I should fall short of the mark
Frightened by the bite, though it's no harsher than the bark
The middle of adventure, such a perfect place to start

gaston je napisao/la:

Jesam li te to uvrijedila?

Mislim da ima vise pjesama o plavim ocima nego bilo koje druge boje, ne sekiraj se gastone. 

Ovo je bas cool. Sako, suncane, pozadina malo k'o u Late Showa.
Samo me neka toplota prati, ja zavrnuo elemente, otvorio sve prozore, umivam se, kvasim se vodom k'o neko u pepsi reklami. Ocekuje se kisa ujutru, konacno cojce, nije je bilo ima haman mjesec dana. A ja bas volim kisu, jos ce biti tako rano i bice grmljavine.

Ovo je bas cool. Sako, suncane, pozadina malo k'o u Late Showa.
Samo me neka toplota prati, ja zavrnuo elemente, otvorio sve prozore, umivam se, kvasim se vodom k'o neko u pepsi reklami. Ocekuje se kisa ujutru, konacno cojce, nije je bilo ima haman mjesec dana. A ja bas volim kisu, jos ce biti tako rano i bice grmljavine.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne tješi ga, ne valjaju mu oči.
Uvijek je imao zanimljiv stajling. Daleko od toga da mu ovakva frizura ne stoji, al' mu je dooosta ljepše sa onom dugom kosicom. kuknjava
Pozadina i jeste sa Late Showa.

Uvijek je imao zanimljiv stajling. Daleko od toga da mu ovakva frizura ne stoji, al' mu je dooosta ljepše sa onom dugom kosicom. kuknjava

Aerials je napisao/la:Ne tješi ga, ne valjaju mu oči.![]()
Ja ocito trebam na spavanje, ali mi se ne spava, dolaze mi stari sutra u posjetu i necu imati vremena za sebe(nisam odavno se bas odmorio, osjetim vec umor).Uvijek je imao zanimljiv stajling. Daleko od toga da mu ovakva frizura ne stoji, al' mu je dooosta ljepše sa onom dugom kosicom. kuknjava

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Aerials je napisao/la:Ne tješi ga, ne valjaju mu oči. :mrgreen

Nađi ljepše.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Doslovno bilo koje smeđe.gaston je napisao/la: Nađi ljepše.

Postavila bih svoje al' ono, bit ću fina, tješi se da su tvoje ljepše.

Puuuuste paree prokleteee
Smedje oci ljepse od plavih??? U kojem univerzumu?
Smedje oci ljepse od plavih??? U kojem univerzumu?

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kod mene su smeđe oči, a ta me boja strašno iritira na sebi. Sad bih potpisao da se hoće ko mijenjati za plave ili zelene.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
neće niko, nije niko budalaDerdiyok je napisao/la:Kod mene su smeđe oči, a ta me boja strašno iritira na sebi. Sad bih potpisao da se hoće ko mijenjati za plave ili zelene.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa dobro, ipak su smedje najcesca pojava, pa nam zato i nisu toliko zanimljive kao plave ili zelene.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Smedje oci su dosadne. Plave precijenjene. Crne su najbolje. Sive su isto ok. Zelene su ok. Doduse, ovo je zasnovano na tome kakve me oci kod zena privlace. Najljepsa je stvar kad nekoj blistaju crne oci. Dize privlacnost za kakvih 30%.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.