FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MejdanTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MejdanTz » 28 jul 2018, 19:37

Salihovica nije predriblao samo ko nije iso na njeg, prses strasno lijevo mu se otvara igrac ide na solo prodor, suta ( Boze dragi.... ), Baraban .. Na neku prevaru su ga doveli 100% ne znam sta momak radi kod nas. Saidu treba bocu kisika pored aut linije ostavit, Hadzanovic obavio na sredi sto je trebo. Pomak vidljiv prema naprijed ali daleko od dobrog..
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 jul 2018, 19:37

ovo se posmatrajuci igru zvijezde moralo dobit, opasno su nam se nudili... slobodi nedostaje igra u 3/4 terena, husejinovic i livancic nista, prvi je nespreman, drugi nije imao nikakvu prodornost po desnoj strani, jos se i povrijedi... barabanu svaka cast, ne samo da je borben, vec i dobro igra, a vidovic odsjecen, bez lopti

treba napravit neke promjene u ekipi, npr husejinovic na klupu protiv sarajeva, mozda i piric umjesto livancica... nadam se da ce ignjatovic i zukic imat pravo nastupa, odmah ih treba stavit da igraju

opet kazem, moralo se ovo dobit jbg

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 jul 2018, 20:34

Salihovica covjek pretrci, otrese ga i zabije gol, nema veze igrat ce i iducu od prve minute :clap: Livancic igra prije Pirica :hmmmmm: Mesa i Said zajedno od prve minute :hmmmmm: ma Miljenko ti si doktor fudbala :thumbup:
Sloboda Tuzla

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 28 jul 2018, 20:45

Aerials je napisao/la:Možete za 2 KM kupiti da gledate utakmicu preko telekoma. Pogledajte malo po internetu detaljnije.
de malo pojasni :beba: :beba: :beba:
fukare

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 jul 2018, 20:57

Imali smo par problema sto nesreca tj. povreda prvog golmana pred prvenstvo. Pa onda losa odluka struke gdje Ignjatovic ne treba pa nakon Smajica treba tj. ostajes na Salihovicu jer imas sukob sa Husaricem oko Adzema.
Pa onda ne treba ni napadac, a mogli smo vec prva dva kola imati Kunica. A sada treba i dolazi Zukic.

Uz to trener 6 dana prije odlazi i ostajes samo na Bosnjakovicu.
Pa dalje zavara te sprema Saida, Alispahica i jos nekih pa krenes prva kola tako i vidis da ne ide te da moras izrotirati to malo.

Pa onda ni sudbina trenera nije stabilna. Onda razne struje oko igraca, predsjednik-manageri.

Uz sve te probleme cudo nismo veci raspad sistema. Mogli smo da se pametnije odlucivalo imati 4 boda umjesto 1. Ali je cudno i ovaj 1 sto imamo pored svih problema. I pored svih problema van terena mi prva dva kola bez startnog golmana, stopera, spica te uz nespeemnog kreativca i desnog beka te Livancica koji nije za prve.
U tim okolnostima bi svaka ekipa gubila utakmice. Npr Zvijezda, Krupa i Radnik nisu bolji od nas ali nemaju niti jednog problema sto oko kadra sto oko desavanja van terena.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 28 jul 2018, 20:57

Sale jos trci za Husicem, pokusava penal napravit
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 28 jul 2018, 20:59

fukaroni je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Možete za 2 KM kupiti da gledate utakmicu preko telekoma. Pogledajte malo po internetu detaljnije.
de malo pojasni :beba: :beba: :beba:
http://www.mojatv.ba/pay-per-view.html

Nažalost, plaća se karticom, ne kreditom koji je na telefonu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 28 jul 2018, 21:05

Golman - tu i tamo, nije bilo previše šansi da se nešto vidi.
Vasiljević, Ivetić, Hadžanović - ok
Salihović - daj više idi iz Slobode, ako nećete Adžema, stavite Peru na štopera, vratite Salkića, uradite bilo šta da ovaj antifudbaler ne zaigra više. Da nije bio gol, bio bi penal.
Beganović - predobro, spasio dosta lopti, trčao neprestano gore dole
Alispahić - jako dobar, iskustvo, znanje, fali mu kondicije (kao i svim našim igračima), vjerujem da bi ga mijenjao da je imao šansu
Husejinović - davati mu zadnjih 10 minuta, ništa korisno od njega u ove dvije utakmice
Vidović - borben, trči, kliže, nismo mogli vidjeti zna li dati gol (Krpa je isto imao sve ovo ali gol dati nogom je drugi svijet za njega), puno bolji od Krpića u zračnim duelima
Livančić - treba naučiti centrirati, može se iz njega izvući više
Baraban - najvrijedniji u ekipi,
Čivić - osim gola ništa, ljudi trče kontru pred kraj i on lagano trčkara dok ga Alispahić pretiče
Pršeš - usporava igru
Terzić - samo da nije ozbiljnija povreda

