Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
sta sada reci? bili ubjedljivo bolji, ali 0-0.. opet, inter je to i u gostima, dobar je i bod.. sto jest jest.. svidja mi se kako igra ovaj Juve.. pravo mi se svidja.. jedino ne volim Iaquintu koji kao balvan ne zna primiti lopte koje mu daje Quaglia.. a ni Aquilani nije bio bas nesto.. Melo odlican, Chiellini - Bonucci fantastici, Storari odlican za drugog golmana, a Fabio igra extra.. stvarno je odlicno pojacanje.. zamalo da ga zabije..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
pasa koju si ti gledo utakmicu pa vile su vas pronosale u 2 pol i ne lozi raju koja nije gledalaItalia je napisao/la:sta sada reci? bili ubjedljivo bolji, ali 0-0.. .
ETO'O sve nosi ispred sebe, Milito sansu utakmice fulio i cuj bili i to ubjedljivo rece

vama svaka cast na velikom bodu, nije sala, dobro ce vam doci u borbi za 4 mjesto

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
I ti ga vala sad ukaki pravo. Nista vise niste pokazali u drugom od nas. Sansa Milita i to je bilo. Kod nas je Quag sam izasao pred golmana i fulio tako da bi prije rekao da smo tu negdje bili. Sto se tice Ete
, bio je stvarno ne zaustavljiv, strasno kako je igrao, konstantno je bio prijetnja za nasu odbranu. Krasic je bio isto tako dobar s nase strane, opet je pokazao klasu. Sve u svemu kad se sve sabere i oduzme, nerijeseno je realno. Mislim da i vi trebate biti sretni ovim bodom, jer je ova tekma mogla otici na obje strane.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sto ne mogu ovih sto gledaju tekmu preko livescore.comvuvu_zzz je napisao/la:pasa koju si ti gledo utakmicu pa vile su vas pronosale u 2 pol i ne lozi raju koja nije gledalaItalia je napisao/la:sta sada reci? bili ubjedljivo bolji, ali 0-0.. .
ETO'O sve nosi ispred sebe, Milito sansu utakmice fulio i cuj bili i to ubjedljivo rece![]()
vama svaka cast na velikom bodu, nije sala, dobro ce vam doci u borbi za 4 mjesto

- GrandeJuve
- Kontakt:
ma dobro je....dobar razultat
al najbolje je to sto iz utakmice u utakmicu popravljamo igru

