HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Shullenta
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Shullenta » 28 jul 2018, 15:16

Jea navijaci su krivi za sve hahahahahaah
Sta neces procitat...
Daj mi furadana!

miroskoro
Kontakt:

Post Postao/la miroskoro » 28 jul 2018, 15:41

Shullenta je napisao/la:Jea navijaci su krivi za sve hahahahahaah
Sta neces procitat...
normalno da nisu..isto ko sto nisu ni zasluzni ni za sta
U

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 28 jul 2018, 19:26

. . . I trba se šutiti , treba se to riješiti unutar kluba , sta god da je bilo treba se kazniti Biblija , otkud njemu pravo on glumi šerifa , borio se ne borio na terenu , tvoje je da gines a posao drugih je provode disciplinu u klubu !
Dalje za ovo je kriva UPRAVA , dosta je mazanja očiju navijačima , dosta vise pranja para preko Zrinjskog , 3 titule za redom je nenadmašiv uspjeh ali sta sutra , kad se pipa zavrne , gdje su pare od titula gdje su pare od EUROPE gdje su pare od transfera ??? Marke nije uloženo u omladinski pogon , u stadion , dok je sve “idilično” nitko se ne pita sta stvarno stanje , nitko ne razmišlja za sutra , samo je pitanje vremena kad će to puknuti , a onda kuku nama .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 28 jul 2018, 19:28

miroskoro je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:Jea navijaci su krivi za sve hahahahahaah
Sta neces procitat...
normalno da nisu..isto ko sto nisu ni zasluzni ni za sta
Zrinjski nisu UPRAVA NI IGRAČI , već navijači sto im ŽIVOT ZNACI !
Trn u oku uvijek bio si

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 28 jul 2018, 19:49

Truba1905burazeru je napisao/la:. . . I trba se šutiti , treba se to riješiti unutar kluba , sta god da je bilo treba se kazniti Biblija , otkud njemu pravo on glumi šerifa , borio se ne borio na terenu , tvoje je da gines a posao drugih je provode disciplinu u klubu !
Dalje za ovo je kriva UPRAVA , dosta je mazanja očiju navijačima , dosta vise pranja para preko Zrinjskog , 3 titule za redom je nenadmašiv uspjeh ali sta sutra , kad se pipa zavrne , gdje su pare od titula gdje su pare od EUROPE gdje su pare od transfera ??? Marke nije uloženo u omladinski pogon , u stadion , dok je sve “idilično” nitko se ne pita sta stvarno stanje , nitko ne razmišlja za sutra , samo je pitanje vremena kad će to puknuti , a onda kuku nama .
Upravo tako. Klub koji je prethodnu sezonu prodo najvise igraca, za velik novac (priblizno 2 milijuna). Posto prvak i ima priliku zaradit jos koji milijun kroz kvalifikacije, da ne moze platit i najskuplje igrace PL je sramotno. Uprava se treba sramit, da je ovako neozbiljno usla u sezonu.
The Nobles ⚔

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 28 jul 2018, 20:45

Sreća pa se te "navijače" ništa ne pita.Nekad i nije loše da se malo zakuha u svlačionici jer očito da je zavladala letargija.Vidim da neki već pišu da smo ispali od Vallete, ja sam uvjeren da ćemo ih proći ali pod uvjetom da se pobijedi Gošk uz dobru igru normalno .Miše!?Za moj ukus premiran i pretih trener ali ja ga ne bih (još) mjenjao.Činjenica je da protiv Spartaka i Vallete napravljeno 10-ak dobrih šansi ali neće Miše zabijat s klupe.Sutrašnja tekma će odrediti mnogo toga a naše je da budemo na tribinama.
Ono što mene smeta je to što nakon dvije tri loše utakmice ,a nakon tri najuspješnije sezone kluba u povijesti, se pljuje po svima u klubu ,igračima,trenerima,upravi.Ništa novo za Mostar i naš poznati mentalitet "Ma ta će on".Nama niko živ i ništa ne valja i to se sve promjeni u par dana.
Ja upravi zamjeram što nisu odmah pustili igrače koji će otić nakon europe,jer igraju preko neke stvari.Znam da svi koji nešto vrijede gledaju prema vani ili čekaju 8 mjesec ali morali smo riješiti pitanje klasičnog napadača kojega ustvari nemamo već nekoliko sezona.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 29 jul 2018, 19:53

