Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nije ovo Kobe, ovo je literatura iz koje sam ucio na fakultetu. U pitanju je Langmanova medicinska embriologija - nesto najstrucnije iz ove oblasti.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Doktorekobe24 je napisao/la:Nije ovo Kobe, ovo je literatura iz koje sam ucio na fakultetu. U pitanju je Langmanova medicinska embriologija - nesto najstrucnije iz ove oblasti.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Nisam ni mislio na tu knjigu nego na korelaciju između onoga što piše u Kuranu i u toj knjizi. Moram prelistat Dawkinsa, imao je čitavo poglavlje kad je raskrinkavao te "istine" iz svetih knjiga, i tamo se sjećam toga o spermi i onda o grcima.kobe24 je napisao/la:Nije ovo Kobe, ovo je literatura iz koje sam ucio na fakultetu. U pitanju je Langmanova medicinska embriologija - nesto najstrucnije iz ove oblasti.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Jel ovako u Tuzli i politicari?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Neki očito neće da shvate da nema nametanja u vjeri i da se ateista i vjernik nikada ne mogu složiti..
Onaj koji vjeruje, vjeruje bez premca i ne treba ulaziti u neko naročito dokazivanje, a onaj koji ne vjeruje ne bi trebao omalovažavati ljude suprotnog mišljenja i pljuvati po Bogu.
Onaj koji vjeruje, vjeruje bez premca i ne treba ulaziti u neko naročito dokazivanje, a onaj koji ne vjeruje ne bi trebao omalovažavati ljude suprotnog mišljenja i pljuvati po Bogu.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:Neki očito neće da shvate da nema nametanja u vjeri i da se ateista i vjernik nikada ne mogu složiti..

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- legenda reala
- Kontakt:
Kolko si se ti promjenio kako si debitovo za reprezentacijuRokoko87 je napisao/la:Neki očito neće da shvate da nema nametanja u vjeri i da se ateista i vjernik nikada ne mogu složiti..

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ah, šta ću, druženje sa rijetkim doajenima bosanskohercegovačke kulture i sporta kao što su Moggi, Osim13, Derdiyok itd. me je učinilo takvim.legenda reala je napisao/la:Kolko si se ti promjenio kako si debitovo za reprezentacijuRokoko87 je napisao/la:Neki očito neće da shvate da nema nametanja u vjeri i da se ateista i vjernik nikada ne mogu složiti..

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- legenda reala
- Kontakt:
Ja mislim da te sad i kobe24 gotivi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Moze li se kupat na Drinilegenda reala je napisao/la:Ja mislim da te sad i kobe24 gotivi
Zašto ovo već nemaš kao avatar?Kanye je napisao/la:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- legenda reala
- Kontakt:
JokPenaltiky je napisao/la:Moze li se kupat na Drinilegenda reala je napisao/la:Ja mislim da te sad i kobe24 gotivi
Proslavlja li se bod sitijaPenaltiky je napisao/la:Moze li se kupat na Drinilegenda reala je napisao/la:Ja mislim da te sad i kobe24 gotivi
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ostaću imun na ove sitne provokacije.Vijadukt je napisao/la:Slavi li se bod sitijaPenaltiky je napisao/la:Moze li se kupat na Drinilegenda reala je napisao/la:Ja mislim da te sad i kobe24 gotivi
@kobe24 je brat!
Samo slaba mu ova Tuzla City haos..
Samo slaba mu ova Tuzla City haos..
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Dvi tisuce bilo na Tusnju. Samo ne znam jel Tusanj i kad igra siti
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Tad je Sisoja Arena. Bilo brat bratu petiljada.Vijadukt je napisao/la:Dvi tisuce bilo na Tusnju. Samo ne znam jel Tusanj i kad igra siti
Kako ovo tek sad vidim

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180611056
I to naravno Golfa vozi
Kad dodjes s dokazima, onda cemo pricati. Sve ovo dosad je u ravni sa 'cuo ja od nene Munire, sto prodaje sir i kajmak ispred Binga na Slatini'.Penaltiky je napisao/la:Nisam ni mislio na tu knjigu nego na korelaciju između onoga što piše u Kuranu i u toj knjizi. Moram prelistat Dawkinsa, imao je čitavo poglavlje kad je raskrinkavao te "istine" iz svetih knjiga, i tamo se sjećam toga o spermi i onda o grcima.kobe24 je napisao/la:Nije ovo Kobe, ovo je literatura iz koje sam ucio na fakultetu. U pitanju je Langmanova medicinska embriologija - nesto najstrucnije iz ove oblasti.
Legendo, pa Rokokoa sam uvijek gotivio. Jedan od najvecih gospodina na forumu, mada smo neslavno poceli nase 'poznanstvo'.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
OdlicnaMokroguz je napisao/la:Muzicki semchoCOYS je napisao/la:@Mokroguz![]()
Dobra je ona od Daughter bila.
Malo je ranije od 80-ih ali je dobra

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 65 gostiju.