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Interista di cuore
- Kontakt:
realan x,mogli uzet vi,mogli mi....drago mi je da je sudija bio jako dobar i da su se igraci na terenu super ponasali,nijednog problema nije bilo.sve u svemu ocekivo sam malo bolju utakmicu,al nije ni ovako lose...kod vas po meni najbolji Melo koji je definitivno ove sezone onaj stari,i naravno Krasi,koji se doduse malo izgubio u drugom poluvremenu. 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
vidis daffffy sta je realan forumas i postAdinjo je napisao/la:I ti ga vala sad ukaki pravo. Nista vise niste pokazali u drugom od nas. Sansa Milita i to je bilo. Kod nas je Quag sam izasao pred golmana i fulio tako da bi prije rekao da smo tu negdje bili. Sto se tice Ete, bio je stvarno ne zaustavljiv, strasno kako je igrao, konstantno je bio prijetnja za nasu odbranu. Krasic je bio isto tako dobar s nase strane, opet je pokazao klasu. Sve u svemu kad se sve sabere i oduzme, nerijeseno je realno. Mislim da i vi trebate biti sretni ovim bodom, jer je ova tekma mogla otici na obje strane.
i ne kaki sto nemogu nekog kad nema argumenata i kaki
vjerovatno si gledo tekmu na **** pa vidio imali vise suteva
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
Ja kao navijac Juveta bi trebao biti zadovoljan bodom ali je ovaj Inter Bogami bio zreo i za pobjediti pa i pregaziti zato nisam zadovoljan onaj Civu je zaluto u Inter Krasic je jedno 300 puta sve na isti fazon proso a ovaj ga zaustavio jednom i to u 91 kad smo imali posljednju sansu za go.Ako ce Inter biti prvak onda treba da se ukine Liga sta su oni to pokazali vise od Juveta imali 2 dobre prilike Milito i Maikon ostalo sve Juve dominiro jasam nakon remija sa Lejhom da ovaj tim ima nesto u sebi to nije znanje al je to ona zelja da pobjedi izgarali su na terenu jedan drugog bodrili a ne ko prije diego pogrijesi primimo go a Markizio i Melo dotrce do njega pa mu prigovore sto grijesi misljenja sam da smo vecerasd imali Diega pobjedili bi. Bonuci ubica djecjeg lica sve udara Snajderu nije dao da makne ova zvjezdica samo pucala izvan 16 metara rak rana su nam bekovi doduse samo lijevi jer je Grigera veceras korektno svoje odradio ali je Eto nekoliko puta i Motu a i De Celjeta pravio budalama ali opet je Mota dobro odigrao kao zna odigrati veceras za mene iznenadjenje je neigranje Alexa i Pepeta al je zato igro onaj balvan u napadu zna dati go kjad netreba tj. kad je opsajd i ono sta Qualja meni iskreno uz Alexa najdrazi igrac promasi ono jedan na jedan pa ono da je malo samo podigo loptu dao bi go.
PS Iznenadio me Storari koji je fantasticno branio valjda sto je lik Milanista pa se nafuro protiv Interista i onaj lik iz Intera Kutinjo vidi se na njemu da ce biti veliki igrac a ima svega negdje oko 18 godina, Murinjo je izmislio fudbal za Rumenog e u njemu ja vidim nasu sansu za Skudeto ako bogda Merketo u Januaru Vargas i Dzeko i eto titule nakon nekolko presusnih godina, Milan je jos veca taraba od Intera,
HOCEMO SKUDETO JER SMO Mi IPAK GRANDE JUVE A NE NEKI TIM KOJI BI SE ZADOVOLJIO LIGOM PRVAKA TJ. IGRANJEM U NJOJ!!!
PS Iznenadio me Storari koji je fantasticno branio valjda sto je lik Milanista pa se nafuro protiv Interista i onaj lik iz Intera Kutinjo vidi se na njemu da ce biti veliki igrac a ima svega negdje oko 18 godina, Murinjo je izmislio fudbal za Rumenog e u njemu ja vidim nasu sansu za Skudeto ako bogda Merketo u Januaru Vargas i Dzeko i eto titule nakon nekolko presusnih godina, Milan je jos veca taraba od Intera,
HOCEMO SKUDETO JER SMO Mi IPAK GRANDE JUVE A NE NEKI TIM KOJI BI SE ZADOVOLJIO LIGOM PRVAKA TJ. IGRANJEM U NJOJ!!!
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
- JuveSissoko
- Kontakt:
napredak se vidi, samo da imamo bolje bekove i sve bi bilo okay, idemo dalje,samo da ne gubimo jeftino utakmice
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
ako smo mi i Inter tarabe po igri, šta ste onda Vi ??? btw.Arogantni je napisao/la:Ja kao navijac Juveta bi trebao biti zadovoljan bodom ali je ovaj Inter Bogami bio zreo i za pobjediti pa i pregaziti zato nisam zadovoljan onaj Civu je zaluto u Inter Krasic je jedno 300 puta sve na isti fazon proso a ovaj ga zaustavio jednom i to u 91 kad smo imali posljednju sansu za go.Ako ce Inter biti prvak onda treba da se ukine Liga sta su oni to pokazali vise od Juveta imali 2 dobre prilike Milito i Maikon ostalo sve Juve dominiro jasam nakon remija sa Lejhom da ovaj tim ima nesto u sebi to nije znanje al je to ona zelja da pobjedi izgarali su na terenu jedan drugog bodrili a ne ko prije diego pogrijesi primimo go a Markizio i Melo dotrce do njega pa mu prigovore sto grijesi misljenja sam da smo vecerasd imali Diega pobjedili bi. Bonuci ubica djecjeg lica sve udara Snajderu nije dao da makne ova zvjezdica samo pucala izvan 16 metara rak rana su nam bekovi doduse samo lijevi jer je Grigera veceras korektno svoje odradio ali je Eto nekoliko puta i Motu a i De Celjeta pravio budalama ali opet je Mota dobro odigrao kao zna odigrati veceras za mene iznenadjenje je neigranje Alexa i Pepeta al je zato igro onaj balvan u napadu zna dati go kjad netreba tj. kad je opsajd i ono sta Qualja meni iskreno uz Alexa najdrazi igrac promasi ono jedan na jedan pa ono da je malo samo podigo loptu dao bi go.
TABELA SVE GOVORI