Nema Bilbija u prvoj. Postava raspasoj teski. Samo se nadam da ce ovo vise izgledat na 4-3-3 s trojicom u sredini, jer mislim da Perisic nema sta trazit na poluspicu, a uz to odavno forcam i cekam da vidim utakmicu Zrinje s 3 klasicna vezna.
The Nobles ⚔

Shullenta
Kontakt:

Post Postao/la Shullenta » 29 jul 2018, 20:51

2 0 poluvrijeme rutinerski...
Daj mi furadana!

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 29 jul 2018, 22:22

Jedan od najvećih problema u klubu je totalna netransparentnost. Dok je u zdravim kolektivima normalno objaviti broj prodanih ulaznica i prihod od istih,dobit od transfera pojedinog igrača. U nas su nazalost veliki broj odličnih igrača otišlo bez marke odštete, što je ova uprava uvelike preokrenula i kapa do poda za to,naravno da to puno znači za uspjeh kluba,ali zasto se ne objavi javno za koliko su prodani Pirić,Ćavar,Mešanović,Kobiljar,Mulahusejinović...
Na prvo mjesto stani i ostani!

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 29 jul 2018, 22:37

Whiteredangel je napisao/la:Jedan od najvećih problema u klubu je totalna netransparentnost. Dok je u zdravim kolektivima normalno objaviti broj prodanih ulaznica i prihod od istih,dobit od transfera pojedinog igrača. U nas su nazalost veliki broj odličnih igrača otišlo bez marke odštete, što je ova uprava uvelike preokrenula i kapa do poda za to,naravno da to puno znači za uspjeh kluba,ali zasto se ne objavi javno za koliko su prodani Pirić,Ćavar,Mešanović,Kobiljar,Mulahusejinović...
To za ostete ti niti jedan svjetski, evropski, amaterski klub, kako oces, nece iznosit u javnost, pogotovo ne preko sluzbenih fb, twiter ili instagram profila, to mogu objavit menadzeri ili neko blizak klubu u medije pa da oni to objave. Ali uglavnom ima dosta stvari koje se moraju poboljsat, al ne samo u nas, nego u citavoj ligi. Mene najvise sekira sto dobrim rezultatima uprava i grad guraju pod tepih rjesenje oko stadiona, nikoja vise informacija me ne zanima oko uprave.
The Nobles ⚔

Truba1905burazeru
Kontakt:

Post Postao/la Truba1905burazeru » 29 jul 2018, 22:44

U Mostaru uvijek isto , ZRINJSKI I Lorens Listo !
Jel se vraćaju derbi navijači ? Ili je Gosk pre slab ?
Trn u oku uvijek bio si

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 30 jul 2018, 14:02

Dosta više kuknjave i negative!
Miše vrati se iz Vallette sa štitom, a ne na njemu, pa da smislimo kako do tri boda sa grabavičke!
Sretno!
Igraj do kraja!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 30 jul 2018, 17:35

PiazzaGrande je napisao/la:Dosta više kuknjave i negative!
Miše vrati se iz Vallette sa štitom, a ne na njemu, pa da smislimo kako do tri boda sa grabavičke!
Sretno!
Igraj do kraja!
Nama treba napadac, gdje je Osijek iscupao onog crnju jucer skaricama gol uvali, plati napadaca koji ce uvaliti 20ak golova u sezoni i prvaci smo opet.

Sto se tice europe otici i nadigravati se mislim da je ipak ekipa sposobna odigrati 2:2 ili 3:3 samo nek se napada i postizu golovi, ako se Barisic i Jakov budu dodavali kao protiv Spartaka i isli na 0:1 opet cemo zijaniti jer tako nismo sposobni igrati.
Igraj za golove i otvoreno pa sta bude ja bi umijesto Filipovica ubacio Galica a Kadusica na desni bek, ubili bi ih brzinom posto je Filipovic za premijer lige a za europe ne.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 30 jul 2018, 18:18

hskzmostar je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Dosta više kuknjave i negative!
Sretno!
Igraj do kraja!
Nama treba napadac, gdje je Osijek iscupao onog crnju jucer skaricama gol uvali, plati napadaca koji ce uvaliti 20ak golova u sezoni i prvaci smo opet.

