Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ma sad će oni mene pasa moj napasti, sta se pališ, prijateljuska tekma, pa pokazala su im ova djeca liverpoola sto ušla kako se bori za prvu postavu il da budeš u ekipi kako god
Odigrat 90 min prijateljske i priliku neku nenapraviti meni je za otkaza momentalno
Pa valjda tad trebaš pokusat nešto Odigrat opusteno, jok ovi se parkirali na svoju polovinu i opet 4 primili, bravo Mourinjo i još ti čovjek škarama da gol iz peterca
Pogledajte recimo ovu djecu Citya, pa evo u dvije minute ljudi su napravili više napada i bili u sesnestercu od naših kraca
Odigrat 90 min prijateljske i priliku neku nenapraviti meni je za otkaza momentalno
Pa valjda tad trebaš pokusat nešto Odigrat opusteno, jok ovi se parkirali na svoju polovinu i opet 4 primili, bravo Mourinjo i još ti čovjek škarama da gol iz peterca
Pogledajte recimo ovu djecu Citya, pa evo u dvije minute ljudi su napravili više napada i bili u sesnestercu od naših kraca
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Joj, ljudi, čuvajte živce za sezone, biće nerviranja svakako.
Još se zbog djece treba nervirat, how yes no. Zbog preloših termina ne pogledah nijedan meč još, a nije da propuštam nešto bitno, je l'.
Haman da bi samo mog'o pogledat onaj sa Bayernom, i to moguće uživo.

Još se zbog djece treba nervirat, how yes no. Zbog preloših termina ne pogledah nijedan meč još, a nije da propuštam nešto bitno, je l'.
Haman da bi samo mog'o pogledat onaj sa Bayernom, i to moguće uživo.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Pa što, imali ste više ofsajda.

Na stranu zajebancija, ovo večeras je odvratno bilo, iako ne treba zaboraviti veliku većinu prvotimaca na odmoru.
Mi smo inače već igrali dvije ovakve tekme ove predsezone.
Protiv Chestera i Tranmera.

Piše se kako senilni planira Matića koristiti na stoperu ukoliko ne uspije dovesti Harrya ili Tobya.
Pretpostavljam da bi to izgledalo kao nekad sa Carrickom na stoperu, al' time gubiš najboljeg veznjaka u ekipi te bi time u vodu pala ona nada o slobodnijoj ulozi Pogbe na terenu. Ne mogu mu Herrera ili Fela čuvat leđa. Pitanje je šta misli uraditi sa Fredom.

Glupost živa bilo eksperimentisanje sa 3 u zadnjoj liniji, pogotovo protiv Salaha i Manea. Nadam se da će to pokušavati i u ligi.
Kako stvari stoje, u sezonu se opet ulazi bez bekova, iako i Dejan Matić vidi kolika je to boljka.
Raduj se Janže, još jedna sezona u prvih 11.
Imao je šansu da kupi šta mu treba (nije još kasno), što to nije uradio zna on najbolje.
Nezadovoljstvo navijača Murinjom raste i ukoliko se nešto drastično ne promijeni, prvenstveno u igri, bivši je do Boxinga.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ovaj poraz je njemu i dobro dosao, da bi mogao jos vise opaliti po upravi. Da li Ed nije htio istresti pare za Sandra, to je pitanje sada.
Mnogo lose bi se moglo uci u ovu sezonu. Mourinho je vec poceo rat i s igracima, mada ga malo i shvatam.
Pola prvotimaca mu fali, sto je jos gore. Matic ide na operaciju, Valencia se kaze nikad gori s odmora nije vratio po pitanju fitnesa. Po Martialu je opalio ocekivano. Mada i ja ne vidim svrhu zasto nije s ekipom, ako je sve s bebom oke? Smalling i Shaw
su opet povrijedjeni. Mali Dalot nece do septembra igrati.
Izjavio je kako treba dva igraca, ali misli da ce dobiti samo jednog.
Igra je manje bitna na ovim utakmicama, realno nemas s cim ni igrati.
Ali je usao u rat sad i s igracima, s upravom je vec. Mogao bi letiti do nove godine.
Mnogo lose bi se moglo uci u ovu sezonu. Mourinho je vec poceo rat i s igracima, mada ga malo i shvatam.
Pola prvotimaca mu fali, sto je jos gore. Matic ide na operaciju, Valencia se kaze nikad gori s odmora nije vratio po pitanju fitnesa. Po Martialu je opalio ocekivano. Mada i ja ne vidim svrhu zasto nije s ekipom, ako je sve s bebom oke? Smalling i Shaw