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- senad_flamin
- Kontakt:
uh i ti uprska sa tabelom i to pravorobovi88 je napisao/la:ako smo mi i Inter tarabe po igri, šta ste onda Vi ??? btw.Arogantni je napisao/la:Ja kao navijac Juveta bi trebao biti zadovoljan bodom ali je ovaj Inter Bogami bio zreo i za pobjediti pa i pregaziti zato nisam zadovoljan onaj Civu je zaluto u Inter Krasic je jedno 300 puta sve na isti fazon proso a ovaj ga zaustavio jednom i to u 91 kad smo imali posljednju sansu za go.Ako ce Inter biti prvak onda treba da se ukine Liga sta su oni to pokazali vise od Juveta imali 2 dobre prilike Milito i Maikon ostalo sve Juve dominiro jasam nakon remija sa Lejhom da ovaj tim ima nesto u sebi to nije znanje al je to ona zelja da pobjedi izgarali su na terenu jedan drugog bodrili a ne ko prije diego pogrijesi primimo go a Markizio i Melo dotrce do njega pa mu prigovore sto grijesi misljenja sam da smo vecerasd imali Diega pobjedili bi. Bonuci ubica djecjeg lica sve udara Snajderu nije dao da makne ova zvjezdica samo pucala izvan 16 metara rak rana su nam bekovi doduse samo lijevi jer je Grigera veceras korektno svoje odradio ali je Eto nekoliko puta i Motu a i De Celjeta pravio budalama ali opet je Mota dobro odigrao kao zna odigrati veceras za mene iznenadjenje je neigranje Alexa i Pepeta al je zato igro onaj balvan u napadu zna dati go kjad netreba tj. kad je opsajd i ono sta Qualja meni iskreno uz Alexa najdrazi igrac promasi ono jedan na jedan pa ono da je malo samo podigo loptu dao bi go.
TABELA SVE GOVORI

-RIVALDO-
Dva teska gostovanja, jedan primljen gol. Vise nego dobro
...Samo da opet kuci ne prospemo bodove. Do sada smo mnogo bolji na strani nego kuci.