Sto se tice europe otici i nadigravati se mislim da je ipak ekipa sposobna odigrati 2:2 ili 3:3 samo nek se napada i postizu golovi, ako se Barisic i Jakov budu dodavali kao protiv Spartaka i isli na 0:1 opet cemo zijaniti jer tako nismo sposobni igrati.
Igraj za golove i otvoreno pa sta bude ja bi umijesto Filipovica ubacio Galica a Kadusica na desni bek, ubili bi ih brzinom posto je Filipovic za premijer lige a za europe ne.
Cuo sam da je i Baric brz i prodoran. Volio bi njega vidit. Sto se tice napadaca Koljic najdostupniji, ali brate zna i zabit.
The Nobles ⚔

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 jul 2018, 22:33

Ko je sve od izlazne generacije juniora (godiste 99) prekomandovan u prvi tim?

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 30 jul 2018, 23:58

ASD je napisao/la:Ko je sve od izlazne generacije juniora (godiste 99) prekomandovan u prvi tim?
Jesi naso klub kojem ces postavit to pitanje... Sve govori cinjenica da pored svih hamala u napadu, smo poslali najbolju spicu u juniorima na posudbu u GOSK. Vulic i Stanic potpisali ugovor ali ce igrat za juniore.
The Nobles ⚔

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 jul 2018, 07:59

Obrana nam je propusna, vezni red bezveze ali nam je zato napad neučinkovit!
Idemo na Maltu po pobjedu!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 jul 2018, 10:42

Predmnijevam da će poradi ozljeda Bekića i nešto lakše Aćimovića mjesto u vrhu napada zauzeti Jović, Todora Lastu bih prebacio na desnu stranu napada, a Fiću lijevo da proba probiti onoga čađinja Saleha...Bilbija iza Jovića...
Perišić je po meni odigrao vrlo dobro protiv GOŠKa ( prijatelj mi na ovu konstataciju reče: Imaš li ti oči, u šta gledaš :D ) pa bih ga postavio u sredini sa Rustemovićem koji se polako oslobađa početnog grča...
U obrani svakako Kadušić na desnom beku, štoperski par ne bih mijenjao, lijevo Pero, ako ne može onda Čirjak, bolje da zuji po boku nego po sredini igrališta...
Soldo na golu...
Minutažu je zaslužio i Bekrić, u svakom slučaju veću nego do sada...
I Bencun navodno ima još nekih problema sa ozljedom (pored qrcobolje), od Stefana Barića ne znam što očekivati...
Eto, gol moramo zabiti što prije, vjerujem da hoćemo.
Preporuka za kladioničare: 2/2
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 jul 2018, 11:52

Topnikus je napisao/la:Bilbija udario Bencuna u svlacionici. Prvo se verbalno sukobili pa fizicki. Klub za sada suti zbog mira u kuci.
Ko si ti padobranac?!
Evo da i ja tebe obavijestim a i svekoliko forumsko pučanstvo da su se Vranješ i Blagojević potukli ali ti to naravno već znaš..

Btw. Razligu sa teme, nisi navijač HŠKZ
Volim te bola'!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 31 jul 2018, 11:59

PiazzaGrande je napisao/la:
Topnikus je napisao/la:Bilbija udario Bencuna u svlacionici. Prvo se verbalno sukobili pa fizicki. Klub za sada suti zbog mira u kuci.
Ko si ti padobranac?!
Evo da i ja tebe obavijestim a i svekoliko forumsko pučanstvo da su se Vranješ i Blagojević potukli ali ti to naravno već znaš..

Btw. Razligu sa teme, nisi navijač HŠKZ
Ko je bio jači?
Ja vjerujem da ga je Ćelavi mangup rastavio na proste faktore
Vidiš ti njega, on na svojoj temi spominje igrače Željezničara, jado :lol:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.