Atmosfera na tribinama prava sportska, svaka čast domaćinima.
Ekipa nam je fizički nespremna, iako je bilo teško vrijeme za igrati, pogotovo prvo poluvrijeme.
Husić nije mogao ostati zbog Smajića a danas smo vidjeli da je dobar igrač.
Osmanagić seljačina se svadja sa navijačima.
Erić bi nam sjeo sad.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 28 jul 2018, 21:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:Sale jos trci za Husicem, pokusava penal napravit
:urnebes: :tokralju:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 28 jul 2018, 21:40

Brcanskamalta je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Sale jos trci za Husicem, pokusava penal napravit
:urnebes: :tokralju:
:lol: :lol: :lol:
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 28 jul 2018, 21:48

Lijepo je ovakva gostovanja ici, sve super. Sto se tice igre sve se vidjelo, pa nema potrebe za komentarom. Tacno se vidjelo ko treba da igra, a ko ne. Beganovic meni fantastican, mislim da bi i Maksimovic bio odlican. I cini mi se da trener nema kontrolu nad timom sto je nedopustivo i mora se još sutra riješiti.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

Daktilograf
Kontakt:

Post Postao/la Daktilograf » 28 jul 2018, 21:53

DamirT je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zvijezda je tragicna ono bas, oni su jedna od ekipa koja ce da ispadne. Igraci su im totalno nespremni. Da je kako ga uvaliti do kraja, ima prilika, a ima jos i vremena.
Jesi vidio kakav im je semafor?Napravljen od kartona :lol: :lol:
Jel sad sa sarajevom igramo u nedelju ili subotu?

Zar nisu nas prije nekoliko godina zahebalavali za licencu zbog tih semafora, pa su kupljeni. Oni nemaju ni mjerača vremena a semafor im od kartona, reflektora ni na vidiku.

infected
Kontakt:

Post Postao/la infected » 28 jul 2018, 22:01

Bice nesto dok se poslozi pravih 11, bez Saleta, Smajica, Prsesa i rupetina na golu. Saida definitivno treba cuvat za zadnjih 20-30 minuta po potrebi.
Treba iskoristiti umor Sarajeva u narednom kolu, napast od prve pa sta bude.
mosa zlatu mosa bodaslo

salinas
Kontakt:

Post Postao/la salinas » 28 jul 2018, 22:37

neke stvari je tesko razumjeti:
1. Livancic povrijedjen vec u 35. min, on ga ostavlja u drugom poluvr i mijenja vec u50. mi... Pri tome na poluvrmenu mijenja i uvodi Prsesa umjesto Saida :o :facepalm: katastrofa!
2. Pored Hadzanovica uvodi jos dva zadnja vezna (Prses, Civic), u trenutku kada gubi utakmicu :urnebes: posrecilo se golom Civica, ali realnno to se vise nikad nece ponoviti
E struko moja!!! :plac:

Bega vrlo dobar, Baraban kao u struju ukljucen- odlican, Vidovic borben i koristan, Livancic pretanko-lose, Said ne moze jednostavno.

Zvijezda ako se ne pojaca, tesko da moze opstati...
Mi hnmmmm moze i mora dosta bolje!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 jul 2018, 23:21

Zalosno.
Nemam sta vise reci.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 28 jul 2018, 23:35

Ako ste zadovoljni s ovim sta dalje dzaba lelemudat

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 28 jul 2018, 23:43

slika

Mislim da samo budala ne vidi da je ovo najbolje od onoga sto trenutno imamo. Said ne smije igrati vise od pola sata, covjek nema snage, nema ni te brzine vise. Livancic u ove dvije utakmice realno nije nista pokazao i ne bi bilo lose da vidimo sta Piric moze da uradi za 90 minuta, onda bolje igrati sa 10-com nego da nam Salihovic igra. Zna li neko sta je sa Terzom, jel teza povreda u pitanju, nije dobro izgledao danas? Zamislite samo koliko bi Hadzanovic, Civic pretrcali i osvojili lopti i nadomjestili Saidovo hodanje po terenu. Vidovic dosta stilom podsjeca na izdajicu, jako borben, jak ko bik, trci, bori se, jos samo da mu se namjesti poneka lopta pa da vidimo sta i tu zna. Danas je velika steta sto se 3 boda nisu uzela, jednostavno smo bili dosta bolji, u drugom poluvremenu je igrala samo jedna ekipa. Mislim daleko je ovo od dobrog da se razumijemo, ali danas je velika steta za ta 3 boda.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 29 jul 2018, 00:07

Novi sam ovdje od veceras al nek nam je bog na pomoći da ostanemo u ligi i ove godine

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jul 2018, 00:09

evo jos jednog delegata

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 29 jul 2018, 00:25

Delegat ne vrijedjaj ljude bezveze.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.