1. Lazio 6 4 1 1 13senad_flamin je napisao/la:uh i ti uprska sa tabelom i to pravorobovi88 je napisao/la:ako smo mi i Inter tarabe po igri, šta ste onda Vi ??? btw.Arogantni je napisao/la:Ja kao navijac Juveta bi trebao biti zadovoljan bodom ali je ovaj Inter Bogami bio zreo i za pobjediti pa i pregaziti zato nisam zadovoljan onaj Civu je zaluto u Inter Krasic je jedno 300 puta sve na isti fazon proso a ovaj ga zaustavio jednom i to u 91 kad smo imali posljednju sansu za go.Ako ce Inter biti prvak onda treba da se ukine Liga sta su oni to pokazali vise od Juveta imali 2 dobre prilike Milito i Maikon ostalo sve Juve dominiro jasam nakon remija sa Lejhom da ovaj tim ima nesto u sebi to nije znanje al je to ona zelja da pobjedi izgarali su na terenu jedan drugog bodrili a ne ko prije diego pogrijesi primimo go a Markizio i Melo dotrce do njega pa mu prigovore sto grijesi misljenja sam da smo vecerasd imali Diega pobjedili bi. Bonuci ubica djecjeg lica sve udara Snajderu nije dao da makne ova zvjezdica samo pucala izvan 16 metara rak rana su nam bekovi doduse samo lijevi jer je Grigera veceras korektno svoje odradio ali je Eto nekoliko puta i Motu a i De Celjeta pravio budalama ali opet je Mota dobro odigrao kao zna odigrati veceras za mene iznenadjenje je neigranje Alexa i Pepeta al je zato igro onaj balvan u napadu zna dati go kjad netreba tj. kad je opsajd i ono sta Qualja meni iskreno uz Alexa najdrazi igrac promasi ono jedan na jedan pa ono da je malo samo podigo loptu dao bi go.
TABELA SVE GOVORI![]()
Chievo je tu na vrhu !
2. Inter 6 3 2 1 11
3. Napoli 6 3 2 1 11
4. Milan 6 3 2 1 11
5. Chievo 6 3 1 2 10
6. Brescia 6 3 0 3 9
7. Juventus 6 2 2 2 8
8. Palermo 6 2 2 2 8
9. Catania 6 2 2 2 8
10. Genoa 6 2 2 2 8
11. Bari 6 2 2 2 8
12. Lecce 6 2 2 2 8
13. Cagliari 6 1 4 1 7
14. Sampdoria 6 1 4 1 7
15. Bologna 6 1 4 1 7
16. Cesena 6 2 1 3 7
17. Fiorentina 6 1 2 3 5
18. Parma 6 1 2 3 5
19. Roma 6 1 2 3 5
20. Udinese...
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
-
- Kontakt:
Arogantni je napisao/la:Ja kao navijac Juveta bi trebao biti zadovoljan bodom ali je ovaj Inter Bogami bio zreo i za pobjediti pa i pregaziti zato nisam zadovoljan onaj Civu je zaluto u Inter Krasic je jedno 300 puta sve na isti fazon proso a ovaj ga zaustavio jednom i to u 91 kad smo imali posljednju sansu za go.Ako ce Inter biti prvak onda treba da se ukine Liga sta su oni to pokazali vise od Juveta imali 2 dobre prilike Milito i Maikon ostalo sve Juve dominiro jasam nakon remija sa Lejhom da ovaj tim ima nesto u sebi to nije znanje al je to ona zelja da pobjedi izgarali su na terenu jedan drugog bodrili a ne ko prije diego pogrijesi primimo go a Markizio i Melo dotrce do njega pa mu prigovore sto grijesi misljenja sam da smo vecerasd imali Diega pobjedili bi. Bonuci ubica djecjeg lica sve udara Snajderu nije dao da makne ova zvjezdica samo pucala izvan 16 metara rak rana su nam bekovi doduse samo lijevi jer je Grigera veceras korektno svoje odradio ali je Eto nekoliko puta i Motu a i De Celjeta pravio budalama ali opet je Mota dobro odigrao kao zna odigrati veceras za mene iznenadjenje je neigranje Alexa i Pepeta al je zato igro onaj balvan u napadu zna dati go kjad netreba tj. kad je opsajd i ono sta Qualja meni iskreno uz Alexa najdrazi igrac promasi ono jedan na jedan pa ono da je malo samo podigo loptu dao bi go.
Moram ti reci da si ti grande kreten ,heheh vargas dzeko u januaru rece pa prezivi ali onda se glupostima nastavi milan tarapa heheeh ali kad covjek pomisli da majmunima ima kraja on izrece najvecu od svih HOCEMO SKUDETO JER SMO MI GRANDE JUVE eee pa jesi moron nad moronima ,kreten nad kretenima ,,e sad ostalim ljudima i realnim navijacima ja moram da se izvinim ali ovo ipak nisam mogao precutati.
Evo da i ja iznesem svoje viđenje ove utakmice. Nije bila dobra utakmica za gledanja, prava talijanska sa malo prilika. Što se tiče Juventusa nakon dobre partije u odbrani protiv City-ja, danas još bolja protiv Intera.
Imao je i Inter i Juventus svoje prilike, ali nisu ih iskoristili, prava je šteta što Quagliarella nije bio malo bolje skoncentrisan kada je izišao sam pred Cesara. Ovaj rezultat od 0:0 je i najrealniji. Ova igra Juventusa u odbrani raduje, nakon ove dvije teže utakmice slijedi pauza i nakon toga treba krenuti krenuti u nove pobjede.
Imao je i Inter i Juventus svoje prilike, ali nisu ih iskoristili, prava je šteta što Quagliarella nije bio malo bolje skoncentrisan kada je izišao sam pred Cesara. Ovaj rezultat od 0:0 je i najrealniji. Ova igra Juventusa u odbrani raduje, nakon ove dvije teže utakmice slijedi pauza i nakon toga treba krenuti krenuti u nove pobjede.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Emire, cemu vrijedjanje i takvi postovi? Jarane, ako si drugog misljenja, fino napisi post i obrazlozi stvari gdje se ne slazes i tacka. Tako se to ovdje radi, nemoj svega ti da ova tema postane kao realova i barcina gdje je svaki drugi komentar vrijedjanje 