Izjavio je kako treba dva igraca, ali misli da ce dobiti samo jednog.
Igra je manje bitna na ovim utakmicama, realno nemas s cim ni igrati.
Ali je usao u rat sad i s igracima, s upravom je vec. Mogao bi letiti do nove godine.
Bgmi meni sva ova atmosfera na pripremama izgleda kao da se sprema Jozin debakl. Cisto preventive radi bolje ga sada nogirati, ali znamo da nece.
Hebes rezultat, ekipa je lijeva skroz na cijelim pripremama. Ono sto zabrinjava je situacija oko transfera I ove izjave. Nece na dobro bgmi.
Hebes rezultat, ekipa je lijeva skroz na cijelim pripremama. Ono sto zabrinjava je situacija oko transfera I ove izjave. Nece na dobro bgmi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ja ništa do sada nisam pogled'o. One 3 tekme prerano, sinoć bio spriječen zbog obaveza.Haman da bi samo mog'o pogledat onaj sa Bayernom, i to moguće uživo.![]()
Rekoh ja idemo na tekmu.

Nisam gledao tekmu,izgleda da je i bolje...
Po njegovoj izjavi vidim da je ljut,a ima i razlog...
Dao je upravi 5 imena,vjerovatno jos imena koja ne zeli vidjeti tu ....
Nadamo se da ce naci zajednicku,mada pitanje je ko su njegovih 5 igraca i koliko kostaju...
Ono sto znam sa ovom ekipom tesko cemo biti i u 4 ekipe,odbrana je slaba jos da nije ddg svaku tekmu bi bio debakl
Po njegovoj izjavi vidim da je ljut,a ima i razlog...
Dao je upravi 5 imena,vjerovatno jos imena koja ne zeli vidjeti tu ....
Nadamo se da ce naci zajednicku,mada pitanje je ko su njegovih 5 igraca i koliko kostaju...
Ono sto znam sa ovom ekipom tesko cemo biti i u 4 ekipe,odbrana je slaba jos da nije ddg svaku tekmu bi bio debakl
Ne znam da je iko pozitivnog naboja po pitanju ove sezone, a većina očekuje raspad sistema. Ja se pitam da li je ovakav United sposoban izboriti i top 4, a u LP svakako ništa ne očekujem. Ne miriši na dobro, pojačanja nema, a isti tim od prošle godine je pokazao nemoć.

Al je odvatno kako po nekim igracima sere kao sto je Belmin gore napisao a neki su pod zastitom
Valenciji dao kapitensku i sve OK a kapitenska se daje onom ko naravno treba biti primjer ostalima ali cim je pokupio povredu odmah na stol vadi prljav veš i krivi igraca
Sto se tice Martiala momak otisao onda dan poslije se ova porodila i ostao jos jedan dan i to je kao problem

Nije predstava od sinoc Alexisa bila losa zato sto nema s kim igrati nego do lose taktike koja je bila dodaj loptu do Alexisa koji je uglavnom oko centra i onda Alexis protiv 4, 5 igraca Liverpoola ostali ostanu nazad gledaju i cekaju da ovaj cudo napravi PATETICNO
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Mourinho je završena priča, samo je pitanje kada će dobiti nogu.
Ne znam kako ocekuje da igraci budu uz njega kad kazes 'ne moze Alexis s ovakvim igracima pored sebe"
pa mislim bas ono motivirajuce za ostale

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Jose je počeo gubiti konce, nažalost ništa novo u njegovom slučaju. Odnos sa igračima je grozan, pola njih diže u nebesa, a drugo pola blati javno kako stigne. Kakav je to trener koji ne vjeruje u svoju ekipu. Najgore od svega što će rasturiti cijelu ekipu i ostaviti je u rasulu pa onda valja sve nanovo (a nadam se da do ovog neće doći, to bi već bilo haotično po nas).
E moj Jozo, pojede te ego.
E moj Jozo, pojede te ego.

Šta je za vcr ekipa kome da jbmo kevu, hocemo bar jednu tekmu Odigrat il i ova da ne bude neka bruka jer Realova treća ekipa je za ovu našu vrh, pogotovo na nas sistem igre i trenutno rasulo
poz kolega junajtedovactajger je napisao/la:Šta je za vcr ekipa kome da jbmo kevu, hocemo bar jednu tekmu Odigrat il i ova da ne bude neka bruka jer Realova treća ekipa je za ovu našu vrh, pogotovo na nas sistem igre i trenutno rasulo
znal se ko igra veceras uopste,imajul sastavi

- DragonReborn
- Kontakt:

Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
To je to, daj da Freda vidim malo bar da mi osvjetli ovu turneju da se nadam nečemu
Mah.. odo spavat.
tajgere brate pisi kakvi su bili Fred i Andreas
tajgere brate pisi kakvi su bili Fred i Andreas
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Mislim da mogu ove cirkuzante dobiti i s ovom postavom
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ajde bar se ti upucsji Alexe
Evo Darmijanu novog ugovora, oba gola od njega krenuse,kuku nama super akcija
Evo Darmijanu novog ugovora, oba gola od njega krenuse,kuku nama super akcija
Bailly 

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.