-
- Kontakt:
Ja se tebi drug izvinjavam i svim normalnim navijacima juvea ,ali kad me neko izabaci iz takta lahko izgubim zivac (inace imam kratak fitilj) stvar je sto najvise od svega mrzim provokatore i licemjere ali upravu si ne trebamo se vrijedati jre neki ni to ne zasluzuju .Adinjo je napisao/la:Emire, cemu vrijedjanje i takvi postovi? Jarane, ako si drugog misljenja, fino napisi post i obrazlozi stvari gdje se ne slazes i tacka. Tako se to ovdje radi, nemoj svega ti da ova tema postane kao realova i barcina gdje je svaki drugi komentar vrijedjanje
- sarajlija89
- Kontakt:
Konkretniji,da ne kazem bolji sinoc i da smo imali dobrog napadaca sigurno bi zabili bar jedan gol...
Dobro je Juve odigro pa vi pricajte sta hocete,odbrana na nivou,zatvorili i limitirali igrace intera na nekoliko sansi a znamo kakav napadacki potencijal ima inter. U kontri smo bili veoma opasni.Da smo imali boljeg napadaca od Iaquinte vjerujem da bi pobjedili..
Del Neri takticki odlicno odradio mec,promjenivsi formaciju u 4-3-2-1..gdje je sa Quaqliarelom,marchisiom i de cegleiem na lijevoj strani duplirao pa cak i vise od tog desnu stranu intera gdje je bio maicon a on je 30% njihove ekipe...sinoc nije nijednom probio, sto je slozicete se, potpuno nevjerovatno s obzirom da se njihova igra zasniva vecinom na tome....istina,nije u nekoj formi..al mudro je to Del Neri uradio...
Grygera najbolji u odbrani,pogotovo prvo poluvrijeme,par odlicnih startova..a u drugom pol. solidno zamjenio de cegliea na lijevoj strani...generlano odbrana vrlo dobra,puno cvrsca i prisebnija na odnosu ranijh meceva i to nam je trebalo.Nadam se da ce nastaviti...
Da ne pricam puno,ja sam zadovoljan vidjenim u ove dvije tekme...disciplinovani,motivisani,borbeni....sta ces vise...to je ono sto ja govorim sve vrijeme...prvo to trebamo vratiti i pobjednicki mentalitet a rezultati ce doc aBd,samo polako...nema mnogo ekipa koje ce neporazene ostat protiv citya i intera,mozda dvije ili tri koje bi mogle...znaci ova ekipa moze mnogo
Na pravom smo putu,zadrzati ovaj kontinuitet i bice aBd dobro..bez rezultatskog opterecenja,samo hocu igru i sve ono sto krasi Juve kroz historiju i sto nas je dovodilo do konacnog cilja..a nasa historija je hvala Bogu ispisana pobjedama
FORZA JUVE
Dobro je Juve odigro pa vi pricajte sta hocete,odbrana na nivou,zatvorili i limitirali igrace intera na nekoliko sansi a znamo kakav napadacki potencijal ima inter. U kontri smo bili veoma opasni.Da smo imali boljeg napadaca od Iaquinte vjerujem da bi pobjedili..
Del Neri takticki odlicno odradio mec,promjenivsi formaciju u 4-3-2-1..gdje je sa Quaqliarelom,marchisiom i de cegleiem na lijevoj strani duplirao pa cak i vise od tog desnu stranu intera gdje je bio maicon a on je 30% njihove ekipe...sinoc nije nijednom probio, sto je slozicete se, potpuno nevjerovatno s obzirom da se njihova igra zasniva vecinom na tome....istina,nije u nekoj formi..al mudro je to Del Neri uradio...
Grygera najbolji u odbrani,pogotovo prvo poluvrijeme,par odlicnih startova..a u drugom pol. solidno zamjenio de cegliea na lijevoj strani...generlano odbrana vrlo dobra,puno cvrsca i prisebnija na odnosu ranijh meceva i to nam je trebalo.Nadam se da ce nastaviti...
Da ne pricam puno,ja sam zadovoljan vidjenim u ove dvije tekme...disciplinovani,motivisani,borbeni....sta ces vise...to je ono sto ja govorim sve vrijeme...prvo to trebamo vratiti i pobjednicki mentalitet a rezultati ce doc aBd,samo polako...nema mnogo ekipa koje ce neporazene ostat protiv citya i intera,mozda dvije ili tri koje bi mogle...znaci ova ekipa moze mnogo
Na pravom smo putu,zadrzati ovaj kontinuitet i bice aBd dobro..bez rezultatskog opterecenja,samo hocu igru i sve ono sto krasi Juve kroz historiju i sto nas je dovodilo do konacnog cilja..a nasa historija je hvala Bogu ispisana pobjedama

FORZA JUVE

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
odbrana cvrsca upravo zbog toga sto im je vezni red pomagao na pravi nacin i dobro zatvarao,cega nije bilo do sad i cega tesko da ce i biti ako ostanemo u 4-4-2 formaciji..jednostavno odbrana nam je do sad bila previse izlozena i logicno da ce pokleknuti a onda se i u njih uvuce nesigurnost...medjutim kada im sredina pomaze na pravi nacin puno je lakse.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Marchisio se uopste nije vidio u napadu koliko je morao pomagati De Ceglie-u.. ali neka je Zdneko zvijer, sve je ostalo nebitno
i da, eto nama Edina

i da, eto nama Edina

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.